Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Simon Colum Walls
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 29

Külső leírás: Felettébb magas, rendkívül jó kiállású fiatal férfi, szemnek kellemes külsővel, alkattal. Szálkás izmok, széles váll és hosszú végtagok, mindez vékony csípővel és feszes farral párosítva. Arcvonásai lágyak, már-már lányosak, apró álla, vékony íves szemöldöke, formás ajkai miatt. Szemei aprók, ázsiaiakra jellemzően mandula formájúak, pedig nem rendelkezik ilyen nemzetiségű felmenőkkel. Íriszei szürkék, de gyakran váltanak át kékes árnyalatra, fénytől és Simon hangulatától függően. Hosszabbra hagyott, ében tincsei csokoládé színre hajaznak, s finoman keretezik a hosszúkás arcot, lelógva egészen nyakszirtjére. Finom kontrasztot alkot világos bőrével, élénken vibráló szemeivel. Munkája megköveteli a visszafogott és elegáns külsőt, így lassan hozzászokott az ingek, öltönyök viseletéhez. A hűvös színek melegebb árnyalatait részesíti előnyben, mikor ruhát vásárol. Magánéletben lazább holmikat visel, de amint átlépi lakása küszöbét, újra magára ölti a hivatalosabb ruháit. Kiegészítőket ritkán hord, akkor is csak egy régi karórát. 

Jellem: Azt mondják a gyilkosok, bűnözők, őrültek gyermekeik jövője előtt általában két felé ágazik az út. Vagy maguk is romlottak lesznek, selejtesek, vagy egész életükben azon igyekeznek, hogy elkapják és megbüntessék azokat, akik rossz útra tévednek. Simon abszolút az utóbbi kategóriába esik. Keményen dolgozik. Kitartó és rendkívül jó a logikája, pedig korábban nem volt elég szemfüles. Mostanra viszont, ha kell, többször megnéz valamit, alaposabb és már semmi nem kerüli el figyelmét. Ravasz, intelligens, így mindig megfontolt a beszéde és cselekedetei. Nehéz kihozni a sodrából, ő viszont hamar vált ki indulatokat másokból csípős, velős megjegyzéseivel. Ha még nem ismer valakit, távolságot tart, nem közvetlen, inkább csak megfigyelőként ténykedik, ám amint „analizálta” a partnert, kellő képet alkotott róla, s a vélemény pozitív, akkor nem fogja vissza magát. Felszínre kerül vicces, sziporkázó énje is. Baráti hangot üt meg, közvetlenebb, becenevekkel bombáz másokat, de ehhez idő és alapos megfigyelés szükségeltetik. Ismeretségi körébe sokan tartoznak, de barátai száma csekély, nem véletlen, hiszen, ha valakinek az a munkája, hogy elemezzen, megfigyeljen és véleményt alkosson az emberekről, elég nehéz ezt nem tovább vinni a magánéletbe. Akarva, akaratlanul is elemez, s ha nem tetszik neki az eredmény, kertelés nélkül ad hangot ellenszenvének. A negatív kritikát, az igazságot pedig kevesen, vagy szinte senki nem képes elviselni, elfogadni, így kis számban tartanak ki mellette. Azok, akik barátainak nevezhetik magukat, viszont mindig számíthatnak a segítségére, még, ha dolgozik is.   

Élettörténet: Édesanyja kisvárosi nő, nagyvárosi álmokkal, de sosem volt képes kiszakadni pincérnői szerepéből. Kamionos pihenőhelyen lévő, kis étkezdében dolgozott, látástól mikulásig, így elkerülhetetlen volt, hogy az átlagos kinézetű nő, átlag alatti férfit találjon magának. Ideje korán fiatalon bekapta a legyet, s kénytelen volt elszökni, amikor terhessége már nem volt eltitkolható. Az apa kiléte ma sem világos, hiszen a sofőrök szinte naponta cserélődtek, így a férfit soha többé nem látta viszont, csak a nevét tudta, vagy csak sejtette: Colum. Simon második névként, meg is kapta, lehetséges apja után. Anyja érzelmileg labilis nő volt, így a folytonos menekülés, szökés és titkolózás szép lassan kikészítették gyenge idegeit. Ám, nagy számban akadtak férfiak életében, s termékeny méhének átkaként nem egyszer esett újra teherbe. A fiatal Simon nem értette, miért nő meg mamája pocakja, ha nem bújik elő a végén a várva várt kistestvér. Évekkel később jött csak rá, hogy valami nem igazán van rendben édesanyja fejében. Gyűlölte nő társait, melynek oka, a mai napig fia előtt is rejtély, s a nő magával vitte a sírba titkait. Több kishúga is született volna, akikre mindvégig várt, és akik iránt imádattal hódolt volna, de a nő, mélyen gyökerező gyűlölete nemtársai iránt, olyan erős volt, hogy mindent megtett a vetélés érdekében, amint ráébredt, megtudta, hogy nem fiút hord a szíve alatt. Simon tinédzser éveinek tizenhetedik nyarán, édesanyja újabb fiúnak adott életet. Boldogság költözött nyomorúságos falaik közé és végre már Simon, aki a tanulásba menekült sem érezhette magát magányosnak. Hiába a nagy korkülönbség, szívvel lélekkel, mindent beleadott, hogy öccséről gondoskodhasson. Sajnálatos módon, mivel anyja túl sok vetélésen esett már át, és idegei is romokban hevertek, a terhesség nem volt könnyű, és a kis Oliverről hamar kiderült, hogy nem olyan egészséges, mint aminek látszik. Simon anyja belebetegedett, hogy autista gyermeket szült és egy részeg pillanatában felakasztotta magát a bérház alagsorában. Simon kiskorúként, még egy félévre nevelőotthonba került, beteg testvérét, pedig a fogyatékossággal élők állami intézményébe vitték. Simon egész életében ostorozta magát, hogy nem vette észre az első jeleket anyjával kapcsolatban, és később sem tudta mi a teendő, ezért mikor egyetemre ment, pszichológiát kezdett el hallgatni, majd pár év múlva kriminálpszichológia szakágat választotta. Kiemelkedő teljesítményének hála hamar elhelyezkedett a helyi rendőrségen, ahol nagy segítséget nyújtott egy híres sorozatgyilkos profiljának elkészítésében. A férfit elkapták és ez nagyrészt Simonnak volt köszönhető. Nemsokkal ezután, megkereste őt az FBI egyik embere és állást ajánlott neki profilozóként, ő pedig azonnal elfogadta az ajánlatot.

Hobby: Imádja a halakat, akváriumokat, szabadidejéből rengeteget áldoz rájuk

Foglalkozás: Kriminálpszichológus-Jelenleg az FBI ügynöke, profilozóként dolgozik

Extrák: ~Seme~ Rendszeresen látogatja az otthonban öccsét, és minden hónapban tetemes összeget küld a fiú ellátására. ~ Imádja a halakat, több kisebb és nagyobb akváriuma is van otthon~ Szeret okoskodni, és mások számára teljesen felesleges információkat közölni, random pillanatokban is akár ~ Foglalt

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2017. 03. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).