Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Cross/Kuran Kagura /Kitalált karakter/
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 17 év

Külső leírás: Összekuszált, megzabolázhatatlan mélybarna, szinte fekete haja van, ami kiemeli fehéres- kreolos színű bőrét és természetesen vörös szemeit. Hosszú és sűrű szempillái vannak, természetesen ívelt szemöldökei. Bal fülcimpájától a fülkagylójának közepéig van 3 aranyból készült, fül piercing szerű fülbevalója. Testalkatra vékony és karcsú, magassága az iskolában lévő férfiakhoz képest kicsi, ugyanis 168-171 cm.

Jellem: Barátságos, gyengéd és kíváncsi egy fiú, ezekhez társuló kötelességtudata, melegszívű, udvarias viselkedése - tulajdonságai kellemes kisugárzást biztosítanak neki, ezáltal mások könnyebben bíznak meg benne. Hűséges barát, szerető "testvér" és megbízható ember, akiben nem igazán lehet csalódni. Együttműködésből, szimpátiából és szorgalomból jeles, nagyobb hibái és negatív tulajdonságai közt az ügyetlenség, a makacsság és a gyakori féltékenység található meg

Élettörténet: Kuran Juri és Haruka második gyermekeként látta meg a napvilágot, a Kuran birtokon. Szülei féltették a gyenge fiút, haláluk után Kanaméra bízták őt, szüleivel és bátyjával kapcsolatos emlékei nélkül. Bátyja Cross Kaienre bizta, aki saját fiaként kezdte nevelni, nem sokkal később találkozott Zeroval. Yagari Toga neki is felfedezte a vámpírok irtására mutatott tehetségét, ezért elkezdte őt is képezni. Amint elérte a megfelelő kort, bátyjával együtt az iskola Nappali tagozatára kezdtek el járni.

Hobby: Olvasás, Zeroval vitatkozni, nevelőapjának segíteni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A- szintű vámpír énje és emlékei alszanak benne, arra vár, hogy Kaname felébressze* Vére különlegesen finom és sok erőt ad, hiába van emberi alakjában* Fegyvere egy nagy kasza, mely a Heaven névre hallgat* Nem igazán képzelte el magát melegként, de uke lenne* Zeroval -általában nélküle- őrjáratozik az iskola területén.

Képinfo: Nem az én alkotásom. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2018. 05. 19.

Módosítva: 2018. 05. 17. 15:37:50
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).