Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ambrosia Ellie Elwood (kitalált karakter)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: loraneko

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú ében fekete haja a háta közepéig ér le. Ovális arcát finom vonalai, kissé kiemelkedő éles állán végződnek. Különleges, vékony ametiszt színű szemeinek a csodájára járnak. Kicsiny pisze orra, vékony, rózsás ajkai nem valami szembe tűnőek. Nem is épp az a megtestesült szépség, inkább amolyan érdekes szépség. Nagyon, karcsú és csinos, elképesztően szép darázsdereka van. Sok lány irigyli is emiatt. Nem túlságosan telt de nem is lapos, deszka forma. Megvannak rajta a nőiesség minden formája. Magasságával igen csak kitűnik társai közül, hisz 175 centiméterre nőtt. Emiatt nehezen talál magának társat is. Imádja a régi stílusú mugli ruhákat és nagyon sokszor hord is ilyeneket nem érdekli ha megbámulják. De ezt is csak varázslók által lakott területen teszi.

Jellem: Ambrosia mindig is erős természetű, makacs leányzó volt. Sokszor verekedett össze testvéreivel és nagyon sokszor csinált csínytevéseket is. Nagyon okos és eszes. Furfangos észjárásával sokszor túl járt szülein és testvérein is. A kislányon hamar meglátszott, hogy sokra lesz képes józan eszének és logikus gondolkodásának köszönhetően. Kissé erőszakos természetű, nehezen fogja vissza indulatait, és mindig kimondja ami a szívét nyomja. Szeret tanulni és szinte mindig többet tud társainál, amivel sokszor magára haragítja őket. Nem szereti túlságosan az ékszereket, de van egy nyaklánca amit sosem veszi le a nyakáról, még alváshoz sem. Barátai mellett mindig kiáll és megvédi őket, nem szereti ha valaki ujjat húz velük. Nagyon hűséges és határozott jellem. Kitart amellett amit elgondol és kitart amellett akit megszeret.

Élettörténet: Édesapja aranyvérű varázsló, édesanyja viszont félvér. Apja rokon a Weasley családdal, édesanyja meg távoli rokona a Lockwood családnak. Természetes hát, hogy ő és két testvére varázslóként nevelkedtek. Azt lehet mondani, hogy ő volt a család fekete báránya, folyamatosan csak azt hallotta szüleitől, hogy “ Ellie mi csináltál már megint!!”, “Ellie ma nem mész sehová! Egy hét szobafogság”, “ Ellie hagyd békén a testvéred”. De nem volt ő éppen ennyire rossz csak szerette volna valamivel magára hívni szőlei figyelmét. Ugyanis azok ügyet sem vetettek rá, folyton kishúgát babusgatták vagy bátyjával büszkélkedtek. Húga nagyon szép és bájos kisgyerek volt, mindenki nagyon kedvelte, a vendégek is folyamatosan csak őt vették észre. Bátyja rendkívül ügyes varázsló volt, és a Roxfort legjobb tanulója. Ő meg csak a középső kisgyermek, aki mindig csak rosszalkodott. Élete legjobb szakasza talán az volt amikor megkapta a Roxfortos levelét. A Teszlek süveg némiképp vacillált, hogy hová tegye be őt, talán nála volt a legtöbbet. Hollóhátba, mardekárba vagy a griffendélbe. Hollóhátba mert okos és szeret tanulni, mardekárba mert ravasz és griffendélbe mert vakmerő és semmitől sem fél. Végül A griffendélt választotta neki. A lány lassan beilleszkedett ide. Nehéz dolga volt a többieknek vele de a tanároknak is. Makacs és szabd szájú természetével sokakat magára haragított. A tanárokat legfőképpen azzal, hogy nem azt csinálta órán amit kellett volna. Valamint nagyon szeretett éjszaka a Roxfortban csatangolni.

Hobby: Csatangolás, varázslás, olvasás, kalandozás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Pálcája: fája szőlő, magja sárkányszívizomhúr, 12,5 hüvelyk kellemesen rugalmas. Van egy hóbaglya Merel. Nagyon sok varázsigét ismer olyanokat is amiket neki még nem szabadna ismernie.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 03. 28.

Módosítva: 2017. 03. 28. 13:37:19
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).