Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nishinoya Yuu
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Alacsony, csupán 160 cm és 51 kg. Emiatt sokszor fiatalabbnak nézik a koránál, amit nem tolerál kifejezetten. Ennek ellenére izmos és kifejezetten erős, amivel tisztában van, és nem rest belekeveredni akár verekedésbe is. Egy biztos, nem nézi tétlenül, hogy cseszekedjenek vele vagy a barátaival. Haja eredetileg teljesen sötétbarna, elöl lévő világosabb tincsét festeti. Haja alapjáraton égnek áll a zselétől, így jelenik meg mindenhol, de természetesen egyébként, főleg fürdés után neki is a fejére lapul, mint minden normális embernek. (Hinata az edzőtáborban emiatt nem is ismerte meg - a zselézés amúgy optikai csalás, mert ha nem állítja fel a haját, még alacsonyabb…) Szeme színe szintén sötétbarna. ár kötelező az egyenruhát hordania, és meccsen is a mezében feszít, azért mégis egyedivé teszi öltözködését az egyenruha alatt hordott póló, ami mindig élénk színű, és valami felirat van rajta (pl. : egyszemélyes hadsereg, három pontos fejenállás)

Jellem: Energikus és temperamentumos személyiség, amilyen alacsony, olyan erős a jelenléte, egyszerűen esélyt sem ad, hogy figyelmen kívül hagyják. Roppant türelmetlen, ingerlékeny és impulzív, egyszerűen túl hamar feltüzeli magát jó és rossz értelemben is. Mondhatni hiperaktív, de mindenképp izgága természet. Szavait nem válogatja meg, amit gondol, azt hangosan ki is mondja gondolkodás nélkül - de legalább roppant őszinte. Féktelen természete, őrült mókái sokszor bajba keverik. Tettei következményeivel azonban nem törődik (s akad, hogy ront is a helyzetén azzal, hogy erőszakos mód vezeti le a dühét - mint amikor az összeszólalkozását Asahival az igazgató parókája bánta). Ennek ellenére ha a barátairól van szó, meglepően tapintatos és empatikus tud lenni, valódi támaszt nyújtva. Szereti elnevezni a mozdulatait gyakorlás közben, mintha valami szuperhős vagy ninja lenne. S kifejezetten kenyérre kenhetővé válik, ha valaki felnéz rá - Hinata azonnal megnyerte a szívét csupán annyival, hogy senpainak szólította, hogy még isteníti is, már csak a non plus ultra volt - egyszerű lélek ilyen szempontból, de ki ne szeretné, ha cirógatják az egóját. Harsánysága és lobbanékonysága ellenére roppant félénkké válik, ha idegen lányokkal kell beszélnie. Ugyanígy egészen más játék közben: komollyá összeszedetté válik, összpontosítása megingathatatlan, végig megőrzi a hidegvérét csak a játékra koncentrálva, kerülve a felesleges gondolatokat, kétségbeesést, s csak egy cél lebeg a szeme előtt, minden tudásával és tehetségével segíteni a csapatot a meccs végéig - ez az, amiért minden csapattársa őszintén tiszteli. Bár jóban van mindenkivel, országos cimbije és legjobb barátja kétségtelenül Tanaka. Asahihoz is különleges kapocs köti. Felnéz a srácra - nem, nem a magassága miatt -, számára ő a tökéletes ász, pont ezért fáj neki, hogy nem képes bízni magában, és ezért szekálja, mikor kilép a csapatból - s ezért talán az egyik legboldogabb, mikor mégis visszatér, s minden lehetséges módon érzékelteti vele, ott áll mögötte, védi a hátát, nem kell aggodalmaskodnia semmi miatt, csak egyszerűen csinálja azt, amihez ért, és legyen ász.

Élettörténet: Ahogy a karakterekről általában, róla is keveset tudni. Az biztos, hogy a családja a Karasuno közelében lakik - többek között ezért is jött ide, na meg persze a lányok egyenruhája miatt, ami szerinte szexi és aranyos. Korábban a Chidoriyama alsó-középbe járt. Már ott kitűnt liberoként. A Kitagawa Daiichi elleni meccsen nyújtott teljesítménye miatt - amit 2-1-re elvesztettek - elnyerte a legjobb libero díját, ami híressé tette a középiskolai röplabdás körökben. Bár röplabdabolond ő is, a Karasunoba az egyenruhák miatt ment elsősorban. Meg mert közel van az otthonához. Tavaly már alapembere volt a csapatnak - elsőévesként -, s már akkor is megbecsült libero volt, de a tavalyi vereség után még keményebben edz és fejleszti magát, hogy képes legyen minden labdát visszaadni, tökéletesítve szerepét - a nyári edzőtábor alatt ráadásul az Aobajosai elleni meccs (és vereség) tanulságait levonva más készségeit is fejleszteni kezdte, (ezért már feladni is tud a hátsó vonalról ugrásból, ahogy azt pont az Aobajosaitól is láthatták).

Hobby: röplabda

Foglalkozás: középiskolai tanuló

Extrák: születésnap: október 10.* mezszám: 4, poszt: libero* balkezes * Kedvenc étele: szóda ízesítésű Gari- Gari Kun (ez egy pálcás jégkrém) * Leggyengébb tantárgya: kortárs irodalom *csapattársaitól kapott beceneve: a Karasuno védekező istensége * Anime/manga: Haikyuu

Képinfo: nem saját, pinterestről (http://)

Engedélyezve: 2016. 12. 09.
2022. 06. 06.

Módosítva: 2022. 06. 06. 01:10:54
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).