Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nola Amdis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Clauril

Kor: 17 év

Külső leírás: Első ránézésre talán idősebbnek is látszik a koránál a nőies formái miatt. Nem túl magas teremtés, van vagy 160cm és ehhez úgy 50kg. A természet bő kézzel áldotta meg, ott gömbölyödik és annyira, hogy minden egészséges férfi vágyait felkeltse. A vágott szemei, amit nem a szüleitől örökölt, vallanak róla, hogy fogadott gyermek és meg is látszik rajta a munka nyoma. A ruháiban is és a frizurájában is. Ritkán van alkalma kiöltözni, piperészkedni, de pont elég természetes a szépsége, hogy ez ne ártson a szépségének. Hétköznapi ruhákat hord, az egyetlen merész dolog, amihez ragaszkodik, az a mély dekoltázsa. A haja gesztenyebarna, a szemei mogyorószínűek, a bőre fehér és hibátlanul gyönyörű, ruganyos. A mozgása, gesztikulálása elárulja, hogy azért szeret flörtölni, de nem egy profi csábító. Amolyan a nagy város sikátorai között lassan elvesző szépséges virág.

Jellem: Visszafogott, megfontolt jellem, látszólag erős akarattal, de azért sok kétség gyötri. Az élet nem kímélte, sok mindenen ment át és ez nyomot hagyott benne. Fiatal csitri kora ellenére sok mindent látott és tapasztalt és ez óvatossá tette minden fajta idegennel szemben. Ezt levéve azonban ő is el tudja engedni magát és tud feledve sorsát szórakozni. Aki ismeri érzi, hogy vágyja a szeretetet, hogy rejtve sok olyan vágya van, amit férfi tud kielégíteni.

Élettörténet: Nola egy kis birodalomba született, nem mondhatni, hogy szegénységbe, de családja mindig is egyik napról a másikra élt, miközben egy fogadót irányítottak. A kislány már nagyon fiatal kora óta itt dolgozott és cseperedett fel először szobalányként, aztán szakácsként, az utóbbi pár évben pedig pincérnősködve is. A legrosszabb éve a tavalyi volt, amikor annyira a tönk szélére került a család anyagilag, hogy a lány titokban áruba bocsátotta a testét több alkalommal. Szerencsére nem tudták meg a szülei, azóta is titokban tartja az egészet. Márpedig baljós árnyak gyülekeznek a szomszéd birodalom felől.

Hobby: Tánc, flört

Foglalkozás: Pincérlány a családja fogadójában

Extrák: Nincsen

Képinfo: http://hdlatestwallpapers.com (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).