Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Étienne Demaret
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 1800 év

Külső leírás: Kifejezetten jóképű férfi, vonzó, sármos, minden megvan benne, ami csak lehetséges, s ami szükséges. Arca ovális, markáns, arccsontjai élesen kitüremkedőek, míg állának vonala határozott ívű. Homloka magas, szemöldökei sötét ívek csupán, mik sötétbarna szemet rejtenek, haragra – vágyra vérvörösen parázslanak. Orra egyenes vonalú, nem rejt görbületet, hisz törés sosem érte. Ajkai vékonyak, sötétebb árnyalatúak, mégis kívánatosak. Arcát gyakorta fedi borosta, de az is csak dob a megjelenésén. Határozottabbá teszi őt, hisz vonásait nincs, mi lágyítsa. Legfeljebb kedves mosolya, bár abban sem gyakran parádézik. Inkább illendőbb hozzá a gúny, a féktelen őrület, s vágy a hatalomra. Haja sötétbarna, egyenesszálú tincsei vannak, kuszák, mégsem kócosak. Tarkónál a szálak rövidebbek, míg fent hosszabbra vannak hagyva. Néhány merészebb tincs a szemébe lóg. Nyakának vonala íves, izmai szépen domborodnak, kidolgozott, van látszatja annak, mennyit küzd, harcol a tekintélyéért. Magas férfi, majd 190, impozáns látvány, ám termetéhez méltón léptei könnyedek, járása ragadozóéhoz hasonlóan ruganyos. Mozdulatai rugalmasak, bőre halvány, sápadt és hibátlan. Ha szerez is sérülést, az szinte egyből nyomtalanul begyógyul. Vállai szélesek, mellkasa, hasfala lapos, kimondottan kellemes látványt nyújt, csípőcsontja kitüremkedő, combjai, feneke pedig feszes, izmos.

Jellem: Ő maga testesíti meg a verhetetlenséget. Önelégült, számító, s mindenekelőtt rettentő arrogáns. Lépései kiszámíthatatlanok, ahogy ő maga kiismerhetetlen. Ha jó hangulatában is van, akkor sem vehető félvállról a kedvessége, mert az csupán tünékeny állomása létének. Szeszélyes, s vágyja a hatalmat, temperamentumos, mégis megfontolt. Nem siet a vesztébe, az, hogy ezernyolcszáz évet megélt vámpír, nem hiába van. Túlélő, vakmerő és ellenállhatatlan... vagy inkább megállíthatatlan. Lenéző és szenvtelen, érzelmek terén nem túl naprakész, a legalapvetőbbeket még ő is megértei ( Harag és félelem ), de a többit szinte biztos, hogy rosszul fogja lereagálni. Nem tűri az ellenkezést, a dacot, haragja lobbanékony, pusztító. Hiúsága nem alaptalan, vonzó., tisztában van testi fölényével, minden adottságával, amivel élni is tud. Életében volt pár évtized, mikor közönséges tömeggyilkosként ismerték őt, aztán lángja ugyan elcsitult, mégsem szűnt meg létezni. Neve ismertté vált a világban, főleg, mert esze ágában sincs rejtőzködni, esetleg megbújni, s csendes életet élni. Hajlamos azt hinni, hogy neki mindig igaza van, képtelen beismerni, ha téved, bocsánatkérés nem az ő asztala. Ne is várja tőle senki. Vérszomjas ő is, akárcsak a legtöbb vámpír, hűséget nem ismer. Átver, mert megteheti, leginkább a káosz élteti. Vonzza őt a feszültség mondhatni fellelkesíti. A szavak az ő esetében semmit nem érnek, ígérni ígérhet, viszont közel sem gondolja komolyan egyetlen percre sem. Bizalmat senki ne várjon tőle, hiszen még saját magát is megkérdőjelezi, hát még egy idegent? Az ő esetében a tisztelet érdekes, ok nélkül nem szórja a „bókjait”, meg kell értük küzdeni, ahogyan azért is, hogy csakúgy emberszámba vegyen. Hiábavaló dolgok nem motiválják, és könnyen megérzi, ha bárki hazudni próbál neki. Minden téren jól informált mindig, ritkán adódnak olyan pillanatok, mikor valamivel nincs tisztában. Ha ártatlanul rá is kérdez valamire, szinte biztos lehet benne az ember, hogy a helyes választ már tudja is. Szükségtelen azzal próbálkozni, hogy átverjék, vagy elhallgassanak előle bármit. Barátai úgy kimondottan nincsenek, legfeljebb személyek, akik rettegnek tőle, és egyszerűbb nekik, ha nem ellenségükként könyvelhetik el Étiennet. Őszinteséget várni tőle már önmagában nevetséges, bár nem annyira lehetetlen. Könnyedén felkelthető a figyelme, az érdeklődését és őszinte kíváncsiságát elnyerni azonban már nem ennyire egyszerű. Nem hiába rettegik a nevét, ötletes, ha arról van szó, milyen módon kínozza meg azokat, akik bármilyen módon is keresztbe tesznek neki. Gyengédségre való hajlama mínuszosban van, azonban össze tudja ő szedni magát ilyen téren is, már, ha van rá oka és akarja is. Sohasem behódoló, inkább csak együttműködő. Minden téren magabiztos, fenyegetőzéseit nem burkolja be, ilyen téren nyílt és őszinte. Gátlástalan, és már-már unottnak is mondható időnként.

