Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nikki Lee
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 24

Külső leírás: Egy igazi szőke bombázó. Minden férfi álma, ahogy ők mondanák "jó bőr". 172 centiméterével tökéletesen beleillik a modell szakmába. Ám rajta semmi sem mű, mint a legtöbb modellnél. Formás kerekded idomai természetesek. Keblei csodálatosak, szemrevalóak és eredetiek akárcsak kerekded feneke. Vékony karcsú dereka, hosszú formás lábai az amiért a legtöbb szakmabeli társa irigy, de nem csak ezekért hanem magára a teljes természetesen gyönyörű alkatára. Arca igazán különleges. Gyönyörű égszínkék szemei azok, amik fogva tartják a férfiak tekintetés. Ajkába minden hímnemű egyed szívesen beharapna.

Jellem: Tökéletesen tudatában van annak, hogy milyen külső adottságai vannak és a modell szakmában ki is használja ezt. A szőkékkel való előítélek rá egyáltalán nem igazak. Okos, intelligens és egyetemet végzett lány. Nagyon sok mindent tud, sok témához hozzá tud szólni. Most már lassan hozzászokott azt őt körülvevő figyelemhez, de régen nagyon zavarta ez. Életvidám és nagyon kedves lány. De utálja ha kihasználják. Sohasem volt szerelmes, nem is próbálkozik a pasizással, mert szerinte csak kihasználják őt és megbántják, ahogy előző kapcsolatai is.

Élettörténet: Az igazi neve Nicollette Amy Sinclair. Sosem szerette eredeti nevét ezért rögtön leváltotta amint modell szakmába kezdett. Szülei keveset voltak otthon a kislány legtöbbször egyedül volt a nagy házban, a takarítónővel és öccse dadusával együtt. Közte és testvére között 7 év korkülönbség van. Ő a legnagyobb. Már kislánykorában szembetűnő volt szépsége, az utcán az emberek kis hercegnőnek nevezték és gyönyörködtek benne. Gyerekkorában nagyon nem szerette ezt a figyelmet még gimnazista korában sem. Valahogy utálta, hogy minden fiú csak őt bámulta és csak őt akarta, persze legtöbbször csak egy éjszakára vagy csak játszadozásra. A lányok meg persze rühellték ezért és csúnyán néztek rá. Egyetemista volt amikor egy modell ügynökség szerződést ajánlott neki amit ő kis habozás után elfogadott.

Hobby: olvasás, rajzolás

Foglalkozás: Modell

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).