Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sot Ronaaz (fehér nyílvessző)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zafyra

Kor: 27-nek néz ki de halála után már nem is számolta

Külső leírás: : Három farkú vörös róka szellem, emberi alakjában 187cm magas, vékony de izmos. Rókafüle és rókafarka vörösek a végükön egy kis sötétebb árnyalattal. Haja hosszú vörös és a vége sötétedik és a lapockájánál össze van fogva egy hajgumival. Szeme gyönyörű smaragd zöld. Lila és narancs színű a felső öltözéke az alsó pedig fehér, a lila felsőjét a derekánál egy parna övvel van összekötve. A felső testén, a sík és a sípcsontjánál szorító kötés van. Zoknit és lábújas papucsot hord.

Jellem: Állatbarát, kedves, kicsit forrófejű, kíváncsi, romantikus típus

Élettörténet: Erdő szelleme aki óvja a fákat és az állatvilágot, az emberek nagyon ritkán látják, de amerre járt ott a gonosz megszünt létezni ezért a falusiak a Sot Ronaaznak nevezték el ami a sárkányok nyelvén fehér nyílvesszőt jelentett. Embervolt mielőtt szellemé vált de emberi életéből csak a halála előtti pár percre emlékszik. 27 éves volt mikor egy vadászati balesetben meghalt. Újjá születése után az erdő lakói segítettek neki életben maradni és az erdőben található Yurimo szentélyben él és teljesíti az emberek kívánságát. Gyakran mászkál a közeli Shuutaro városban látható és láthatatlan formában. Az erdőt nem egyszer védte meg az emberektől teljes róka formájában, és már nem egy embernek ontotta ki életét mikor a harag elvette az eszét. Naponta kapja a jó és rossz kívánságokat, de nem mindegyiket teljesíti, és naponta űzi el a démonokat akik az embereket kisértik.

Hobby: A természetben henyélni, a nyári melegben egy fa alat aludni és a csillagokat bámúlni. Kívánságokat teljesíteni

Foglalkozás: Erdő szelleme, és szentély védelmezője

Extrák: háromfarkú rókaszellem, emberi alakjában csak akkor látható ha csak egy farka látszik, ha két farok látszik akkor képes láthatatlan lenni de a fizikai dolgokat eltudja mozdítani, ha mind a három farka látszik akkor csak az láthatja akik képesek érzékelni a szellemeket, róka fülei vannak és a karmai pedig kicsik lesznek, szellem alakjában medve nagyságú háromfarkú vörös róka, érti az állatokat úgy ahogy az embereket. Képes nagy erejű határvonalat húzni amivel távoltudja tartani a démonokat. Gyógyító és tisztító képességgel rendelkezik, és képes álmokban megjelenni.

Képinfo: saját rajz....de háteret nemtudom normálisan megcsinálni, ezért gagyi a hátér... (http://)

Engedélyezve: 2017. 05. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).