Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Asher Hudgens
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 25

Külső leírás: Ében színű tincsei tarkójánál rövidebbre nyírva simulnak nyakszirtjére, míg felül homlokába és szeme elé hullanak a zabolázatlan selymes szálak, keretezve a vékony állban végződő ovális arcot. Bőre világos és szeplőktől mentes. Ajkai vékonyak, akárcsak szemöldökei, melyek csak épp egy leheletnyivel világosabbak, mint tincsei. Ibolyakék íriszeiben csintalan fény ragyog, mégis értelem vibrál tekintetében. A macskáékhoz hasonlóan hosszúkás szemeinek sarka felfelé kunkorodik, ezzel téve feltűnővé pillantását. Végtagjai hosszúak, alkata szálkás, mégsem pehelysúlyú, csak magassága miatt tűnhet úgy, hogy vékonyabb a kelleténél. Felesleg annak ellenére sincs rajta, hogy egész nap a kanapén ülve teszteli az újabbnál újabb videó játékokat és nem sportol semmit. A kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Ha teheti egész nap csak egy boxerben mászkál.

Jellem: Nem tartozik a bonyolult jellemű emberek közé. Az életnek számos területe hagyja hidegen, de ettől még ez nem azt jelenti, hogy trehány lenne, vagy, lusta esetleg nemtörődöm. Egyszerűen csak más dolgok élveznek prioritást nála. Nem kertel, nem szeret felesleges köröket futni. Őszinte, de semmiképp sem tapló, bár ez is viszonyítás kérdése. Ami neki még csak nem is súrolja a határokat, az másnak már lehet sértő is akár. Magából indul ki, ezért nem érti azokat az embereket, akik túlzottan komolyan veszik az életet. Hétköznap ritkán jár el, a munkájával foglalkozik. Imád játéktesztelő lenni és ha tehetné elvegetálna a pixelek hada előtt örökké. Nagyon rossz a szeme, munkájamellékhatása, de ennek ellenére szinte soha sem hordja, csak, ha már nagyon fáj a feje. Humorát tekintve inkább csípős és élcelődő, korántsem visszafogott.

Élettörténet: Középosztálybeli családba született. Szülei keményen dolgoztak, de volt is mit az asztalra tenniük esténként. Ebből következett, hogy kevés időt tudtak gyermekeikkel tölteni. Ash gyakorlatilag középső gyerekként látta meg a napvilágot, hiszen ikeröccse előtt négy perccel született meg. Bátyja Neal, három évvel idősebb testvéreinél. A bátyja volt a példaképe, annak ellenére, hogy az ikreknél gyakori, hogy többet vannak együtt, mint az átlagos testvérek, ő mégis inkább az idősebb nyomában járt. Nealt imádták a lányok az iskolában, menő volt, jó sportoló, tipikus álomsrác. Asher idővel utolérte bátyját és ő is sütkérezhetett az iskolai rivaldafényben. Ikeröccse viszont az árnyékban maradt. Többet volt egyedül, mint társaságban. Otthon is csak a videó játékokkal foglalkozott. Online játékokon szerzett „barátokat” magának és ez lett a veszte. Egy fórumon megismerkedett valakivel, aki később egy személyes találkozó alkalmával lelőtte a kávézó közepén, azzal az indokkal, hogy a fiú legyőzte őt egy játékban és csak bosszút akart állni. Asherben, akkor összetört valami. Az öccse, aki úgy nézett ki, mint ő, aki vele együtt cseperedett az anyaméhben, halott. Ash magát okolta évekig. Úgy vélte, ha normális testvér lett volna, nem történt volna meg a tragédia. Testvére hiányát szakadatlanul érezte. Elkezdett játszani azokkal a játékokkal, amikkel testvére játszott. A játékok által közelebb érezte magához. Idővel rájött, hogy nagyon jó ezekben a játékokban. Később pedig a kellemest a hasznossal összekötve jelentkezett egy tesztelői állásra. Miután felvették, kénytelen volt elköltözni otthonról. Szülei nem értékelték ezt a fajta munkát, ő pedig nem akart feszültséget. Azóta albérletben lakik.

Hobby: videójáték

Foglalkozás: játéktesztelő

Extrák: ~Kapcsolatot érez öccsével, ha játszik. Szakáccsal lakik együtt, így sosem főz, kiélvezi, hogy ő a tesztelő, ha a lakótársa kísérletezget újításokkal. ~ Uni karakter ~ Dohányzik ~ Foglalt Lastomnak

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 17.

Módosítva: 2017. 01. 16. 19:40:49
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).