Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matthew Haynes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 32

Külső leírás: Örökifjú vonásai gyakran elfeledtetik az emberrel a korát. No nem mintha olyan öreg lenne, de pár évet még így is simán letagadhat. Átlagos magasságú és kifejezetten átlagos testalkatú férfi. Sehol egy igényesen kidolgozott izomköteg, sem kockás has. Amíg az étrendjére odafigyel, addig fölösleges aggódia, hogy belefér-e öltönyébe. Természetesen nem hanyag, hiszen nem engedheti meg magának a hanyagságot. Rakoncátlan, fekete tincseivel mindegy, mit kezd, azok önálló életet élnek, így gyakran csak elrendezi a dolgot annyival, hogy párszor végigszánt ujjaival köztük. Szemei seszínűek, nem lehet meghatározni, hogy szürke, vagy kék. Orra egyenes, kellemesen ívelő. Felső ajka egészen vékony, míg az alsó valamivel dúsabb, ám színtelen. Szemnek kellemes arcvonásai vannak és bárki szívesen legelteti rajta a szívét. A hölgyek körében szerfelett népszerű. Ruhatára túlnyomórészt csak fekete öltöny-garnitúrákból áll, hófehér inggel és szintén fekete nyakkendővel. Ékszereket egyáltalán nem hord, csak a jegygyűrűjét.

Jellem: Első ránézésre ridegnek tűnhet, komolynak és megközelíthetetlennek, de a látszat csal. Főleg az ő esetében. Egy kicsit nagyon elbaltázta az első benyomást az új munkahelyén, így rákényszerül arra, hogy ebbe a szerepbe bújjon. Persze nem mindenki előtt képes fenntartani a dolgot. Az igazat megvallva hamar ideges lesz, ha valami nem sikerül neki elsőre és utána nekiáll kapkodni, amivel csak ront a helyzeten. Ettől ügyetlennek tűnhet, pedig csak azon igyekszik, hogy jó benyomást keltsen. Az már mellékes, hogy az igyekezete a legtöbbször balul sül el. Ügyetlenségétől eltekintve remek társaság, intelligens, jó humorú és kedves figura. Az a tipikus pasas, aki felszedi az út szélén hagyott kiscicákat, kiskutyákat és a legközelebbi menhelyre viszi őket. Szívesen tartana kiskedvencet, de a főbérlője szigorúan megtiltotta neki. Nem bírja valami jól a stresszt és szeret mindent túlkomplikálni gondolatban. Általában túldramatizál mindent és túl sokat gondol bele mások tetteibe, szavaiba. Azt is mondhatnánk rá, hogy egy bizonyos értelemben naiv alkat. Egy szerethető, nagyra nőtt gyerek. Kollégái jó véleménnyel vannak róla, főleg ha azt a jómadarat kell emlegetni, aki mindig elbaltáz valamit. Ő maga is csodának tartja, hogy nem rúgták még ki, de pontosan ezért tartja nagy becsben a munkáját és próbálkozik olyan erősen, hogy ha lehet, ne rontson el még több dolgot.

Élettörténet: Minden a legnagyobb rendben volt körülötte egészen attól a naptól, hogy megszületett. Egyedüli gyerekként sok figyelmet és támogatást kapott, de szülei odafigyeltek arra is, hogy ne kényeztessék el, így később Matt sikeresen talpra tudott állni, mikor belépett abba a bizonyos felnőttkorba. Műszaki egyetemen tanult informatikát, de különösebb céljai nem voltak az életben. Aztán találkozott élete szerelmével, Emily-vel, akivel hosszú-hosszú ideig együtt voltak és minden úgy alakult, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Matt megkérte a kezét, a lány igent mondott neki és közös házikójukban sodródtak az esküvőjük felé. A férfi több, mint boldog volt az életével és alig várta, hogy kimondhassa az oltár előtt a boldogító igent. Emily tán annál kevésbé, ugyanis két héttel az esküvő előtt visszaadta a gyűrűt és közölte Mattel, hogy szerelembe esett, hogy megtalálta a lelki társát és az ő kapcsolatuknak véget akar vetni. Mint később kiderült, az ara egy másik nőért hagyta ott Mattet, akinek immár a házból is ki kellett költöznie. Most a belvárosban lakik egy zajos albérletben. A szomszédok nincsenek tekintettel egymásra és az épület is látott már szebb napokat. Hősünk élete pedig egyik napról a másikra vált rémálommá a tündérmeséből. Akkori munkahelyén létszám leépítés miatt őt is eltanácsolták. Ám isteni szerencse során pont jókor volt jó helyen és alig három hónapnyi munkanélküliség után, ismét az orra előtt lebegett egy álláslehetőség. Az interjú előtti éjjelen borzalmasan bepánikolt és nem aludt egy szemhunyásnyit sem, így másnap olyan határozottan és komolyan adta el magát a vezetőségnek, hogy ők azonnali hatállyal felvették. Az igazság az volt, hogy Matt annyira reménytelenül fáradt volt, hogy azt sem tudta, mit csinál. Ha más nem, a piszok nagy szerencséje megmaradt neki.

Hobby: Makettezik

Foglalkozás: Személyi asszisztens

Extrák: Néhanapján rágyújt, de nem szokott dohányozni. * Allergiás a mogyoróra és a méhcsípésre. * Odavan a kutyákért és remekül kijön a gyerekekkel. * Bevallottan heteroszexuális. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).