Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Freyr, a Béke istene
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: Több, mint ezer éves

Külső leírás: Szőke haja általában kócosan lóg, kék szeme mintha az ember lelkébe látna. Ő is tartja a vikingekre jellemző erőteljes testalkat, ám szakállát néha rövidre nyírja, vagy teljesen megszabadul tőle. Munkájában jól is jön a megnyerő küllem, ugyanis a megnyerő külső segí kibékíteni a hadakozó embereket vagy akár isteneket (különösen az istennőket).

Jellem: Nos, titulusa elég átfogó képet ad arról, hogy milyen is belül. Nagyon pacifista, ha egy mód van rá, megállítja a vérontást. Azonban különbséget tud tenni egy eszeveszett öldöklés, és egy kis idegnyugtató csihipuhi között. Ilyenkor ő maga is vígan ugrik a csatába, fegyverrel, vagy anélkül. A védekezés nem áll éppen távol tőle. Hogy népét és barátait megvédje, hajlandó nem csekély erejét bevetni, bár ilyenkor is számára első a diplomácia.

Élettörténet: A viking mitológiában több mennyei teremtmény is létezik, a törpéktől, a tündéken át a jégóriásokig. A két istennek nevezett teremtmények az Ázok és a Vánok, akik sokat hadakoztak a hatalomért. Ebbe a háborúba született bele Njörd, a tenger istenének két gyermeke: Freyr és ikerhúga, Freya. Mindketten remek harcosok lettek, és nem kevés erővel gazdagították a Vánok sorát, mégis elveszítették volna a háborút, ha Freyr nem szolgál a béketárgyalások önjelölt közvetítőjeként, és vet véget ily módon az értelmetlenné vált mészárlásnak. Ezek után az Ázok királya, Odin, megengedte, hogy ő legyen a harmadik fő isten mellette, és fia, Thor mellett, mint a béke és jólét istene. Húga pedig a valkűrök királynőjévé vált, egyben a halál, háború és szépség istennőjévé.

Hobby: Szereti járni a tündék birodalma, Alfheim erdős hegységeit

Foglalkozás: A kilenc birodalom békítőjeként funkcionál

Extrák: Felesége a gyönyörűséges jégóriás, a szex istennője, Gerda ~~ A törpöktől kapott egy arany vadkant, amit csatában, vagy utazáshoz meg szokott ülni ~~ Kardja mágikus eredetű ~~ Elsődleges varázslatai a védőburok, védőfal, de remelül tud gyógyítani is többek között ~~ Nincsenek jó viszonyban mostohaanyjával, a jégóriás Skadi-val, a tél és vadászat istennőjével

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).