Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Charlotte Ariana Sinclair
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 23

Külső leírás: Káprázatosan, gyönyörű szőke teremtése a világnak. Hibátlan, selymes hófehér bőre olyannak látszik mintha egy porcelánbaba volna. Szabályos, finom vonalú arcát anyai nagymamájától örökölte, mindezt keretezi vállon alul érő svéd-szőke haja. Arcának, hatalmas smaragdzöld szemei a legfeltűnőbbek melyek üresen tekintenek előre a nagy világba. Ezt a szép szempárt csak még erősebbé teszi vékony szőke szemöldöke. Ajka halovány szinte észrevehetetlen, sápadt bőre mellett csak a dússágával tűnik ki. Alakja a megtestesült tökéletesség. Hosszú, karcsú nyaka olyan mint egy hattyúé. Csinos, formás alakját fenék és mell tájékán telt idomai teszik még nőiesebbé. Kellőképpen karcsú, vékony de nem sovány. 169 cm-es magasságával nem éppen kicsi a társai között. A férfiak szeme gyakran megakad rajta, ő ezt viszont legtöbbször nem tudja kezelni.

Jellem: Törékeny, finom lány. Pont olyan mint ami ránézésre is látszik. Lottie anyja szeme fénye lett a baleset után. Kedves, aranyos és viszonylag nagyon nyugodt hölgy. Bár néha vannak zavarosabb napjai amikor csak úgy hirtelen sírni kezd, vagy gondolataiba merül és maga elé mered. Ez néha ijesztő az ismeretleneknek és nem tudják hogyan kezelni az ilyen érzelem ingadozásait. Sokan mondják szeszélyesnek és szenvedélyesnek. Igen, igazuk van valamennyire de inkább mondható érzékenynek és érzékinek. Bár egyáltalán nem emlékszik a múltjára néha előtörnek benne képek amiket nem tud hová tenni, ilyenkor viselkedik furcsábban. Nála nagyon ismert az a közmondás, hogy “úgy bámul mint borjú az új kapura”, főleg mikor valami olyan dolgot lát, vagy mondanak ami mások szerint ismerős kéne legyen neki.

Élettörténet: Lottie édesanyja első gyereke, apja korán meghalt. Édesanyja megismerkedett egy másik férfival, annak is volt egy Lottie-nál nagyobb fia az első feleségétől. Lottie és a srác így hamarosan testvérek lettek. Nagyon jó testvérek voltak mindig is, vigyáztak egymásra, a fiú óvta újdonsült húgát mindentől és mindenkitől. Nemsokára lett két új testvérük egy kislány és egy kisfiú. Minden tökéletes volt, egészen addig amíg aznap autóba nem ültek. Lottie 16 éves volt amikor bátyja 2 hónapja meg kapta a jogosítványát és gondolta elviszi kocsikázni testvéreit. Lottie az anyós ülésen ült, két kisebb testvére hátul. Lottie mögött Patrick, Anna-Louise pedig bátyja mögött ült. Jól érezték magukat, minden jól ment. Amikor hirtelen egy útkereszteződésben egy kamion óriási csapódással nekik ment. A sofőr ittas volt és nem tartotta be a szabályt. Megtörtént a legnagyobb szörnyűség ami a családot érhette. A kocsi teljesen ripityára ment. A kiérkező mentősök azt hitték senki sem élhette túl a balesetet. Majdnem így is volt. Patrick a színhelyen vesztette életét. Anna-Luisa kisebb sérülésekkel megúszta, ahogy Lottie bátyja is. Ám Charlotte Ariana Sinclair nem volt ennyire szerencsés. 5 hónapig feküdt kómában, majd amikor felébredt az orvosok és Lottie családja rájött, hogy a lány semmire sem emlékszik. Amnéziás, pontosabban globális amnéziája van ami az emlékezet teljes elveszítését jelenti. Lottinak ezután hosszú és kemény felépülés vette kezdetét. Gyakorlatilag megkellet tanulni, hogy az emberek akik körülötte vannak nem idegenek, az anyja az anyja, a bátyja a bátyja és egyebek. Újra kellett tanulni enni, inni, járni és minden mást. 5 év alatt sikerült teljesen felépülnie, mára már senki sem veszi észre rajta, hogy valami problémája volt. Csak az emlékezete, az élete az, az ami még mindig nem jött helyre. Az orvosok sem tudják meg mondani, hogy mikor fog visszatérnie az emlékezte vagy egyáltalán visszatér-e. Bár senki sem hibáztatja Lottie bátyját ő mégis magát okolja mindenért még most is.

Hobby: Olvasni, írni, és rajzolni

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: *Az orvosok azt mondják, egyfajta védekezési mechanizmus, ami traumatikus események után léphet fel, és a szorongása a poszt traumatikus stressz szindróma ami az ilyen teljesen elvesztett emlékek nem kívánt, hirtelen, újbóli megjelenését jelenti.* Valószínű majd egyszer visszatér az emlékezete.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2017. 02. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).