Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rouyo Enma (Kitalált karakter)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: EnmaMustang

Kor: 16

Külső leírás: Hosszú, barna selymes haja van, gyönyörű zöld szemei és aranyos kis mosolya van. Az öltözékei mindig tökéletesek. Eléggé magas, olyan 170 cm. Továbbá kitűnik még amiatt is, mert kövér, több, mint 110 kg.

Jellem: Enma a világ legaranyosabb és legcukibb lánya. Mindig segítőkész és szorgalmas. Az iskolában ő a legeslegjobb tanuló, de amiatt, mert kövér is, és magas is, kinézik őt és megvetik. Szegény nagyon magányos, nincsenek barátai és emiatt nagyon visszahúzódó is lett. Ezeken felül vicces, nagyon jó ízlése van és szereti a kosárlabdát.

Élettörténet: Enma kicsi kora óta a Yousen közelében álló társasházban laknak. Mikor elég idő lett hozzá, Ő is a Yousen-ben folytatta tanulmányait. Murasakibara Atsushi a felettük lévő lakásban él szüleivel és szintén a Yousen-be járt. Néha-néha találkoznak, akkor Murasakibara ráköszön Rouyo-ra, majd Ő is visszaköszön szerényen. Enma fél Tőle, mivel az osztálytársnője, Ria azt mondta, hogy a sportolók agresszív állatok. Enma mindig is csodálta a kosárlabdásokat, még ha "agresszív állatok" is. Szeretett volna Ő is kosarazni, de félt, hogy kinevetik a súlya miatt. Barátai sohasem voltak a magassága és a testsúlya miatt, ezért mindig egyedül volt. Ritkán beszélgetett más emberekkel. Életében nagy fordulatot az hozott, amikor megismerkedett Murasakibara Atsushi-val, a szomszédjával, és kiderült, hogy nagyon is kedves.

Hobby: Olvasás, rajzolás, írás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Enma egy blogot vezet "Miss Mary" néven, amit Murasakibara az első poszttól kezdve követ és imád; bár megismerkedésük után sem derül fény erre a szálra.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2017. 06. 18.

Módosítva: 2017. 06. 18. 13:32:03
Módosította: EnmaMustang

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).