Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Janina Clein-Sidorova
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ash

Kor: 17

Külső leírás: Janinat a sors, vagy inkább a genetika gyönyörű zafírként csillanó szempárral áldotta meg, melyet sötét, eredetileg rövid szempillák keretezik. Ezeket persze gyakran vegyíti műszempillákkal, így még inkább kihangsúlyozva lélektükrét. Roppant hiú, véleménye szerint muszáj gyönyörűen festeni, különben " áldása" elenyészik, s a világ egy természetfölötti értékkel lesz kevesebb. Vékony, szépen ívelő szemöldöke akár csak haja; méz szőke, viszont a legutóbbi modell divatnak köszönhetően előszeretettel festi hangsúlyosabbra, sötétebbre. Haját nem festi, a hosszát sem váltogatja, viszont gyakran használ különböző kiegészítőket hozzá. Csókos, telt ajkait leginkább vörös rúzzsal hangsúlyozza ki, szinte soha sem mosolyog, retteg az esetleges öregkori ráncok kialakulásától. Magas, madárcsontú lány, aki az amúgy is 170-re tendáló magasságát előszeretettel toldja meg kirívó színű, fazonú magassarkúkkal. Keskeny dereka van, testalkata leginkább fiús, kevés nőiességet találunk benne. Viszont meg van elégedve magával, egyedül mellmérete idegesíti. Szerinte "az ikrek" kicsik is, kajlák is, de nem aggódik miatta, elvégre amint fog magának egy -naná, hogy- gazdag férjet az megcsináltatja neki, és teljes értékű életet élhet a 150 köbcentijeivel. Ruhái mindig falatnyiak, minél kevesebbet takarnak -szerinte- tökéletes testéből, annál inkább hasznosak. A dac jeléül gyakran hord különleges testékszereket (egyik sem igazi), ezzel dühíti szüleit. Ezzel szemben nagyapjától tart.

Jellem: Összetett személyiség lenne? Talán… Igen. Összeteszi a megfelelő ruha, és smink kombinációt. Esetleg összekombinálja a random arcformához leginkább illő hajszerkezetet. Lénye viszont egyszerű, ha tán kissé túlozni akarnánk; buta. Nem érti az élet nagyobb dolgait, nem érdekli a logika, a tantárgyak, a magasztosabb célok, a gazdasági helyzet, a globális felmelegedés... Nem akar gondolkodni, az csak fizikai fájdalmat jelentene. El van ő a kis világában, melyet a fiúk, a barátnői, a piperekészlet, a divat és a szórakozás tesz ki. Ugyan akkor roppant mód kétszínű, ez iskolai "kasztjából" adódik is. Áskálódó, hisztérikus, hiú. Alapjáraton hízelkedő, kissé agresszív. Basáskodó. Ha valami nem az elképzelése szerint történik, ott kő kövön nem marad. Kényszeres irányítási vággyal küzd. Remek színésznő, primadonna.

Élettörténet: Egy látszólag tökéletes családnak elsőszülött lánya, őt követte hat évvel később öccse is. Soha sem kellett nélkülöznie, igazából valószínűleg a dada és nagyapja nevelte fel. A szüleitől ezért el is távolodott, nagyanyját nem ismerhette már, a nagypapit viszont imádja. Soha sem értette miért fél tőle mindenki, de érezte, ahogy az alkalmazottainak, úgy neki is tisztelnie kell. Ettől függetlenül imádja, az érzés pedig kölcsönös. Egy szó is száz, az élete mindig is tökéletes volt, megkapott mindent amit csak akart ezért a „NEM” szót nehezen dolgozza fel. Manapság egy koedukált, bentlakásos iskola tősgyökeres tagja, ahol mindennaposak az orgiák, a fergeteges amfetaminos ruhaolvasztó partyik, és persze a különös kapcsolatok. Akár az egyetem, csak ez ezerszer jobb. Végzősként megengedheti magának, hogy lenézze a gólyákat, szeret parancsolgatni – egy igazi zsarnok!-, hercegnő komplexusban küzd. Ez annyit takar, miszerint szinte minden alkalommal, s minden körülmények között " udvartartásával" azaz hasonló értelmiségi szinttel megáldott barátnői körgyűrűjével lelhető fel. Álomvilágában szintén minden tiszta és tökéletes. Nincs fekete gazdaság, maffia és egyéb finomságok sem. Elképzelései szerint élete szerelme természetesen szőke lesz, herceg fehér lóval – vagy ilyesmi.

Hobby: Smink és hajápolás, divatlapok bújása, "shopping-dömping" és balett.

Foglalkozás: Végzős tanuló.

Extrák: : Gyerekkora óta balettozik, bár ezt nem veri nagydobra, fél, hogy kinevetnék a barátai. Megpróbálja „keménynek mutatni magát”, a horoszkópja oroszlán így hűen napjegyéhez hivalkodó, uralkodó típus. A „NEM” szót nehezen dolgozza fel. Nagyapjáért rajong, valószínűleg fel sem fogja, hogy a milliárdos vagyonnal bíró mogul nem csupán a műszaki cikkek forgalmazásának jogdíjaiból építette fel birodalmát. Amerikai-orosz származású, bár apja anyanyelvét csak társalgási szinten űzi, írni nem tud. Nagyapja és apja együtt dolgoznak a cégben, apja könyvelőként, míg nagyapja a vezérigazgató. A cég pikantériája, hogy bábcégként üzemel, feladata, hogy a mocskosabb, illegális tevékenységet végző fekete szervezet pénzét mossa fehérre. Plusz információként megemlítendő: Minden éven ellátogat nagyapjához két hétre, mely során kap maga mellé egy „pesztonkát”. Ez Janina felfogása szerint annyit tesz, kap maga mellé egy házi szolgát arra a két hétre akinek kötelessége minden nyűgét-baját orvosolni, 0-24 órában rendelkezésére állni, szórakoztatni, kedveskedni neki és elviselni. Az üzletember pontosan ismeri unokáját és a feladat nehézségét, fontosságát is ezért ezeket az embereknek kiemelt bérezéssel méltányolja fáradozását. Kezdetben nagy volt a lelkesedés, de aztán az emberei rájöttek: Nincs az a pénzmennyiség, amiért képesek elviselni Janina Clein- Sidorova szeszélyeit. Eddig 11 „bébiszitteren” van túl, négy nyár alatt. / linka részére készült a karakter.

Képinfo: A képet nem én készítettem, illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:15:32
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).