Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ren Fujiwara
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 25

Külső leírás: Kellemes, fehér bőrű férfi, keskeny arccal, szürkés szemekkel. Lapocka alá érő barna haja van és ívelt, nem túl vékony, de nem is túl vastag szemöldöke. Szája halvány barack színű, szempillái hosszúak, de még éppen hogy nem nőiesek. 185 cm magas; erős, de karcsú. Fogai épek és fehérek, haja vékony szálú, de sűrű. Nem kifejezetten férfias az arca, inkább talán gyermekies, és némi női vonalat is fel lehet benne fedezni, ami miatt sokszor nem tudják őt komolyan venni társai. Hangja átlagos, nem vékony, vagy lágy, bár tény, ez menne a külsejéhez leginkább.

Jellem: Általában nyugodt, békés természetű; gyakran mereng magában valamin, révetegen előrebámulva, és ilyenkor halovány mosoly jelenik meg a szája szélén. Meglehetősen emocionális gondolkodású, képes az észérveket háttérbe szorítani, ha a szíve mást sugall. Él-hal a versekért, sokszor ő maga is versbe illő, ahogy támasztja az udvar egyik házának falát, és előre tekint a semmibe. Meleg szívű és kedves fiú, mindenkit képes szeretni, de racionális gondolkodás híján az empátián kívül nem sokat tud adni nekik. Magas fokú taníttatottsága ellenére nem mindig lát át dolgokat, és érdemben sem tud hozzászólni. Akik kedvesek a szívének, azokat támogatja tűzön-vízen át, bár sokszor ebből vannak a bonyodalmak, mert a jóhiszeműségét nem nehéz kihasználni.

Élettörténet: A királyi család nem hivatalos "tagja", a középső fiú gyerekkori barátja. A királyi dinasztia a szülőkön kívül négy gyermekből áll, a legidősebb egy leány, a tőle egyel fiatalabb fiú pedig a trón várományosa. A második fiú Rennel egyidős, és nagyon jó barátok sihederkoruk óta, ezért kérésére Ren az udvarban szolgál, mióta betöltötte a 18-at. Itt megtanulta a kardforgatást, továbbá csillagászatot és asztrológiát oktattak neki, hogy szélesedjen a látóköre, és így még jobb beszélgetőpartnere lehessen az udvarba érkezőknek, ugyanis az az egyik fő feladata, hogy szórakoztassa a magas rangú vendégeket, illetve a királyi család tagjait.

Hobby: Olykor ő maga is verseket ír, nagy ritkán illusztrálja is őket.

Foglalkozás: A királyi udvar kegyeltje és társalkodópartnere is egyben

Extrák: Jól bánik a szavakkal, de mindig belebukik az érvelésbe, ha túlzottan elviszi érzelmi irányba.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 05. 13.

Módosítva: 2017. 05. 11. 11:18:13
Módosította: XenaRanger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).