Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ewan Withers
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 26

Külső leírás: Szőkés-barna, dús tincsei nyakszirtjét csiklandozva keretezik szív alakú arcát. Homlokába és kissé nagyra nőtt fülei elé lógnak tépett frizurájának kósza fürtjei. Szemöldöke vékony és barna színű, mint hosszú, szempillái, melyek a macskásan vágott, üvegzöld szemek körül terülnek szét, mint a legyezők. Orra arisztokratikusan hosszú, ajkai vékonyak és haloványságuknak köszönhetően világos bőrének színébe olvadnak. Nem túl magas, testalkatilag inkább vékonynak nevezhető, mint szálkásnak, egyedül vállai szélesek és karja, amit a tenisz iránti szenvedélyének köszönhet.

Jellem: Ambiciózus alkat, aki addig ment, addig tanult, míg végül már a célegyenes előtt jár egy méterrel. Kitartó, csökönyös, ám semmiképp sem öntörvényű, valójában a szabályok embere. Szorgalmas, rendszerető, pontos, mindig előre tervez. Ritkán kapcsol ki, de olyankor éles nyelvű humora felszínre kerül és szórakoztató fiatal ember válik a "robotból". Magánéletében szenvedélyes szerető, remek testvér és jó gyermek. Aggódott, hogy vallásos szülei nem fogják elfogadni másságát, de ő már rég megbékélt a helyzettel és végre boldog, hogy megtalálta a megfelelő társat David személyében. Megkönnyebbülésére végül családja is megértette ezt, így végre otthon is a felszabadult fiú tud lenni. Most már egyre gyakrabban enged fel, lazul el és érzi jól magát, de ez nem megy munkája és tanulmányai rovására. Ha a családjával, vagy szerelmével történne valami, az teljesen összetörné, vagy belehalna, vagy a végsőkig elmenne, hogy bosszút álljon.

Élettörténet: Egy csendes, jelentéktelen, maine-i kisvárosban született, háromgyerekes családba, középső gyerekként. Nővére és húga mellett gyakran unatkozott, s mivel korosztályából a társait túl éretlennek, gyerekesnek tartotta általában egyedül, félrevonulva olvasott valamit. Az iskolában nagyon jól teljesített, s mikor idősebb lett, rájött, csak a tanulás lehet az egyetlen mentsvára, szabadulásának lehetősége ebből az eldugott porfészekből, ahol a karrier csúcsa, ha kisbolti eladó valaki. Nem nézte le szüleit, amiért anyja varrónőként, apja pedig autószerelőként kereste a betevőt, de ő többre vágyott. Keményen tanult, szabadidejében szünetekben és hétvégén is, hogy felvételt nyerhessen egy nagyobb nevű egyetemre, valahol távol a kisváros nyomorától, ahol az élet nem a vasárnapi misékből, - bár mélyen vallásos családból származik - tökfaragó és süteménysütő versenyekből áll. Kemény munkája meghozta gyümölcsét és, mint remélte, szinte azonnal felvették Bostonba az orvosi egyetemre. A hat éves általános képzés után mára már rezidensi hónapjait végzi, már csak 4 hónap van hátra. ezután tervezi a szakosodást. Tervei között nem szerepel, hogy szülővárosában praktizáljon, ha lehet nem tölt sok időt otthon. Szüleit testvéreit viszont,, ennek ellenére is gyakran látogatja. A romantika mindig hiányzott az életéből, de mostanra már világának az a része is rendben van. Egy éve van együtt párjával Daviddel, s bár konzervatív szülei eleinte nehezteltek rá, később belátták, fontosabb gyermekük, mint az, hogy kihez is vonzódik, ezért idén a hálaadást szüleinél töltik párjával.

Hobby: tenisz

Foglalkozás: rezidens, még két éve van hátra az orvosiból

Extrák: ~ passzív fél ~ Van kedvesével egy fekete cicájuk, akit az utcán találtak, Nail ~ A tervezet szerint, hálaadásra utazik haza párjával, amikor is, az ott tartózkodásuk alatt egy sorozatgyilkos végez a párjával. Természetesen fogalma sincs ki a gyilkos, és azt sem sejti, hogy párja azért hal meg, mert a gyilkos csak magának akarja Ewant ~ Foglalt Lastomnak

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).