Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hórusz, a sólyom isten
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Több, mint ezer éves

Külső leírás: Magas, erős testalkatú olajbarna bőrrel. Általában sólyomfeje van, de mikor embernek akarja álcázni magát, olyankor tépett, félhosszú, fehér haja van. Bal szeme körül a sebhelyet nagybátyjától szerezte. Ruházata vagy a képen látható páncél, vagy fehér póló farmernadrág.

Jellem: Arra született, hogy védelmezzen és harcoljon, tehát amit nem bír, az a tétlenség és az unalom. Szeret mozgásban lenni, szereti az izgalmakat. Egyébként magabiztos típus, és néha elég hangos. Szereti ha dícsérik, viszont hajlamos rá, hogy agresszív legyen, és forró fejű, meggondolatlan döntést hozzon. Ilyenkor gyors gondolkodására és jó helyzetfelismerő képességére hagyatkozik.

Élettörténet: Története jóval a születése előtt kezdődött. Réges régen Géb a föld istenének és Nut, az ég istenének szerelméből született Ozirisz, egyiptom ura, Ízisz, a varázslat istennője, Szét, a káosz és pusztítás istene, és Neftisz, a gyász istennője. Ozirisz évszázadokon át igazságosan vezette a Föld embereit, de testvére, Szét, irigy szemekkel nézett rá. Elhitette bátyjával, hogy csak egy játékot akar vele játszani, és becsalta egy szarkofágba, majd mikor Ozirisz bemászott, Szét feldarabolta őt, és szétszórta darabjait a sivatagban. Szét átvette az uralmat Egyiptom fölött, de Ízisz nem adta fel. A mennyek isteneihez folyamodott segítségért. Tot, a tudományok istene megtanította neki a varázslatot, amivel megkeresheti férje darabjait, és Ozirisz másik húgától, Neftisztől született gyermekét, Anubiszt kérte meg, hogy ismét egyesítse férje testét. Ám péniszét nem tudta megtalálni, mert az egy oázisba esett, és megette egy hal, hát Ízisznek újat kellett készítenie aranyból. Újonnan szerzett testrészével nemzette fiát, Hóruszt, akit egész életében apja megbosszulására készítettek. Mikor elérkezettnek látta az időt, párbajra hívta Szétet, aki elfogadta a kihívást, de csalt a harc során, ám Tot fel volt készülve rá, és egy varázslattal hatástalanította a Hórusz testébe kerülő mérgeket. Hórusz átvette az uralmat, ám hamar ráunt, és inkább átadta az embereknek, és csak védelmező szerepében szárnyalt a sivatagi birodalom egén.

Hobby: Repülés, és persze mindig kapható egy kis csetepatéra

Foglalkozás: Az ég, a bosszú a gyerekek, és a fáraók istene

Extrák: Az istenek többségével jól kijön (Szétet leszámítva ugyebár), legjobb barátja féltestvére, Anubis. Felesége a szerelem tehénszarvú istennője, Hathor. ~~ A mitológiában nincs ilyen utalás, de szárnyait fémszárnyakra tudja cserélni, amikből pengeéles, kar-hosszúságú tollakat lő. Egyéb fegyvere a kophesh kardja.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2017. 03. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).