Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Bart Skollhati
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 23 év

Külső leírás: Emberi formában barna hajú, szürkésbarna szemű, és rövid arcszőrzete is van. Elég magas, és bár vékony, kockahasa nincs. Farkas alakban már kidolgozottabb izomzatú, bundája sötétbarna, szeme pedig sárgára színeződik. Ilyenkor, bár egyébként szemüveges, arra sincs szüksége. Személy szerint nem szereti azt, mikor egy alakváltás során leszakad róla a ruha, ezért a legnyúlósabb ruháit szokta hordani, amik viszont nem éppen a legdivatosabbak, egy hosszú ujjú pólóból és egy bézs színű farmerből áll.

Jellem: Egész lényét vidám kíváncsisg jellemzi. Mindig az újat, az ismeretlent kutatja, ez nem tudományos kutatásokat jelent, hanem ő maga akarja felfedezni a környező világot. Mindig keresi, mit újíthat, mit változtathat életén, nem azért hogy jobb legyen, hanem egyszerűen a változás szeretetéért. Nagyon könnyen barátkozik és bizakodó, ezért társai sokszor naivnak bélyegzik, amiben talán nem is tévednek. Egyébként, bár tud harcolni, nem túl harcias, szereti a békítőt játszani egy konfliktusban.

Élettörténet: Nem mondható, hogy komlpex élettörténete lenne. Iskola után pszichológiát tanult, ám mielőtt lediplomázhatott volna, az előtt pár hónappal megpillantott az utcán egy párt, akik elütöttek a tömbegtől, nem csak szakadt öltözékükben, hanem kisugárzásukban is. Követve őket egy városszéli tanya romjai között egy falka vérfarkas között. A lények eleinte szét akarták tépni a különc idegent, de meglepődve tapasztalták, hogy a legkevésbé sem fél, hát ők is kíváncsiak lettek, és az este végeredményeképpen felajánlották Bart-nak, hogy csatlakozzon a falkához, aki ezt azonnal el is fogadta. Először nehezére esett elsajátítatni a vérfarkasok szokásait, de végül a falka elfogadta a ruhahordó különcöt.

Hobby: A falka tagjaként bolyong a vidéken.

Foglalkozás: Semmi, bár képzett terapeuta

Extrák: Mivel több mint egy évig nem tért haza, miután Vérfarkassá változott, szülei úgy tudják elveszett, bár néha visszatér saját lakásába, ha fedélre van szüksége. ~~ Társai nevetnek a ruháin, ők ugyanis kevésbé figyelnek ilyemikre. ~~ Gyakran más falkák tagjai felé is közeledik, amiért sokszor megkapja a magáét. ~~ Társai megtanították ugyan harcolni, de nem szeret.

Képinfo: Nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2017. 05. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).