Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Leila Benson
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 17

Külső leírás: Leila egy félvér lány. Édesapja afroamerikai édesanyja angol származású nő. Ő Dél-Afrikában született és 4 éves koráig ott is élt. Elképesztően gyönyörű mint a legtöbb félvér. Hatalmas nagy kerek őzike szemei igézőek. Dús, csókra álló ajka jellegzetesé teszi arcát. Habár csinos és eléggé jó alkata van sohasem öltözködik kirívóan. Sokkal jobban szereti a kényelmes, sportosabb ruhadarabokat. Hosszú mogyoróbarna haját jobban szereti inkább kiengedve, féloldalra fésülve hordani.

Jellem: Nagyon kedves és aranyos lány. Korához képest nagyon érett gondolkodású, sokszor emiatt azt is gondolják róla, hogy idősebb. Nagyon szeret olvasni, tudásának legnagyobb részét a könyvekből szerezte. Társaságban nem túl bőbeszédű szinte láthatatlan. Kissé úgyszólván fél a férfiak társaságától. Még sohasem volt fiúval, miközben a hozzá hasonló korú lányok nagy része is. Barátnői is folyamatosan biztatják, hogy ideje volna már szerelembe esnie. De Leila nagyon fél ettől és az első olyan éjszakától is. Bár már nagyon sok fiú tetszett neki de, ezt sosem mutatta ki nekik.

Élettörténet: Leila szülei második gyermekeként jött a világra. Egy bátyja Luca és két öccse van, ő az egyedüli lány a családban. Bátyjának és neki ugyanaz az apja de két nála 12 évnél kisebb öccseinek már angol apjuk van. Luca és Leila Afrikában születtek ahová édesanyjuk dolgozni ment. Ott ismerkedett meg két idősebb gyermeke apjával. Luca rögtön a megismerkedésük utáni egy évben született Leila pedig rögtön két évre rá. Kapcsolatuk nem tartott sokáig tartott Leila alig volt 4 éves amikor édesanyja visszaköltözött a két gyerekkel Angliába. A kislány már itt járta az iskoláit. Bár nagyon okos volt de nem szeretett tanulni, inkább olvasni szeretett, csak úgy falta a jobbnál jobb könyveket. 10 éves volt amikor anyja megismerkedett egy másik férfival, akitől később két kisfia született. A férfi, hogy eltudja tartani a családját dolgozni ment reggeltől estig oda volt. A kicsik második születésnapja után anyjuk is munkába állt, így tulajdonképpen Leila vette át az anyuka és a háziasszony szerepet is otthon a tanulás mellett. Emiatt csakhamar fel kellett nőnie. Bár imádja öccsét de, most már vágyik egy saját életre, szerelemre meg miegymásra, még ha titkolja is ezt.

Hobby: Olvasás, írás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Még szűz. Híres írónő szeretne lenni. Próbálkozik írásokkal de még egyiket sem mutatta meg senki másnak sem.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).