Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Graham Hastings - Lord Riverdale
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 26

Külső leírás: Divattól éltérően rövidre vágott fürtjeire, ha fény vetül sötétszőkének hatnak, de tincseinek színe közelebb áll a hamvas barnához, mint az előbbihez. Egyenes, ívtelen szemöldöke és szemének hosszúkás, de keskeny formája szigorú pillantással ruházza fel. Mégis, íriszeinek halványzöld színe és tisztasága magával ragadva enyhít az összkép morózusságán. Arcának vonalai élesek, hosszú orrnyereg, átlagosan telt ajkak, erős állkapocs csont és hosszúkás áll. Kifejezetten magas, de alakját nem csak ez teszi feltűnővé, hanem kidolgozott izmai, széles válla és hosszú végtagjai. Öltözéke divat és korhű, bár a kényelmesebb ruhákat részesíti előnyben, amikor csak teheti.

Jellem: Mindig arra nevelték, hogy figyelmes, kötelességtudó és komoly legyen. Tilos volt a szórakozásnak minden válfaja, ezért már csírájában elfojtották benne a vidámságra való hajlamot. Kemény és erős férfi vállt belőle, mind testileg mind szellemileg. Nagyon intelligens, tanult és ravasz. Kiválóan lovagol és vív, a közelharcban nem sok gyakorlata van, de nem maradt még alul egy verekedésben sem. Rangja megkövetelte a kifinomult viselkedést és az elvárt normák betartását. Most, hogy már nem Wellington hercege, így végre élhet. Még mindig dühös és megalázva, kifosztva érzi magát. Nem tud mit kezdeni az új helyzettel, de igyekszik továbblépni. A csalódottság ám, olyan űrt vert szívébe, ami betemethetetlenül tátong rajta. Nem bízik, így inkább ő okoz fájdalmat, neki még egyszer ne kelljen csalódnia. Nem kímél kígyó nyelve senkit. Tapintatlan férfi vállt belőle, olyan, akit már cseppet sem érdekli mit mondd, vagy gondol a társaság róla. Titokzatosnak tartják az első bálozó lányok, de anyjuk mind óva intik tőle lányaikat, mégis vikomti rangja miatt még mindig jó partinak számít, élvhajhász életstílusa mellett is. Új céljai nincsenek, csak az italozás a szerencsejáték és mindenekelőtt a testi örömök kiélvezése.

Élettörténet: Graham Barett, 1765.-ös év márciusában látta meg a napvilágot, 17.-én. Mindennél jobban várták a fiúgyermek jövetelét, hiszen a hercegi címnek nem volt örököse. Édesapja születése előtti hónapban utazott el. A férfi, bátyjának halálhírére sietett vissza szülőföldjére, hogy eltemethesse szeretett fivérét és segítsen a gyászoló özvegynek és az öt éves kis örökösnek. Közösen indultak útnak, hogy a családi birtokon tarthassák meg a temetési szertartást, ám a hajóút közben hatalmas vihar támadt, melyben mind odavesztek, vagyis azt hitték. Élő örökös híján csak azt remélhették, hogy a születendő gyermek fiú lesz, hogy tovább vihesse a nevet és a címet. A félárván született Graham, így lett az első felsírástól Wellington hercege. Apró kora óta úgy nevelték, hogy méltó legyen a hercegi címre. Fiatalon olvasni, írni, lovagolni, majd később vívni tanították. Több nyelven beszél folyékonyan és ír úgyszintén. Óvták, féltették és mindent elnyomtak benne, ami nem egy herceghez illett. Sosem szórakozott, sosem volt ideje kisfiú lenni. Később Etonba nyert felvételt az iskolába, ahol kitűnően teljesített. Tökéletes bábu lett belőle, úgy mozgatták, ahogy más akarta, sosem tehette, amire vágyott, de, hisz miért is vágyott volna másra, ha minden az övé, amíg a szem ellát. El is fogadta sorsát, remek vezető lett belőle, ám akkor megjelent egy férfi. Fiatal még, de így is öt évvel idősebb és kiköpött mása Graham apjának és nagybátyjának. Minden kétséget kizárólagosan bebizonyosodott, hogy ő a halottnak hitt örökös. Graham egyszerre elvesztett mindent. Egy ember, aki világ életében úgy élt, úgy nőtt fel, hogy ő egy herceg és minden az övé, most egy rangtalan senki lett, név, föld és vagyon nélküli. Semmije nem maradt. Csalódottnak, megalázottnak és kifosztottnak érezte magát. Dühös és agresszív lett, ám amikor rájött, hogy Frederic az igazi örökös mennyire tanácstalan, mennyire nincs erre felkészülve, megesett rajta a szíve és segített neki felzárkózni. Az unokafivér cserébe vagyont és rangot ajándékozott Grahamnak, aki csak egy feltétellel fogadta el az adományt. Nevet változtat és soha többé nem jön vissza. Nem bírta volna elviselni a lenéző, a szánakozó pillantásokat, a sutyorgást a háta mögött. Ekkor halt meg Graham Barett, Wellington egykori hamis hercege és született meg Graham Hastings, Riveldale vikomtja.

Hobby: kártya, lovaglás és van egy nagy szivargyűjteménye

Foglalkozás: vikomt

Extrák: ~ Valódi neve Graham Barett, Wellington egykori hercege. ~ Lord Riveldalenek nevezik a rang alapú megszólítás végett ~ Bisexuális ~ Seme ~ Foglalt!!

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).