Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ayris Daenerys Aurore
Kategória: Hentai
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 18 év

Külső leírás: Magassága átlagos (165 centiméter), alkata ehhez arányosan karcsú. Haja lágyan hullámos, eredeti a színe, családjában generációk folyamán előfordult, hogy különleges hajszínekkel voltak megáldva a gyerekek. Arca aranyos és már most nőies, ami csak vonzóbbá teszi őt, jóságos kinézetet ad neki. Szemöldökei természetesen íveltek, hajává megegyező színű szemeit dús, és hosszú szempillák keretezik. Bal szeme alatt lehet találni egy anyajegyet, ami remekül áll neki. Ajkai természetesen íveltek és mély, cseresznyerózsaszín színűek. Amikor mosolyog, lehet látni azokat az imádni való gödröcskéket az arcán. Mellei teltek és pont megfelelő méretűek, dereka karcsú és lábaival, karjaival és hasával együtt formásak és feszesek. Hasa laposságát az edzéseknek köszönheti, ami nagyon kicsit, enyhén izmos. Bárki utána fordulna az utcán, még ha csak a különlegesnek számító haja vagy szemei miatt is.

Jellem: Nagyon kedves, végtelenül gyengéd lány, aki mindenkiben képes csak a jót nézni egy bizonyos pontig. Sosem hazudik, maximum füllent, de akkor is apróságokat. Nagyon szeret barátkozni, ami könnyen is megy neki. Testvérei miatt jól boldogul a gyerekekkel, amit látni is lehet benne, így első látásra megbíznak benne a kicsik. Ezek mellett nagyon ártatlan, szelíd teremtés, akit legjobban egy pillangóhoz vagy őzgidához lehetne hasonlítani, nem bírja, ha hátba szúrják.

Élettörténet: Normális családi élete volt, míg édesanyját, Daphnet 8 éves korában el nem vesztette rákban. Halála után 7 évvel apja, William elvett egy másik nőt, Rachelt, aki hozzájuk költözött 2 kisgyermekével. Segít a felnevelésükben, mintha csak édestestvére lenne a 3 éves fiú és a 6 éves kislány. Mivel mindig is cukrász akart lenni, ezért egy olyan iskolába ment jelentkezni, ahol ezt magas színvonalon oktatták, azonban tanárai tanácsára kelletlenül bár, de átváltott különbözetivel s nem kevés szerencsével gimnázium tagozatra. A különböző osztályokból összeverődött barátaival alapítottak egy zenekart, akikkel iskolai programokon gyakran fellépnek.

Hobby: A zenész bandájában énekelni, olvasni, néha dalszöveget írni és babysitterkedni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: 16 évesen varratott a lapockájára egy naplementében úszó, a tengerből éppen kiugró delfincsaládot, egy apát és párját, valamint a kicsinyüket. Hiába nem büszke rá, de azt ellehet mondani, hogy jól sikerült a tetoválás. * Szokott a tanárainak babysitterkedni, akik van, hogy egy + szabad nappal ajándékozzák meg emiatt* 3-5 közötti tanuló, ami neki megfelel.* Aki hallotta énekelni, azt mondja róla, hogy egyben van angyalian édes és rockhoz kellő, életerős hangja* Eddig egy szerelme se volt, hiába próbálkoznak nála* A barátai a bandán belül találhatók, onnan mindenkivel jóban van*

Képinfo: Nem saját kép, nem az én alkotásom. (http://)

Engedélyezve: 2018. 06. 22.
2018. 12. 26.

Módosítva: 2018. 12. 11. 19:07:41
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).