Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tae Seong-Min
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 23

Külső leírás: Karcsú testalkatú, átlagos magasságú. Nem kifejezetten izmos, sőt inkább sovány, de ezt igyekszik elrejteni hosszú ujjú ingekkel és szövetnadrágokkal. Soha nem visel olyasmit, ami alakjára tapadna, mert nem talál magán semmi férfiasat. A tanulás mellett nincs ideje jó kondiban tartania magát, ezért kénytelen volt letenni a testedzésről. hosszú combjai vannak, keskeny csípője és hasonlóan keskeny vállai. Inkább néz ki gazdag ficsúrnak olcsó öltönyeiben, mint egy alsó rétegből származó utcakölyöknek. Természetesen nagyon is odafigyel megjelenésére. Ha sikeresnek tünteti fel magát, nem kötnek bele. Arcvonásai lekerekítettek, kedvesek, még egészen kisfiúsak, ezzel örökifjúvá varázsolva megjelenését. Mandulavágású szemei feketék, sötét tükrök, melyekben mégis hevesen kavarognak az érzelmek. Közepesen vastag szemöldökei lágy hangsúlyt adnak. Orra keskeny, egyenes. Ajkai a halvány barack színét viselik magukon. Egészen ártatlan arca van, melyet tetéz örökké kócos frizurája, amivel nem tud mit kezdeni. Teljesen mindegy mit csinál, nem tudja megzabolázni rakoncátlan tincseit, de levágni sem akarja őket, mert az ennél is rövidebb haj nagyon nem áll jól neki.

Jellem: Alapvetően végtelenül békés természetű, halk szavú fiú. Ennek gyökerei egész gyerekkoráig vezethetőek vissza. Mivel túlságosan igyekvő volt, társai sokszor megverték; irigységből, vagy puszta szórakozásból, ki tudja? A legnagyobb probléma mégis az, hogy Seong-Min nem elég határozott semmiben, könnyű elbizonytalanítani és összetörni az elképzeléseit pár kemény szóval. Inkább visszahúzódó, mint nagyszájú és gyakran nem őszinte, ha a véleményét kérdezik, mert fél az elutasítástól, így igyekszik mindig azt mondani, amit mások hallani szeretnének. Mégsem hazug, ez soha nem állt szándékában, egyszerűen csak már születésétől fogva nagy nyomás alatt volt és fél úgy cselekedni, ahogy jól esik. Nincsenek ellenségei és nem feltűnő jelenség. Igyekszik beolvadni környezetébe és észrevétlen maradni, így kerülve el minden konfliktust. Rendkívül segítőkész, és ha a lelkesedésnek olykor híján is van, a becsülete nem engedi, hogy máshogy cselekedjen. No, nem ostoba hős-komplexusos, és nincsenek természetfölötti erői. Seong-Min csak egy átlagos fiatal, aki a túlélésért küzd a hiénák városában. Ellenben, amikor énekelhet, megjön minden önbizalma és a szárnyaszegett madár olyan magasságokba repül, ahol eltörpülnek a világ gondjai. Hatalmas hangja van, énekébe belefűzi saját érzéseit; már-már saját szívét tárja fel, ha végre énekelhet.

Élettörténet: Seong-Min Szöulban született, az elvárások városában. Olyan helyen cseperedett fel, ahol minden második reklámtábla azt hirdeti, hogy ocsmány vagy és változtasd meg a külsődet, hogy szebb legyen az életed. Ha jól is nézel ki, addig úgy sem fognak elismerni, míg fel nem kapaszkodtál a ranglétrán, míg valaki nem lettél. Negyedik gyerekként született, két nővére és egy bátyja van. Az idősebb testvérek - mivel erre nevelték őket - a saját sikereiket igyekeztek elérni, ezért a családban szó sem volt testvéri összetartásról. Seong-Mint sokszor megverték kiskorában, nehézségei voltak a tanulással, de nem okozhatott csalódást a szüleinek, tehát éjt nappallá téve tanult. A középiskola után meglepő választás elé állították. Megengedték neki, hogy meghozza élete első fontos döntését. Megválaszthatta, milyen egyetemre járjon. Persze nem dönthetett szíve szerint; úgy kellett választania, hogy megfeleljen a szüleinek. Ezért most jogot tanul. Mielőtt megsajnálnánk, nem ő az egyetlen rövid pórázon tartott fiatal Koreában, így hamar talált magának barátokat. Végre önmagát adhatta anélkül, hogy bárki kigúnyolná, vagy megverné, megvetné. Seong-Min már egész fiatal kora óta imád énekelni, és most két barátjának hála az "együtt tanulás" címszó alatt hódolhat szíve szerelmének. Abba soha nem gondolt bele, hogy híres legyen, de nemrég beharangoztak a televízióban egy új és ütős tehetségkutatót. Legjobb barátja azóta teljesen be van sózva, és igyekszik meggyőzni őt is, hogy vágjanak bele. De hogy is lehetne tagja egy k-pop bandának, ha előtte semmilyen professzionális oktatásban nem részesült, sőt még táncolni sem tud? Viszont minden szíve vágya kiszabadulni a szoros elvárások közül, tehát egyelőre csak sodródik az árral és reménykedik benne, hogy minden jól fog elsülni.

Hobby: Éneklés, dalszövegek írása

Foglalkozás: Jogot tanul

Extrák: Az egyetem kollégiumában lakik. * Folyékonyan beszél angolul. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).