Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sigurd Tarbensson
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonchild

Kor: 36

Külső leírás: Sigurd Tarbensson nem mondható kiemelkedő alaknak közösségükben, hiszen szinte minden korabeli férfiúnak hasonló a testfelépítése. Jól megtermett, medvére emlékeztető megjelenéséhez nehéz léptek társulnak, fizikumának körvonalain rengeteget dobnak a prémes köpönyegek. Sötét szakálla a legtöbb esetben rendezett, néhol napszítta foltok és ősz szálak tarkítják. Egykoron fekete haját a megannyi ősz hajszál szürkére színezi mára, derékig érő varkocsba fonva hordja, megannyi aranygyűrűvel díszítve egy-egy fonatot. Ruházata gazdagon díszített, a viszonylag fiatal múltnak örvendő új település jarljának öccse. Bőre gyakran napbarnított, rengeteg heg barázdálja.

Jellem: Tekintélyt parancsoló, büszke férfi. Magabiztos, igen vonzó mások szemében, s ezt tudja is. Szereti, ha csodálják, kényeztetik, ismerősei és családja fölött uralkodni kíván. Olykor gőgös és önkényeskedő lehet. Természetéből fakadóan nem szeret bele egy „egyszerű halandóba”, természetesen a királynőjét keresi. Elvárásai éppen ezért nagyok: kedvese legyen csodaszép, alakja hibátlan, hangja búgjon és járása legyen puha, akár egy hópárducé. Elvárja a lojalitást, feltétel nélküli ragaszkodást, és az istenek tiszteletét. Számos szerelmi kalandja van, de mégsem szívtipró. Könnyen enged a hízelgésnek, s így megannyi engedményre kész. Meghallgatja asszonya véleményét, de dönteni egyedül dönt. Családjához gondos, a legvégsőkig képes elmenni azért, hogy biztosítsa számára mindazt, ami szükséges. Gyöngéd, kedves, védelmező, ám véleménye szerint a hozzá közelállókkal fenntartott kapcsolatokban egymás szabadságának szigorú tiszteletben tartásából kell kiindulni – ezért nem lesz sohasem túlzottan birtokló. Ez viszont nem jelenti azt, hogy elviseli a hűtlenséget, sőt, ezt nem érti meg és nem is fogadja el soha, semmilyen formában. Az is igaz, hogy kellemes vele az élet. Rendkívül nagyvonalú, melegszívű és családjának, barátainak minden vágyát teljesíti. Remek társasági partner, szórakoztató, bár olykor kissé harsány. Haragot ritkán tart hosszan, gyorsan megbocsát és szereti, ha állandóan kellemes, jó légkör veszi körül. Amikor sarkára áll, nem tűri az ellenállást és igen lobbanékonnyá, és haragossá válik, ha ujjat húznak vele. Jó családapa, bár kissé következetlen, hiszen gyermeke kedveskedéssel, hízelgéssel egy perc alatt képes levenni a lábáról, s akkor oda a tervezett atyai szigor. Jó szexuális partner is, főleg addig, amíg szerelmes. Mindent megtesz partneréért, szerelmesének mindent meg akar adni, amit egy férfi csak megadhat. De ha elmúlik a lobogás, nos, akkor hajlamos elhanyagolni hitvesi kötelezettségét, mert úgy érzi, rá nem vonatkoznak a hétköznapi játékszabályok. Szereti magát ékszerekkel teleaggatni. Túlzottan kérkedik gyermekeivel, akik így talán nem véletlenül érzik úgy, hogy egyszerű tárgyként bánnak velük.

Élettörténet: Tarben Odinsson hosszú hajózást követően fedezte fel az új szigetet, melyre letelepedett embereivel s kialakította faluját. A faluból ütemesen város fejlődött az istenek pedig két, erős fiúval ajándékozták meg. Halálát követően az idősebbik Tarbensson vette át a vezetést ám egy korábbi portya során elveszítette lábát, így öccsére bízta a portyák levezénylését. Sigurd Tarbensson komoly hajózási múlttal rendelkezik, megannyi portyát vitt sikerre mind keleten, mind nyugaton. A jarl magának a királynak felel így meg van kötve a keze, valószínűleg ezért sem vágyott soha sem a vezető pozícióra. Szabadon él, noha felesége van az még nem ajándékozta meg fiúgyermekkel. A hagyományok fényében megtehette volna, hogy megölje az újszülötteket, ám felesége könyörgésének engedve életben hagyta a csecsemőket. Lányaiban örömét leli, azok tehetségesek a harcban, de mégsem fiúk. Ez a tény némi keserűséggel tölti el, ezért portyázik egyre többet nyugatra. Megfogadta, hogy a temérdek kincsnek – mellyel hazatérnek az ismeretlen földről- egy részét áldozatként mutatja be Isteneiknek, hátha azok rámosolyognak és megajándékozzák egy fiúval.

Hobby: Vadászat, portyázás, történetek mesélése, hajózás.

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Két lányát mindennél jobban szereti és nagy becsben tartja őket, kezeiket elígérte két, távoli jarlnak. Feleségét tiszteli, ám titkon haragszik rá, mert az nem ajándékozta meg fiúval. Mélyen tiszteli az isteneket, gyakran imádkozik hozzájuk, áldozatot mutat be feléjük. Legendák szerint nyugaton temérdek kincs hever, egyes állítások szerint hatalmas szörnyek őrzik azokat. Nem hisz az ilyen történetekben, de a kincs mozgatja a fantáziáját. A portyák során szerzett rabszolgáival emberségesen bánik egészen addig, míg azok tudják hol a helyük.

Képinfo: A kép alapjait nem én készítettem, de egy része szerkesztés. (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 23.
2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 18. 00:28:06
Módosította: Moonchild

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).