Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Uchiha Rei (Saját kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Kagemare Ran

Kor: 25

Külső leírás: Derékig érő fekete haj, és sötétbarna szemeim vannak és ehhez társul sápatag bőröm. Kb. 165 magas és 56 kiló vagyok. Sportos még is karcsú testalkatú. Jobb felkaromtól a vállamon és lapockámon át egész a nyakamig van egy tetoválás kombináció, ami a sebhelyeimet hivatott eltakarni. Leginkább rövidnadrágban és ujjatlan fekete topban lehet látni engem. Általában vagy cigizek, vagy egy senbon tűt rágcsálok, attól függ, a helyzet mit enged.

Jellem: Nem vagyok túl emberbarát típus. Szeretek egyedül lenni nyugodtan pihenni vagy olvasni. Zárkózott vagyok ugyan, de hajlandó vagyok új emberekkel is megismerkedni. De nehéz a bizalmamat elnyerni, és ha azt valaki eljátszotta annak nincs második esélye. Nyugodt és komoly vagyok, de könnyen ki lehet hozni a sodromból, és akinek sikerül az megnézheti magát. Egy rossz szóért képes vagyok bárkiből kiverni a szuszt. Makacsságomat, még egy öszvér is megirigyelné. Imádok puszta kézzel harcolni. De tudok megfontolt is lenni, ha akarok. Attól hogy nem szeretek emberek között lenni, a csapatmunkát mindennél fontosabbnak tartom.

Élettörténet: Itachi és Sasuke nővére, a mészárlás másik túlélője. Háborúban magas rangra jutott pedig egyszerű geninként került a frontra. Senki nem jósolt neki nagy jövőt hisz még csak gyerek volt. De meghazudtolta a szóbeszédet és egyre magasabbra jutott. A háború alatt ANBU parancsnoki rangra emelték, és hősként térhetett haza. Akkor tudatosult a szörnyű ténnyel hogy mi is történt a családjával. De nem a bosszúárt él. De ki akarja deríteni mi is történt valójábban és Öccse miért tette azt amit. Egyetlen igazi támasza Kakashi, aki szintén nehéz sorson ment keresztül.

Hobby: Nincs neki

Foglalkozás: Shinobi, ANBU parancsnok.

Extrák: Megjárta a háborút és ott ragydt rá a Tűzsólyom valamint a Néma halál becenév. Kakashi legjobb barátja és együtt tanultak annak idején a Negyedik Hokagétól. A lehető legtöbb technikát tanulta meg tőle, hogy segíthessen megnyerni a háborút.

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 23.
2017. 06. 25.

Módosítva: 2017. 06. 25. 16:40:49
Módosította: Kagemare Ran

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).