Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leaven Connors
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 18 év

Külső leírás: Testmagassága átlagosnak mondható fiúk/férfiak között, ugyanis 175-178 centiméter, alkata viszont karcsú, és látszatra is törékeny. Bőre világos, kívánatosan tökéletes, hiba nélküli, sem pattanás, sem vágás vagy heg, anyajegy nem csúfítja el azt. Ez már formás, aranyos arcán is látni. Ajkai nagyon világos, halvány rózsaszínes színűek, alig látszanak. Szemei természetes barnából kiinduló, halvány pirosba átmenő, tündöklő színekkel vannak megáldva, amit viszonylag hosszú és dús szempillái kereteznek, ezeket szépen ívelt szemöldöke csak kiemel. Ám mégsem ez a figyelemfelkeltő, hanem természetellenesen ezüstfehér, hosszú haja . Hátközépig érő hajzuhataga színe és formája is érdekes, pláne, hogy lehet bennük találni teljesen ezüstős hajszálakat. Testére általában egy fehér, tapadósabb pólót, egy sötétkék vagy világoskék csőszárú farmernadrágot és egy sima, normális cipőt húz fel.

Jellem: Nagyon kedves és barátságos, ellenben borzasztóan makacs, és hamar kitud akár felesleges dolgokon is akadni, ilyenkor hangosan kiabál azzal az illetővel, akivel baja van. Általában viszont nem bunkó, sőt. Bárkinek képes segíteni, már látatlanban is, hogy pl. nem tudja miben, de elvállalja a probléma megoldását. Emiatt nevezhető kicsit naivnak is, ami igaz is, hiába nem bizink másokban olyan könnyen. Viszont ezeket összegezve elmondhatjuk róla, hogy nem annyira forrófejű, vagyis..nem annyira idegesítően, inkább viccesen, ezért is lehet rajta sokat nevetni, amit őt ez nem annyira zavar. Szeret másoknak örömet okozni, azt szereti, ha mindenki arcán egy jókedvű mosoly van, még ha magát emiatt lehetetlen helyzetekbe is sodorja, nagy a szíve. Bárkit letud szólítani az utcán "Csak úgy" alapon hatalmas önbizlma miatt.

Élettörténet: Nem igazán emlékszik az angyali életének kezdetére, még a saját halálára sem. Szinte egy véletlen folyamán lett angyal, ami őt nem zavarja, hiszen nagyon alacsony rangban van, ezért is tudja teljesen eltüntetni a szárnyait, ha nincs szükség rá. Az első igazi emléke az, hogy elfogják, majd egy különleges fajtájú peteket értékesítő személy vette meg, hogy tovább tudja adni őt, nem csekély fizetségért. Egy pap, másodállásban ördögűző vette meg, hogy segédje legyen. Ő már csak azért sem megy el tőle, mert nem kevés pénzt hagyott ott miatta, a másik ok, hogy megmentette az életét, ezért hálás a férfinak.

Hobby: Olvasás, repülés, mások felvidítása, a templomban és annak környékén való segédkezés.

Foglalkozás: Pap/Ördögűző segéd

Extrák: A szárnyai utolsó tollainak hossza is max. a feneke alá ér épp le, szárnyai halvány arany színűek. ~Egyedül a "főnökének" tett szerződése nem tetszik neki .~ Együtt lakik a templomban lévő első emeleti részen a pappal.~ Képességeivel kisebb erejű démonokat tud elűzni, másokat gyógyítani és egyéb apróbb dolgokat tud csinálni, mást nem.~ Még nem igazán jött rá, hogy saját neméhez vonzódik, de passzív/uke lesz.~ Foglalt Marthamnak~

Képinfo: Nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).