Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Iwao Daishi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú fekete haja van, amit rendszerint felköt, hogy ne zavarja annyira a tevékenységei közben. Szeme sötétbarna, bőre pedig fehéres, és sima. Nincsenek rajta sebek, vagy foltok, leszámítva néhány anyajegyet. 180 cm körüli, erős, de nem szálkás ifjú. Nem kifejezetten mondható különlegesnek az arca, amolyan átlagos japán. Kedveli a kék-fehér kimonokat és yukatákat, úgyhogy rendszerint ezekben jár. Első pillantásra nem mindig nézik fiúnak, de ez csak az öltözködési stílusa miatt van. Bár lehet, hogy kissé az arca is lányos, ez mindenki döntse el maga.

Jellem: Ábrándozó, világmegváltó terveket dédelgető fiatal. Igyekszik megfelelni a családi elvárásoknak és hagyományoknak. Feltörekvőben lévő csiszolatlan gyémánt, legalábbis sokan tartját annak. Nagyon szeret virágoskertekben, tóparti pavilonokban üldögélni és az élet nagy kérdéseiről merengeni. Alapvetően békés, nyugodt fiú, viszont ha igazságtalanság éri, vagy valaki olyat, aki közel áll a szívéhez, nagyon be tud keményíteni. Ez nem a szavaiban mutatkozik meg, mert nem szokott dührohamot kapni, ordítozni, vagy bedurcázni; mindez a tetteiben nyilvánul meg. Ilyenkor kutat, felkészül az ügy tisztázására, s szinte ügyvédi szinten kivitelezi az egészet. Ekkor is csöndes, nyugodt, de ezzel a kombóval még félelmetesebben tud az ellene levőnek ártani, mintha csapkodna, ordítozna és nekiesne az áldozatának.

Élettörténet: 1842-ben született Kyoto-ban. Családja rangos, előkelő származású, így Iwao már egészen fiatalon olyan légkörben mozoghatott, ami keveseknek adatik meg. 20-as évei elején járt, mikor már beleszólása volt a politikába, s így a gazdasági helyzetbe is. Támogatta többek között például a textilipar gépesítését. Emellett gyakran vett részt kulturális programokon: ezek közül is leginkább azokon, melyeknek köze van a buddhista valláshoz (szobrászat, buddhista vallási festészet, stb.). Már fiatalon rendszeresen látogatott bizonyos hanamacsi teaházakat, s 24 éves korában beleszeretett az egyik ottani lányba, aki akkor még maiko (tanuló) volt. Fél év múlva a lány átesett a gésává avatás protokollján, s Iwao a dannája lett (ez azt jelenti, hogy Daishi-san fizette az általa választott gésának a költségeit azért, hogy az kitüntetett figyelemben részesítse őt, s tánccal, vagy egyéb más kultúrális beszélgetésekkel szórakoztassa). A lány nem akart felhagyni a gésasággal, így a szerelmes ifjú nem vehette feleségül; ettől függetlenül továbbra is sok időt töltöttek együtt.

Hobby: Séta, tusfestészeti kiállítások látogatása, versolvasás

Foglalkozás: Politikai képviselő

Extrák: Titkon sokat foglalkozik Japán illetve több európai és ázsiai ország gasztonómiai különlegességeivel. B terve, ha a politikai pálya nem jönne össze, hogy ételkülönlegességeket fog népszerűsíteni.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 05. 13.
2018. 06. 01.

Módosítva: 2018. 05. 28. 12:37:08
Módosította: XenaRanger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).