Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: William Jade
Kategória: Hentai
Feltöltő: Chii

Kor: 24

Külső leírás: Nagyon helyes férfi, ami nem is csoda, hiszen édesanyja gyönyörű volt, ő pedig örökölte minden adottságát. Tengerkék szemei kiolvashatatlanok, sok titkot rejtenek. Finoman ívelt, formás arca van, kiskorában modellkedett is egy ideig, de amikor nagyobb lett megunta, és inkább felhagyott vele. Sötétvörös fürtjei eredetiek, ezt sokan nem hiszik el, de nem izgatja. Szépen kidolgozott testét állandóan karbantartja, de nem viszi túlzásba, rühelli a felfújt izomkolosszusokat. Szeplői csak még egyedibbé és érzékibbé teszik az arcát, melyet a barackvirágszínű, dús ajkai koronáznak meg. Utálja a hivalkodó dolgokat, szinte mindig fekete vagy valamilyen semleges színű ruhát hord. Ad a divatosságra, de nem viszi túlzásba, tudja hol a határ. Imádja a fekete bőrt, nemcsak ruhában, egy ilyen pánton hordja a nyakában a medált, melyet még édesanyjától kapott, és van egy bőrkarkötője is, amelyet csak éjszakára vesz le.

Jellem: Művészcsalád gyermeke, ez meg is látszik rajta. Régen tipikus gazdagkölyök volt, de mára ezt a viselkedését levetkőzte. Kamaszkorában falta a nőket, imádott bulizni, és a jegyei sem voltak éppen a legjobbak, de édesanyja halála mindent megváltoztatott. Lázadó korszaka megszűnt, sokkal komolyabban kezdte venni az életet, hiszen rájött, hogy nem tart örökké. Szeret viccelődni, de ha szükséges, komolyságban sem szenved hiányt. Barátságosan viselkedik mindenkivel, de kevés igaz barátja van, sokan csak a hírnevet és a pénzt látják benne. Az évek során megtanulta felismerni az ilyen szándékú embereket, őket elég korán lekoptatja. Nem fél vitákba belemenni, ha kell, megvédi magát, de nem célja a bajkeverés, szereti a nézeteltéréseket csendben elintézni. Általában mindenkivel szót ért, elég jó emberismerőnek vallja magát.

Élettörténet: Édesapja híres rendező, édesanyja híres színésznő volt, így már szinte beleszületett a kamerákkal teli életbe. Apja nem akarta, hogy a nyomdokaiba lépjen, komolyabb életpályát szánt neki, orvosira vagy jogra küldte volna, de ő ezt mindig is elutasította. Sokszor volt jelen anyja forgatásain, és rögtön bele is szeretett ebbe a világba. Apjával sosem volt túlzottan jó a kapcsolata, nézeteik eltérőek voltak, mindennapossá váltak a veszekedések, csak anyja tudta csillapítani az ellentéteket. A halála mindenkit váratlanul ért, az egyik forgatáson valami félrecsúszott, és az asszony belehalt a sérüléseibe. Will mai napig nem tudott túljutni az elvesztésén, az apja is magába zárkózott, így szinte nem is beszélnek már egymással. Ezután döntött úgy, hogy véget vet csapongó életstílusának, és filmművészeti egyetemre megy, de nem tudta eldönteni, hogy melyik szakot végezze el, így párhuzamosan járt színészetre és rendező szakra, ám végül egyikben sem helyezkedett el. Elege volt a rivaldafényből, sosem érdekelte igazán a hírnév, így elhatározta, hogy az egyetemen marad mint tanársegéd, amelyet örömmel vett a vezetőség. Mindig is rajongott az irodalomtörténetért, ehhez kapcsolódóan tart órákat is, de a legfőbb feladata, hogy felügyelje a szokásos, év végén tartandó bemutatót, melyet az újoncok közösen dolgoznak ki. Szabadidejét barátaival tölti, hol egy bárban, hol egy házibuliban. Sok kapcsolata volt már, de igazán komoly még sosem. Mostanában vágyik arra, hogy ne csak futókalandjai legyenek, de a nők általában csak azért kezdenek vele, hogy elmondhassák, befűzték William Jade-et. Mindig is valami maradandót szeretett volna alkotni, ezért kezdett titokban könyveket írni. Ezeket Jamie Dawill álnéven adatja ki, mely a saját nevének anagrammája. Amint betöltötte a tizennyolcat, elköltözött otthonról, a városban él egy lakás felső emeletén, a teljes szint az övé, habár azért nem egy óriási épületről van szó. Kedvenc része a tetőterasz, imádja a kilátást innen, ezért első dolga volt átalakítani egy szép, kiülős résszé. Sokszor vonul el ide, és könyvei egy részét is itt írta, nyaranta előfordul az is, hogy idekint alszik a csillagos ég alatt. Apja havonta küld pénzt a számlájára, de ehhez még sosem nyúlt hozzá, jól keres az írással és a tanársegédi állásával, így nem szorul rá apja támogatására. Édesanyja sokszor adományozott jótékony célokra, azt tervezi, hogy apja pénzéből majd egyszer egy segítő központot nyit, amelyet anyjáról fog elnevezni.

Hobby: olvasás, ejtőzés a tetőteraszán, filmkritikus blog vezetése szintén álnéven

Foglalkozás: tanársegéd és író

Extrák: Szemszínét anyjától örökölte, ez ilyen családi örökség. Már generációk óta minden elsőszülött gyermeknek ilyen szeme lesz, ezért az egyik szülő vett egy zafír ékkövet, melyet mindenki továbbad a gyermekének. Jelenleg Willnél van ez a nyaklánc, amit a pólója alatt hord, eszmei értéke számára felbecsülhetetlen. *** Alkalmi dohányos, néha ha egy-egy buliban van, vagy ha ideges, elszív egy szállal, de nem függő. *** Kora reggel, és olykor késő este is futással tartja kondiban magát. *** Senki sem tudja, de van egy olvasószemüvege, melyet csak otthon használ. *** Anyja sokszor látogatta az egyik gyermekkórházat, ahol a rákos gyerekeket látták el, Will néha visszatér ide, hogy kisegítse az alapítványt.

Képinfo: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 14.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:39:31
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).