Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuri Plisetsky "Yurio"
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: YuriPlisetskyRussianFairy

Kor: 18 év

Külső leírás: Hosszú, lassan derékig érő, természetes szőke haja van. Haja puha szálú, sűrű, finom tapintású. Naponta mossa, sosem használ olyan sampont amit egy kollégiumban alapból adnak. Szemei a kék és a zöld árnyalataiban pompáznak, de nem lehet konkrétan megmondani melyik színre hajaz leginkább. Az átlagosnál vékonyabb, és sokkal alacsonyabb teremtés, mindössze 163 centi magas. Szurkoló tábora „Orosz Tündérnek” becézi emiatt, hiszen rettentően édes tud lenni ha beáll a nála jóval magasabb versenytársai mellé áll, plusz tündérien szép arcocskája van. Arca finom vonású, lényegében egész megjelenése rendkívül nőies. Talán épp ennek köszönhető hogy igyekszik minél vadabb, férfiasabb ruhákba bújni, ami nem mindig könnyű. Méretei miatt gyakran kényszerül gyerekekre méretezett ruhákat venni, hisz a felnőtt férfi méretek rendszerint nagyok rá, és idétlenül lógnak rajta. Civilben általában fekete farmert, vagy egyszerű melegítő nadrágot visel, állatmintás (leginkább tigrises vagy leopárdos) felsőkkel. Cipők közül esküszik a kényelmes sport cipőkre. Elengedhetetlen kellékként hord néha baseball sapkát, szájmaszkot, olykor-olykor nyakláncot és gyűrűket ruházata kiegészítése képen. Edző ruhája egy fekete, tapadós nadrágból, bő, egy számmal nagyobb fekete felsőből, és szintén fekete kesztyűből áll. Haját rendszerint összefogja hogy ugrások közben ne zavarják be őt kósza tincsei.

Jellem: Yuri egy ambiciózus karakter, már egészen kiskorában elhatározta hogy híres műkorcsolyázó válik belőle egy napon. Emiatt nagyon komolyan veszi a gyakorlást, s nem tűri el ha valaki az útjába akar állni. Akár vért izzadni is képes, az sem érdekli ha éjjel és nappal edzenie kell. Szépsége és kegyetlensége egálban van, s miután pályára lép, jeges fegyelmezettség árad belőle. A pályán csak a dolgára igyekszik koncentrálni, és mindig a maximumot hozza ki magából. Azonban egy két ember jelenléte, s gondolatai még ígyis képesek feldühíteni. Ilyenkor szokott hibákat ejteni. Általában durva, és nagyszájú szokott lenni másokkal szemben, pláne ha úgy érzi hogy az illető a későbbiekben veszélyt jelenthet a karrierére nézve. Nem fél akár leverekedni a dolgot, vagy sértő szavakat dobni a másikhoz. Ezek miatt sosem volt bűntudata, és nagy valószínűséggel nem is lesz soha. Annak érdekében hogy megkapja amit akar, fenyegető, és rettentő kemény a társaival, s néha edzőjével is képes úgy beszélni hogy a legtöbben csúnyán néznek rá. Ez természetesen nem azt jelenti hogy nincs megfelelően nevelve. Pusztán ilyen habitusú. Egyszerűen csak indulatos, forró fejű fiú, akinél nem lehet tudni mikor akarja lekapni a fejed a helyéről. Ilyenkor egyébként rettenetesen aranyos tud lenni, de nem szabad alábecsülni. Amilyen apró, olyan erős. Ezek mellett azonban van egy lágyabb oldala is. Leginkább akkor lehet észrevenni rajta, ha agyapjára gondol. Olyankor rendszerint magába süllyed, és elgondolkodik. Ritka hogy mosolyog, az meg pláne hogy valakivel kedves. Meg kell őt ismerni, és tudni kell kezelni, máskülönben nem lehet kijönni vele máshogy. Összesítve Yuri egy tipikus tinédzser. Lázadó, önfejű, makacs, azonban kitartó és céltudatos. Edzőjét bár elfogadja, nem szívleli különösebben. Nem igazán veszi őt körül olyan szeretet ami a legtöbb embert igen, és talán ennek köszönhető hogy ilyen erős, és kitartó fiú már most. Nagyapja az egyetlen olyan ember aki képes őt szívből szeretni, és nem keresi benne a hibákat. Ő az aki lelki támaszt nyújt a fiúnak, és a végsőkig kiáll mellette. Yuri imádja a macskákat. Kismacska vagy nagymacska, az neki teljesen mindegy. Ha macskát lát, ismét önfeledt gyerek módba kapcsol, és képes ott helyben hatalmasra tágult szemekkel, elvarázsolva leállni játszani az állattal. Mániákusan gyűjti a macskás dolgokat, és azonnal szerelembe esik ha lát egy kirakatban valami ehhez kapcsolódó terméket. Kritikus magával szemben –talán még jobban mint apja, vagy az edzője- , és a fejébe vette hogy egyszer híresebb lesz mint Viktor. Örök vetélytársként tekint rá, de talán ő az egyetlen akivel nem bunkó, inkább felnéz rá, és túl akarja szárnyalni. A legjobban azt utálja ha gyerekként kezelik, és ha lenézik a képességeit.

