Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dante Altalin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: YuriPlisetskyRussianFairy

Kor: 22 év

Külső leírás: Neki minden megadatott amiről egy férfi álmodik. Komolyan minden, a szó legszorosabb értelmében. Tökéletes alkattal született meg, izmai mindig is gyorsan fejlődtek, sőt, sokszor gyorsabban mint az átlagnak. Testét egészen fiatal kora óta edzi, odafigyel rá, a leg kisebb hibát is azonnal koordinálja magán. Bőre tökéletesen napbarnított. Szokása borotválkozni, egyedül lábain, a hóna alatt, és az ágyékán egy csíkban hagyja meg magán a szőrt, mert szerinte ez így férfias és eddig még nem volt rá panasz. Haja fekete, sosem festi, és általában magának igazítja és vágja. Mindig középhosszúra hagyja meg, hogy bele lehessen túrni, nem szereti a kopasz fejet, vagy a túl rövidre nyírt hajat. Szerinte neki az nem áll jól. Hátul a tarkójánál szokta felnyírni, és zselével állítja fel hátul tüsisre. Szemei világos kékek. A szemei nem túl jók, ezért néha szemüveget hord, de csak akkor, amikor senki sem látja őt. A pierchingek és tetoválások megszállotja. Pierchingje többek között ajkaiban, orrában, fülében, köldökében, tarkóján és intim tájékon is megtalálhatóak. A tetoválások szintúgy egész testét borítják lassan. Ruházat terén szeret felső nélkül mászkálni évszaktól függetlenül. Ha mégis viselnie kell felsőt, kedveli a fekete és a szürke pamut felsőket. Rendszerint farmernadrágot hord. Elengedhetetlen kiegészítő nála a barna bakancsa, ami már két éve hűen szolgálja őt, és még mindig kitűnő állapotban van. A suliban a kötelező egyenruhát ugyan felveszi, de mindig javít rajta. Az inget már teletűzte kitűzőkkel, sosem gombolja be, maximum félig. A zakót csak hatalmas unszolások árán veszi magára, illetve a nadrágot néhol átszabta a saját ízlésére, és természetesen ehhez is a bakancsot veszi fel. Edzéseken egy egyszerű melegítő nadrág és zokni van rajta. Kiegészítőket egyáltalán nem hord.

Jellem: Elég fiatalon meg kellett tanulnia megvédeni magát és kishúgát szüleik rendszeres támadásaival majd később a nevelőintézet „nagyfiúival” szemben, ezért az évek során eléggé forrófejű, makacs és olykor-olykor arrogáns pasi lett belőle. Tipikusan a rossz fiú életmódban él, ha kell csal és lop magának vagy másoknak, és ha valaki belé köt, könyörtelenül el tudja látni a baját az illetőnek. Heves természete miatt sokszor kerül konfliktusokba, verekedésekbe, ahonnan általában nyertesként jön ki, de ennek köszönhetően elég sok heg és kék folt van a testén össze-vissza. Kamasz korát teljesen kihasználja, mindent kipróbál amit csak lehet. Túl van már egy csomó drogon, cigizik és ha úgy tartja kedve alkoholizál is. A nőkkel és férfiakkal egyaránt, úgy bánik mint egy alsónadrággal. Ha megunja, eldobja, majd vesz egy másikat. Nem hisz a szerelemben, és imádja húzni társai agyát. Sosem volt emiatt komoly kapcsolata, nála egy nő vagy férfi max pár alkalomra jó. Ebből következik hogy ő csak játszik a másik fél érzelmeivel. Ha egyszer majd szerelmes lesz valakibe, annak viszont a csillagokat is lehozza majd az égről ha kell. Eddig egy nő személlyel volt kedves és aranyos, az pedig a kishúga volt. A gyerekekhez egyébként rendkívüli érzéke van. Velük újra kisgyermekként képes élvezni az életet.

Élettörténet: Gyerekkora egészen addig normális volt, amíg szülei szét nem mentek. Ekkor anyjának egy új pasija lett, akitől megszületett a kishúga is. Dante 8 éves lehetett amikor a családfő először emelt kezet az anyjára, majd rájuk. Innentől kezdve mindennaposak voltak az ok nélküli pofonok, és ütlegelések, s a kisfiúnak nagyon hamar talpra kellett állnia hogy megvédje a lányokat a háznál. Hamar elvették őket a szüleiktől, s Dante meg a kishúga, Sally nevelőintézetbe kerültek, ahol minden folytatódott csak ezúttal nagyobb fiúk által. A két kisgyerek sokáig volt a nevelőintézetben, Dante pedig ekkor kezdte el a lázadó korszakát élni. Aztán mikor a kisfiú betöltötte a 13-at, örökbe fogadták mindkettejüket. Egy aranyos családba kerültek, ahol a nőnek nem lehetett gyereke egy betegség miatt. Innentől kezdve sokáig minden zökkenő mentesen alakult, Dante 15 éves korában magára varratatta a húgával és persze egy jófej tetoválóval a kislány egyik rajzát. A srác nem sokkal később, pár hónap elteltével vesztette el a húgát, s ekkor tetováltatta magára a dátumot. Ezek voltak első tetoválásai. Még mindig nevelőszüleivel él, és mára már nagyjából túltette magát a kislány halálán.

Hobby: Zongorázás, rajzolgatás.

Foglalkozás: Egyenlőre még Egyetemi hallgató. Tanárnak tanúl.

Extrák: ~ Hobbi szinten zongorázik ~ Jó tanuló. Főleg fizikából és kémiából jeleskedik. ~ Oda vissza van a gyerekekért. Igazi gondoskodó típus, bár ezt az ember egyáltalán nem feltételezné róla. Igazán ért a gyerekek nyelvén, így nem kérdés számára hogy óvóbácsi vagy tanár szeretne lenni. Ha a tanári szakot választja, bizonyára a fizika és a kémia tanár pozícióra hajt rá majd. ~ Hihetetlen nagy érzéke van az Amerikai focihoz. Csapatkapitány pózban van, jól osztja a parancsokat. ~ Van egy Ausztrál Juhász fajtájú kutyája, Bonnie. Szuka kutya, nemrég töltötte a második életévét. Dante menhelyről hozta el, szaporító telepről menekítették ki. ~ Rock zenét hallgat. Minden mennyiségben. ~ Szexuális téren eléggé el tud durvulni. Egyáltalán nem veti meg a játékszerek használatát, a BDSMhez hasonló dolgokat, és a „szerepjátékokat” sem. Ez ő, ezt el kell fogadni. Számára ez így élvezetes, szeret játszani. ~ Anyanyelve a Japán, hisz félig japán származású, azonban kiválóan beszéli az Arab nyelvet is. ~ Él ha a hüllőkért, ízeltlábúakért. ~ Nem hisz istenben, azonban váltig állítja hogy démonok és szellemek igenis léteznek. Szereti az ezekkel kapcsolatos dolgokat. Hatalmas horrorbuzi. ~ Motorozik. Él hal ezekért a gépekért.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonomban áll, Pinteresten talált alkotás. ~ (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Módosítva: 2017. 01. 04. 11:36:59
Módosította: YuriPlisetskyRussianFairy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).