Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Thomas Ramirez
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 43 év

Külső leírás: Komoly, határozott férfi, kinek vonásain elérhetetlen távolság ül, szemöldökei egészen vékonyak, sötét árnyak csupán, mik éjfekete tekintetet takarnak. Gomb-íriszeit fekete köd lengi át, mandulavágású szemei gyakorta szűkülnek apró méregrésekbe. Pillái sötétek, hosszak, ám egy részükig szokatlan módon tejfelszínűek, ami talán gyermekkorából maradt meg neki, ugyanis kölyökként aranyszőke fürtökkel hódította a női szíveket.. Orra egyenes, határozott vonalú, ajkai halovány vonalkák csupán, nincs telt hús, nincs mély, vonzó szín. Ráncai nem szembetűnően, de jelen vannak, inkább teszik vonzóvá az egyébként is szívdöglesztő férfit, mint vén pojácává. Arca ovális, ápolt, gesztenyebarna tincsei egyenesszálúak, tépett frizurája sokat dob megjelenésén, ám néhány őszebb szál már elvegyült a sötét rengetegben. Alakja termetes, robusztus, mégis nőket is megszégyenítő homokóraalkattal rendelkezik. Széles vállai, karcsú dereka, izmos feneke, s combja irigylésre méltóak. Vonalai kidolgozottak, megmunkáltak, ereje teljében van még így negyvenes kora létére is. Van egyfajta kisugárzása, ami akaratlanul is megnyugvást ad a mellette állóknak, amolyan rendíthetetlen szikla a puszta sivatagban. Öltözetei divatosak, megjelenése kivétel nélkül lenyűgöző, legyen szó egyszerű öltönyről vagy egy méregdrága ruhakölteményről.

Jellem: Végletek embere, akit vagy nagyon szeretnek vagy nagyon utálnak. Köztes megoldás az ő esetében nem létezik. Az üzleti életben hírhedt neve van, kevesen mernek kekeckedni vele, mert van egyfajta bosszúállási vágya, amit nem igazán sikerült kinőnie az évei során. Tipikus esete azoknak a negyveneseknek, akiknek az idő inkább kedvez, no nem jellemben, inkább külsőben. Tanult, művelt és sokoldalú, olyan, akinél nincs téma, amivel ne lehetne előhozakodni. Magabiztosan irányítja maga körül az embereket, célorientált, és eltökélt. Olyan, aki a hibákra inkább rávilágít, mintsem logikátlanul megtorolja azokat. Kevés embernek adatik meg az életében az, hogy számítson a férfinek bármit is. Makacs és öntelt természete ellenére igyekszik törődni családjával, szüleivel és három fiával egyaránt, noha könnyen leszűrhető, hogy nem egy vérbeli apatípus. Civilben legalább olyan megközelíthetetlen, mint munkájában, van egyfajta modor, amivel könnyen hódít, mégis megmarad utána egy amolyan szánalmas utóíz. Nem szeret senkit, inkább kihasznál, nőket és férfiakat egyaránt. Híve az egy éjszakás kalandoknak, nem tart maga mellett tartósan senkit sem, nem hord haza szeretőket és nem mutat be senkit. Munkatársai és alkalmazottai tisztelik őt, nyílt titok, hogy a magánéletében nem egy hűséges típus, mégsem féltik őt. Modorában van egyfajta szarkasztikus él, puha gúny, amivel másokat illet, mégis olyan szelíden aláz meg bárkit, hogy lehetetlen rá hosszan haragudni.

Élettörténet: Egyke gyerek, és talán ennek köszönhető az is, hogy hosszútávon képtelen bárkihez is alkalmazkodni. Tanulmányait egy neves líceumban folytatta, majd költözés után egy szintén híres Műszaki Főiskolán szerzett gépészmérnöki diplomát. Három éven át dolgozott egy világvállalatnál a fejlesztési részlegen, többek között a tervezésben vett részt aktívan. Rá öt évre váltott, és a cég technológiai tervezési igazgatója lett, ez alatt az időszak alatt kerültek kifejlesztésre olyan meghatározó modellek, melyek nagy népszerűséggel törtek be a világpiacra. Negyvenedik születésnapján, már nem csak a munkáját tekintve volt meghatározó személyiség, hanem barátokat is népes körben maga mellett tudhatott, mint például különbnél különb autótervező legendákat, akik 40 cm-es marcipán sportcsodával köszöntötték őt fel. Ugyanabban az évben kezdődött meg egy ismét sikeres versenyautó fejlesztése is, melynek hajtásrendszerét a későbbiekben is felhasználták a további modellek sorozatgyártásában. Thomas egy kisebb mérnöki tervezőirodát működtetett, miután a korábbi vállalatot elhagyva még nem szerződtetett le a másikhoz – ekkor fejlesztett ki egy nagyobb megbízásból egy egysoros, öthengeres diesel motort, s ennek a koncepcióját is vitte magával az újabb vállalatához, aminél leszerződtették. Rá egy évre az igazgatótanács elnökének választották, pont abban az időszakban, mikor a konszern meglehetősen rossz piaci helyzetben volt, alig kerülte el a csődöt, és Thomasnak volt köszönhető, hogy nagy szerepe végett drámai stratégiaváltással megfordítsa a folyamatot. Igazgatósága alatt agresszív termék és marketingpolitikával új piacokat hódított meg, sikerült felvásárolnia a Lamborghinit és megszerezni a Bugatti márkanevet. Magánéletét tekintve három gyereket tudhat a magáénak, egy ikerpárt, s egy tőlük pár évvel fiatalabb fiút. Anyjukkal a viszony nem nevezhető rossznak, ám valami hű de jónak sem. Beszélnek, és ennyi.

Hobby: -

Foglalkozás: Autóvállalat igazgatótanácsának elnöke

Extrák: Fiaival igyekszik jó kapcsolatot ápolni, bár annyira azért nem töri magát a sikerért *** Munkamániás *** Zugdohányos *** Bevallottan biszexuális *** Nem hajlandó édességet enni, kerüli a cukrot minden mennyiségben *** Meglepően jól bírja az alkoholt, az, ami másokat kiütne, neki éppen csak megkottyan *** Foglalt!

Képinfo: Nem saját. Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).