Élettörténet: Gyermekkorát szinte teljesen nagyapjához köti. Apját és anyját szinte sose látta, maximum párszor, de annak sem lett sose jó vége. Erős érzelmi szálak kötik őt az idős férfihoz, a legnagyobb fizikai és lelki fájdalmat is az elvesztése okozna neki. Amíg nagyapja él, ő is erős marad, és bár nem sokat tudnak találkozni már, ő mégis igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni vele a kis Orosz lakásban. A műkorcsolyát nagyon fiatal korában kezdte el. Második generációs műkorcsolyázó versenyző Oroszországból, ő uralja a Junior világbajnokságot egy huzamban immár 3 éven keresztül. Jelenleg a Senior versenyeken fut, feltett szándéka a következő Senior bajnokságot megnyerni, aztán indulni az Olimpián országa színeinek képviseletében. Az első Senior versenyét azonnal megnyerte, ezzel beírva nevét a nagy korcsolyázók nevei mellé. Yuri egy hihetetlenül nagy tehetség, s a kora ellenére már versenyzett olyan versenyekben ahol ő volt a legfiatalabb, s sokkal idősebb vetélytársai is voltak nála.

Hobby: Chips és egyéb szennyek elfogyasztása amikor senki sem figyel ~ Telefonon illetve Xboxon történő játszás.

Foglalkozás: Hivatásos műkorcsolyázó.

Extrák:  Nála nincs olyan hogy szórakozás. Csak a kő kemény edzést ismeri.  Nem tudja milyen beállítottságú, nem is igazán törődik ezzel. Sosem volt még szerelmes.  Március elsején van a születésnapja.  Néha nem tud aludni, s ilyenkor szokott éjszakába nyúlóan játszani a telefonján.  Nincsenek testvérei.  Imádja a hasát, pukkadásig képes tömni magát.  Szégyenlős, így legtöbbször hosszú nadrágban, és nagy, bő felsőben alszik.  Ha nem látja senki, szeret a korához illő dolgokat tenni. Zenét hallgat, telefonozik vagy laptopozik, gyerekként viselkedik. Iphone rajongó.  Van egy macskája. Alexandre névre hallgat, kislány. Körülbelül 5 év körüli lehet, Hosszúszőrű Sziámi macska. Nem fajtataiszta cica. (A neven változtatok ha az animében végre kiderül a cica neve is).  Haját sokféleképpen hordja. Hosszából nem feltétlen szeretne vágatni. Sokakat a fiatal Viktorra emlékezteti így. Általában felgumizza, ha van ideje, kontyba köti. ~ Yuri On Ice animéből való karakter! ~

Képinfo: A kép nem az én tulajdonomban áll, Pinteresten talált alkotás. ~ (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Módosítva: 2017. 01. 04. 11:37:42
Módosította: YuriPlisetskyRussianFairy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).