Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lionel Whitmore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 37

Külső leírás: Igazi női ideál, elég magas, izmos testfelépítésű, jóképű. Félhosszú haja aranylón csillog, ha rávetül a napfény, szürkéskék szemeivel olyan igézően tud nézni, hogy annak egyetlen nő sem tud ellenállni. Az ajkai dúsak, arcát pedig általában enyhe borosta fedi, mely igazán férfias külsőt kölcsönöz neki. Ad a megjelenésére, de azt nem viszi túlzásba. Az elegáns ruhadarabokat kedveli, ám otthon általában csak egy mackónadrág van rajta, felül pedig semmi.

Jellem: Kinézetéből adódóan sokan azt hiszik, hogy olyan igazi macsó személyisége van, nem fél bárkin átgázolni, de ebben nagyot tévednek. Valójában elég kedves a természete, főleg ha legjobb barátjáról és annak családjáról van szó. Ha valakinek segítségre van szüksége, ő biztosan nem utasítja vissza, azt viszont utálja, ha próbálják kihasználni eme kedvességét. Ekkor nem fél kicsit bekeményíteni, meg tudja védeni magát, nem riad vissza attól, hogy mások szemébe mondja az igazságot, de általában törekszik arra, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoljon. Imád utazgatni és új embereket megismerni, társasági lénynek mutatja magát, de néha jobban szeret otthon leülni a dolgozószobájába és festegetni vagy rajzolni, ez mindig megnyugtatja.

Élettörténet: : Jómódú család másodszülött gyermeke, nem tartoztak a leggazdagabbak közé, de nem is kellett semmit sem nélkülözniük. Óvódás korában ismerte meg legjobb barátját, Scottot, akivel később teljesen összefonódott az élete. Iskolás éveit is egy osztályban töltötték, néha benne voltak egy-két kisebb balhéban, de összességében a jófiúk közé tartoztak. Csak akkor jött rá arra, hogy amit a férfi iránt érez már több mint szerelem, amikor a gimnázium felső osztályaiba léptek be. Először teljesen megrémült ettől, kerülni kezdte Scottot, aki emiatt rendkívül aggódott. Ekkor kezdett bele az egyéjszakás kalandokba, felejteni akart, ki akarta ölni azt a plusz érzést a szívéből, mely meggátolta abban, hogy hazugság nélkül lehessen a barátja mellett. Ám ebben a harcban veszített, nem volt képes másként tekinteni gyerekkori haverjára, de megfogadta, hogy ez sosem derülhet ki. Végül ismét ugyanolyan jóba lettek, mint a kis kiesés után, és habár Scott érezhette, hogy valami nincs teljesen rendben, sosem kérdezett rá arra. Egyetemista éveikben külön váltak, hiszen ő üzleti pályára ment, míg Scott az imádott repülőivel kezdett foglalkozni, azonban jó baráti viszonyukat nem szakították meg. Lio néha még reménykedett abban, hogy esetleg lehet köztük valami, egészen addig, míg Scott nem kezdett áradozni egy lányról, Kimikóról. Ekkor jött rá, hogy ők bizony sosem lehetnek majd együtt, kicsit összetört, de ezt nem mutatta ki. Mindig is azt tartotta fontosnak, hogy szerelme boldog legyen, még ha ő ebbe bele is hal a szíve mélyén. A munkába menekült, amit végülis nem bánt meg, mert a kemény munkája meghozta a gyümölcsét. Jelenleg elég szép pozícióban dolgozik egy multinacionális cégnél, talán épp a sors iróniája, hogy Kimiko is ugyanitt dolgozik, csak épp másik osztályon. Scott házassága nem lepte meg, végigmosolyogta az egészet mint a vőlegény tanúja, de legbelül zokogott. Az első gyermekük egy pirospozsgás arcú fiúcska lett, még sosem látta olyan boldognak barátját, mint akkor ott a kórház folyosóján, ahogy a gyermekét tartja a karjaiban. Természetes, hogy ő lett a fiú keresztapja, így még gyakoribb látogatója lett a családnak, érzéseit pedig mélyen a szívébe zárta. Shuichi kiskorában rettentően ragaszkodott a férfihoz, de ahogy nőtt, ez egyre kevésbé mutatkozott meg. Mire tizenéves lett a fiú, egészen eltávolodtak egymástól, amit habár nem értett, nem erőltette a dolgokat. A második gyermek már meg sem lepte őt, csak mosolygott a felszínen, ahogy örömében síró barátja vállát veregette. A több mint húsz év viszonzatlan szerelem képtelenné tette arra, hogy bárkivel is tudjon hosszabb távra tervezni. Általában csak futókalandjai vannak, és azok is többségében férfiak, habár akadnak köztük nők is. Napjainak nagy részét az irodában tölti, néha elmegy bulizgatni, de manapság már nem viszi annyira túlzásba, mint a kezdetekben, amikor felejteni akart. Elfogadta a helyzetét, hogy magányosan fog megöregedni, valószínűleg egyedül egy tóparti házban.

Hobby: múzeumba és partikra járás, utazgatás, festészet és rajzolás – habár ezzel sosem kérkedett senkinek, de elég jól megy neki

Foglalkozás: ügyvezetőigazgató-helyettes egy multinacionális cégnél

Extrák: Biszexuálisnak gondolja magát, habár mindig is Scottszexuális volt. *** Seme *** Van egy bizsugyűrűje, amit még kiskorában kapott Scottól, és bármilyen gyerekes is, ezt sokszor egy láncra felfűzve hordja a pólója alatt. Ez lett úgymond a szerencsetárgya. *** Elég sok nyelven beszél, Scott miatt japánul is megtanult, emellett tökéletesen megy neki: angol (anyanyelve), francia, német, olasz, kicsit ért a kínaihoz, a svédhez és az oroszhoz is. *** A barátai Liónak hívják. *** Reggelenként vagy esténként mindig elmegy futni, hogy kondiban tartsa magát.

Képinfo: Nem az enyém, deviantartról származik. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:34:20
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).