Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Artemis, a görög istennő
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: Nem tartja számon

Külső leírás: Csodás teremtés, már külsőre is. Bárki képes lenne utána fordulni, már erdei sétái alkalmainál is. Termete az átlagos magasságúak közé sorolja őt be, kb. 167-169 cm-ével. Kreol színű bőre általában - hajával együtt- orgona és cseresznyevirág illatú. Alakja karcsú, domborulatai megfelelő méretűek, akárcsak a többi istennőnek, azzal a különbséggel, hogy ő nem hívja fel erre nagyon mások figyelmét. Mégis elbűvölően szép teste helyett az első amit észrevesznek rajta az a kiengedve térdig érő, általában vastag fonatban lévő, hullámos világosbarnás haja, ami egyaránt reagál az éjszakára és a nappalra is. Homlokán egy félhold található, ami teljesen emberi alakjában eltűnik. Hajzuhatagja kiemeli lágy, nőies arcát s annak lágy íveit, magányosan, ártatlanul csillogó arany - nap sárgás szemeinek színét, csókolni való, lila szín ajkait. Gyakran látni kedvenc térdig érő ruhájában, ami nyakban megkötős, alakjára simuló, de csípőnél folyamatosan táguló, barack színű egybe ruha, aminek egyedüli dísze a medencéjénél egy bőr öv, virágokkal díszítve. Ruhatárában csak térdig , vagy valamivel afelé érő ruhák vannak, de természetesen egyik sem kihívó.

Jellem: Kedves, barátságos és nagyon segítőkész, ami már példaértékű, viszont jaj annak, aki átveri, becsapja, vagy szeretteit bántja. Hires kegyetlenségeiről, amiket mások provokáltak ki az egyébként szelíd szépségből. Nem szereti, ha valaki megsérti a neki szentelt helyeket vagy állatokat.

Élettörténet: Apja egyik házasságtörő románcából született ő és ikertestvére Apollo. Létó szépsége Zeuszt, a legfőbb istent igézte meg, s hogy Zeusz féltékeny feleségét, Hérát kijátsszák, fürj alakban egyesültek. Ennek ellenére Hérának tudomására jutott a dolog, és dühe Létónak sok szenvedést okozott. Először is ráküldte Püthónt, a szörnyű kígyót, hogy elpusztítsa, majd megesküdött rá, hogy Létó nem szülheti meg gyermekeit olyan helyen, amelyet már értek a nap sugarai. Ő legendák szerint egy egész nappal testvére előtt született. A Héra bosszúja elől menekülő Létó Ortügián adott neki életet, és csak Artemisz segítségével tudott átjutni a Héra hatásköre alól mentes Délosz szigetére. Artemisz segített anyjának világra hozni Apollot, így első isteni feladata lett a gyermekszülés védelmezése.

Hobby: Vadászás, a hegyek közti sétálás nimfáival, az állatokkal való foglalkozás

Foglalkozás: a vadászat, a vadon, a vadállatok, a termékenység és a Hold istennője.

Extrák: *Leggyakrabban a távoli hegyi erdőket járja nimfákkal a sarkában, akik közül csak a szüzeket tűri meg maga körül. *Ő segít a szülésnél és védelmezi a nőket és a gyermekeket. * Úgy mint testvére ő is rendelkezik gyógyerővel, de nyilai ugyanúgy rettenetes járványokat is kilőnek, úgymint veszettséget, leprát és köszvényt. * Apjától 3 éves korába az örök szüzességet kérte * Éjjel a haja sötétebb barna enyhén lilás színnel, míg nappal kivilágosodik, aranybarna színre.

Képinfo: Nem saját alkotás, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).