Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Myra Nao
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 19 év

Külső leírás: Magassága átlagos, külseje még fajtáján belül, egy cseppet sem az. Élőszőr is, amivel kitűnik a tömegből az a gyömbérszínű hajzuhatagja, a hozzávaló nagy, szinte már rókás fülei és farka. Alkata kecses, vékony és épp csak éppen hogy, egy kicsit izmos. Arca miatt sokan utánafordulnak, főleg természetes levendula lila íriszei láttán. Változatosan öltözik, de általában bő ruhákat vesz fel és vagy pár laza, szandálszerű cipőt vesz fel, vagy mezítláb mászkál. Néha a Myra neve miatt lánynak nézik.

Jellem: Végtelenül gyengéd, nagyon életvidám és optimista. Bárki, aki meglátja tudja, hogy egy igazi pozitív személyiségű, barátaihoz hűséges nekoval találkozik. Még testi és lelki fájdalmát is mosoly mögé rejti, nem akarja barátait, vagy a szívének kedves ismerőseit leterhelni problémáival, miközben némelyiküknek pont ő az egyetlen támasza és segítője. Képes lenne az "ellenségeivel" is barátságot kötni, nincs olyan számára, hogy harag. Hatalmas szívjósága van, mindenkinek kész segíteni, viszont ennek az a hátránya, hogy törékeny és nagyon, hihetetlenül naiv.

Élettörténet: A Fortune királyságba született, a királyi pár első gyermekeként. Trónörökösnek nevelték, majd később, felkészítve első párzására különféle hímeket és nőstényeket mutattak be neki saját fajtájából, de neki senki sem kellett, mégis hamar elérte, hogy a legtöbben beleszeressenek. Azóta is tartanak a kastélyba ilyen estélyeket, hiába nem érdekli őt a párválasztás, inkább szolgáik élete. Apai ágon féltestvérével, Yurival járja macska alakjában inkább a birtokokat. A mostani harcok, háborúk között pedig a sebesülteket látja el, hiszen apja nem akarja, hogy harcoljon.

Hobby: A parasztok közt, a faluban sétálás, leginkább macska alakban, Yurival a könyvtárban császkálni, Éjszaka elcsászkálni.

Foglalkozás: Fortune koronahercege

Extrák: *Szemei képesek hangulata szerint változni, pupillája meg, mint minden macskának fényre reagál* Macska alakjában egy tüneményes, gyömbérszínű kiscica, még kölyök formájában* Mások sebeit nyalogatással képes gyógyítani, sajátjai meg magától begyógyulnak* Mint szinte minden neko, képes a vérének továbbadására, egy hím példánnyal is*

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem az én alkotásom. (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).