Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ariane Niamh McLeod (kitalált karakter)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: loraneko

Kor: 17

Külső leírás: Születése után pár évvel, egy rosszul elsült varázslat következtében nagyon szép lila hajszíne lett, amit sosem tudtak vissza változtatni. Szerencséjére neki nagyon jól áll ez a hajszín. Kiemeli káprázatos, nagy, mandulavágású azúrkék szemeit. Bájos arc, finom vonalak jellemzik. Ajka dús, csókra álló és piros pozsgás. Féloldalra vágott fru-fruja tökéletesen áll neki, így csak még jobban kiemeli ovális arcát. Karcsú hosszú nyakát, formás, telt idomait, 170 cm magasságát minden lány irigyli és szinte minden fiú szeretné ha a barátja lehetne. Igazi modell alkat, ami nem csoda származását elnézve. Aki csak meglátja azt mondja: “Elragadóan, bájosan gyönyörű lány.” Fülében három zöld apró fülbevalót hord, és egy kicsivel nagyobb ezüst karikát.

Jellem: Eléggé visszahúzódó teremtés abból a szempontból nézve, hogy ő nem igen szokott kezdeményezni, még barátság terén sem. Kedves, mosolygós mindenkivel, de senki sem tudja, hogy e mögött a mosoly mögött nagyon sok fájdalom van. Bátor és eléggé vakmerő, az ő szótárában nem létezik a félelem szó, legalább is nagyon sokszor túlságosan merészen próbál viselkedni. Szeret olvasni és írni. Leginkább a muglikról szeret tanulmányokat olvasni. Bár félvér, fogalmam sincs a muglikról. Varázslók között nőtt fel és sosem járt mugli városban. Sokan mondják azt, hogy ami a szívén az a száján. Szerinte viszont csak el mondja a véleményét és a gondolatait, őszintén és tisztán, semmin sem szépítve. Jobb szereti kimondani a dolgokat, mint szín-játszani és bájologni. Bár néha ezzel nagyon megsért másokat. Nem szeret veszekedni, eléggé nagy a tűrőképessége, de nála is idővel betelik a pohár, és akkor kitör a katasztrófa. Jobb ha ilyenkor mindenki menekül, mert hatalmas a haragja és csúnyákat tud mondani.

Élettörténet: Édesanyja mugli származású modell. A világ legszebb nőjének tartották és talán még most is az lenne. Habár már sajnos nem él. Édesapja aranyvérű varázsló. Egy vip partin ismerkedtek össze, és rögtön egymásba is szerettek. Édesanyja sokáig nem tudott apja származásáról és tudomása sem volt arról sem, hogy mi párja valós foglalkozása. Két év udvarlás után összeházasodtak. Az első gyermekük születésekor édesapja feltárta titkát felesége előtt. A nő nehezen fogadta el a dolgokat, először el sem hitte, azt hitte férje megbolondult. A kapcsolatuk is kissé megromlott. A nő nem hagyta el férjét de nem is élt vele normális házaséletet. 10 évbe telt mire az asszony lassan elfogadta és megismerte a varázsvilágot. Ez idő tájt született meg a kis Ariane, aki már születésekor meglepően gyönyörű baba volt. A szülészeten a baba csodájára jártak a nővérek. Anyja a szülésbe belehalt. Apja összeroskadt, nehezen viselte el felesége halálát. Elköltözött a gyerekekkel a varázsló faluba a testvéréhez. A kislány 3 éves volt amikor bátyja, beszerette volna mutatni apjának mit is tanult a Roxfortban, ám a varázslat rosszul sült el. Szerencsére nem okozott nagy bajt de Aria haja égő lilává változott, amit nem tudtak visszafordítani. Így cseperedett fel lassan a kis Aria, aki anyja szakasztott mása volt, talán még szebb is mint ő. Apja valahányszor a kislányra nézett eszébe jutott felesége, és a fájdalmas emlékek, így inkább nem is törődött a gyerekkel, a világot járta. Aria a Roxfort tanulója lett, a Griffindél klubhelyiség tagja. Imádta a Roxfortot, elég gyorsan tanult és nagyon szerette a kalandokat. Sokszor osont ki éjszaka bejárni az iskolát és néhányszor bemerészkedett az erdőbe is. Bájitaltanból és bűbájtanból nagyon remek volt, de a mágiatörténet, átváltozástan sem állt messze tőle.

Hobby: olvasás, írás, rajz, barangolás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nem sokat tud az édesanyjáról, de nagyon érdekli a dolog. Szeretne minél többet megtudni a muglikról és arról, hogyan élt az anyja. 17 éves és még sosem volt szerelmes, szűz. A Roxforti karácsonyi bálra pont emiatt nem szokott elmenni. Két barátnője van Penelope és Cassidy. Van egy perzsa macskája Lux. Pálcája 10,5 hüvelyk, fűz, egyszarvú-szőr.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 03. 27.

Módosítva: 2017. 03. 27. 19:26:16
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).