Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Duvain
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 150

Külső leírás: Magas, karcsú, könnyed léptű férfi. Rendszeresen edzi magát, így izmoknak sincs híján. Vállai szélesek, csípője mégis karcsú. Combjai feszesek, hosszúak. Mozgása olyannak tűnik, mintha nem is lenne súlya. Kivételes alakkal látta el a sors, melyet tetéz azzal, hogy odafigyel külsejére. Bőre hamvasan fehér, s mellkasától kiindulva tekergő mintákat fest rá a tinta, melyet még gyermekkorában varrtak fel rá. A minta végigtekereg szívétől indulva széles mellkasán, le a hasfalán egészen a csípőjéig, vállait megkerülve szétterjed a hátán és karjain sem áll meg, csak csuklójánál. A szögletesen tekergőző tinta felkúszik nyakára is, és ajkai alatt állapodik meg az állán. Haja hollófekete, lapockáját verdesi és szinte soha nem köti össze. Szemöldökei karcsúak, vékonyak, ám kellemes hangsúlyt adnak szemeinek, melyek a szürke egy megmagyarázhatatlan árnyalatában fénylenek, s olykor halovány, lila derengés vélhető felcsillanni bennük. Orra egyenes keskeny. Cakkos szélű ajkai halvány színűek, s az alsó jóval dúsabb, húsosabb, mint a felső. Álla gömbölyded, állkapcsa viszont kellemesen éles. Ékszert nem hord, nem lát bennük semmi szépet, nem tartja őket hasznosnak. Ruházata megköveteli az eleganciát és a királyi pompát, ám leginkább a hideg, sötét színeket kedveli. Páncélja koromfekete, nem díszíti semmi, de tökéletesen illeszkedik alakjához, könnyű szerkezetű és úgy képes mozogni benne, mintha rajta sem volna.

Jellem: Távolságtartó és óvatos. Jobb szereti első körben csupán megfigyelni környezetét, hogy aztán annak megfelelően tudjon viszonyulni hozzá. Mindig körültekintő és sok energiát, figyelmet szentel arra, hogy megfelelően tudjon idomulni másokhoz. Nem az hajtja, hogy mások elvárásainak megfeleljen. Természetéből fakadó tehetsége van hozzá, hogy mindig ráérezzen, kivel, milyen kapcsolatot létesíthet, ami később hasznára válhat. Zsigerből megérzi, ha vékony jégen jár, s ilyenkor hátraarcot vesz, csak hogy ne önmagát keverje bajba. Önző, bizonyos szempontokból. Például nagy óvatossága is csupán abból ered, hogy ő maga ne lássa kárát semminek és, hogy minden helyzetből jól, vagy jobban kerüljön ki, mint mások. Okos, intelligens, rendkívül jó taníttatásban részesült, így nincs híján sem logikának, sem erkölcsnek. Azt nyújtja, amit elvárnak tőle, így gyakorlatilag mindenki meg van elégedve vele. Mindenki, kivéve az apja, aki átlát rajta. Duvain nem szereti az erőszakot, a kegyetlenséget, a könyörtelenséget és az ok nélküli vérontást. Ha lehet, és teheti, igyekszik mindent nyugodt, barátságos körülmények között megoldani. Valódi természetre olyan, mint az anyja. Konok, önfejű, de szelíd és nobilis. Mindazok ellenére képes mindig elérni, amit akar, hogy megfelel mások elvárásainak. Félelmetesen ügyesen manipulál másokat, s teszi ezt úgy, hogy mindvégig udvarias marad és a viselkedési normáknak is eleget tesz. Szinte lehetetlen kizökkenteni nyugalmából, mintha nem is lennének érzelmei. Pedig vannak, csak nem reklámozza őket. A gyengéd érzelmekben és a naivitásban már régóta nem hisz, de mélyen legbelül azért még vágyik egy társra, aki mellett önmaga lehet mások előítéletei nélkül.

Élettörténet: Második gyermekként látta meg a napvilágot. Ám addigra testvére már nem élt. Még csecsemő volt, mikor merényletet követtek el ellene, így a valódi trónörökös azt a kort sem érhette meg, hogy tudatosuljon benne feladata. Duvain születésénél sokkal nagyobb volt az elővigyázatosság. Hosszú éveken keresztül kísérte testőrség minden lépését, míg meg nem tanulta megvédenie magát. Mesterien elsajátított minden közelharci technikát, ugyanolyan ügyesen bánik a bárddal, mint a szekercével vagy a karddal. Nincs olyan közelharci eszköz, melyet ne tudna használni, mellyel ne tudna gyilkolni. A birodalom minden tájáról érkeztek hozzá tanítók, a legjobbak; így az élet minden terén remekül helytáll. Gyorsan tanult és hatékonyan. Mindenki büszke volt rá, hiszen nem omlott össze attól a nyomástól, amit halott bátyjának emléke okozott. Másodszülöttként sokkal nagyobb elvárásoknak kellett megfelelnie, de leküzdötte az akadályokat. Az utolsó próbatétel az életében azonban még nem jött el. Fajának mit sem számít pár évtized, így mielőtt a trónra kerül, neki is szolgálnia kell apja kegyetlen seregében, mely egyre marcangolja és szétszaggatja a környező országok területeit. A háború szinte már időtlen idők óta tart, s előfordul, hogy a felek viszonya stagnál, nem jutnak egyről a kettőre akár évtizedekig sem. Most Duvain is bizonyíthat. És minimum a háborút kell megnyernie, ha apját végre büszkévé akarja tenni.

Hobby: -

Foglalkozás: Trónörökös

Extrák: Nevének jelentése: Gyönyörű Sötétség * A testén terjeszkedő tetoválás mágikus töltetű, védelmezi a fizikai állóképességét és elméjének épségét is. * Saját mágiával nem rendelkezik. Sem eredendővel, sem tanulttal, mert nem volt szüksége elsajátítania az ilyesmit. * Párnája alatt mindig van egy tőr, ha álmában törnének rá, megtudja védeni magát. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).