Élettörténet: Egyike azon keveseknek, kik nem átváltoztatás során jutottak a vámpírléthez, hanem születésük kiváltsága volt. Nincs Mestere, ahogy nincsen utódja sem, így nem kötődik senkihez, ami egyszerűbbé is teszi az életét, lévén, hogy az évszázadok folyamán nem egy ellenségre tett szert. Királyokat taszított le a trónról, háborúkat, nyert és halandó életeket tett tönkre. Volt idő, mikor a világot járta, így újdonságot már az sem nyújthat neki. Rengeteg helyen élt már, mélyenszántó kapcsolatokat azonban sehol sem alakított ki. Nevének eredete francia, Párizshoz köthető, hisz ott találta meg leginkább azt, amire többé-kevésbé szüksége van. Nyugodt birtok, ahol kedve szerint elszigetelődhet, és emberek közé mehet ugyanúgy. A Nap nem árthat neki, bőrét legfeljebb nyomokban égeti meg, s azt sem maradandóan. Szeretőkben ugyan bővelkedik, mégsem fűzik érzelmek egyikhez sem, könnyen megválik tőlük, ha már rájuk un. Nem híve a giccsnek és cicomának, így egyik sem jellemzi egyik lakását sem. Otthona hatalmas birtokon terül el, ahová ritkán jár hívatlan, nem várt vendég. Alakváltókkal a viszonya leginkább semmilyennek mondható, egyikük sem ártott neki, mégis előszeretettel vadássza le azokat, ha birtokának a közelébe merészkedik egy is. Boszorkányokkal már óvatosabban bánik, minek oka egyszerű: sokkal többet nyerhet azzal, ha a maga oldalára állít akár egyet is, mintha egyszerűen csak megkínozná és kivégezné.

Hobby: vadászatok, kínzás, hatalmának - erejének fitogtatása

Foglalkozás: -

Extrák: Nemek között nem válogat, leginkább a szépség vonzza /// Nagy erejű vámpír, s nagy valószínűséggel a legöregebb is, mivel vetélytársait alighanem egytől egyig eltette láb alól. /// Napra kimehet, különösebb baja nem lesz tőle, nem kap lángra, legfeljebb minimális égési sérüléseket újít be /// Ezüsttel lehet ártani a vámpíroknak, azonban az ő esetében egy mellkast ért golyó is legfeljebb három percig hatásos /// Otthonának alagsorában teljes felszereltségű kínzókamra áll, falakból csüngő láncokkal és tömlöcökkel /// Haragra – vágyra szemei vörösben égnek /// Vérét nem osztogatja, pláne, mert nagyobb erővel jár, mint más vámpíroké /// Testén több olyan heg is van, mit még fiatalabb korában szerzett, így azok nem múltak el nyomtalanul. A legnagyobb a mellkasán húzódik, vállától egészen a csípőjéig, mikor gyakorlatilag megkísérelték felvágni /// Nevén az elmúlt pár száz évben már egyáltalán nem változtatott semmit..

Képinfo: Nem saját. Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 30.

Módosítva: 2017. 01. 29. 15:32:35
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).