Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Cooper Harris
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 25

Külső leírás: Ébenfekete, egyenesszálú haja csuklyájára omlik. Gyűlöl tükörbe nézni, ezért szinte mindig kócos. Frufruja hosszúra hagyva lóg homlokába és sötét, ívtelen szemöldöke elé. Hegyes állban végződő ovális arcát még jobban megnyújtja hosszú orra. Szigorú külsőt kölcsönöz neki szemének hosszúkás alakja. Tekintetét fájdalom homályosítja, így teszi fakóvá a zafír íriszeket. Ajkai teltek, színük halvány, akárcsak bőre, ami korántsem tökéletes, testét számtalan heg borítja. Rengeteg csontja törött már el, sajnos nem mind forrt össze rendesen, ezért nem képes komolyabban edzeni. Izmai tehát fejletlenek, alakja vékony, dereka karcsú. Egyedül combjai vastagabbak kicsit, - mert futni rövid ideig képes - mégsem tűnik fel magassága miatt. Ruházatát tekintve a sötétebb, kényelmesebb ruhákat kedveli, mivel vékony, a sötét nem előnyös számára. Egyetlen ékszere a fülbevalója.

Jellem: Saját börtöne, pokla, ahol a bűnös a legtöbb időt tölti, ez a hely a lelkiismeret fehérre meszelt háza. Nyoma sincs a vidám gyermeknek, aki elkerülhette volna ezt a helyet, mára már csak a megtört, erőtlen fiú hordozza testét, mint egy elhasznált ruhát. Dühös, kétségbeesett és zavart. Nem találja a helyét a világban, bár nem is keresi. Nem él, csak menekül. Fut a múltja elől, a férfi elől, de legfőképpen az emlékek elől, amik, minden éjjel álomnak álcázzák magukat és nem hagyják, hogy elfelejtse, hogy gyáva volt. Még most is az. Ha egy szó leírhatná jellemét, az bizonyosan a gyáva lenne. Próbálkozik néha jóvá tenni hibáit, de túl gyenge jelleme, hamar feladja a küzdelmet. Magát hibáztatja, minden rosszért, ami vele történt , ezért gyakran bünteti meg magát. Nem fizikailag, a hegek begyógyulhatnak, hanem lelkileg. Egyéjszakás kalandokon kívül nem megy bele másba, úgy érzi nem érdemli meg, hogy egy kis öröme is legyen. Túl sokat ártott a kisöccsének, amiért élete végéig vezekelni fog.. Saját neméhez vonzódik, s ezért apját hibáztatja, fél, hogy ő is olyan beteg lesz, mint a férfi.

Élettörténet: A közvetlenségének, nyíltságának és nem utolsó sorban humorának köszönhetően a csibész kisfiú nagy népszerűségnek örvendett az általános iskolában. Rengeteg barátja volt, ez mégsem ment tanulmányainak rovására. Imádott élni, gyermek lenni, nevetni, szárnyalt... Sajnos szárnyait hamar megcsonkították. Édesanyja halála, nyolc évesen érte. Távolságtartó apja agresszívvá vált, mivel nem tudott megbirkózni a nyakába szakadt terhekkel. A férfi tehetetlenségét alkohollal próbálta feledni, de az ital csak előhozta énjének gonosz, sötét oldalát. Eleinte részegen verte és molesztálta Cooper két nővérét, majd később ehhez már nem kellett a pohár fenekére néznie, elég merész lett anélkül is. A telhetetlen férfinak semmi nem volt elég, s mikor lányai nagykorúak lettek és szinte elmenekültek előle, nem tudta máson kiélni piszkos vágyait, csak a fiatal 11 éves fián. Cooper sosem értette, az emberek miért nem veszik észre, hogy baj van, hogy segítségre szorul, hogy az apja nem az a tökéletes férfi, akinek mindenki látja... A lelketlen ember pedig értette a dolgát, remek színész volt, hamar az ujjai köré csavarta a nőket, így nem volt nehéz új feleséget találnia. Az özvegyen maradt kedves nő nem látta előre mi vár rá, elhúzta előtte a mézesmadzagot, elhitette vele, hogy jó férj, jó apa lesz, aki majd példakép lehet 4-5 éves fiának Nathannek. Cooper gyakran hagyta, hogy apja bántsa, inkább őt, mint megrontson egy fiatal lelket, a kisöccsét. Ereje, sajnos nem tartott ki soká, a kegyetlen ostromnak köszönhetően. Idővel már nem érdekelte semmi és senki más, csak várt, várt hogy a reményteljes nagykorúság eljöjjön és végre elmehessen. Meg és végre felszabadulhasson. Ígéretet tett Nathannak, hogy elviszi magával, hogy megvédi, de ereje híján a gyávasága győzött és magára hagyta a könnyes szemű kisfiút. Azóta csaknem eltelt 7-8 év, Cooper pedig azóta sem tudott megbocsátani magának, amiért magára hagyta a fiút, akit csak ő menthetett volna meg, elhagyta, pont úgy, ahogy egyszer régen őt is otthagyták nővérei... Ezerszer vissza akart menni Nathanielért, de míg az apja él nem képes a vele való találkozásra. Még mindig gyáva, de már nem is tudja, hogy az apjától fél vagy Nath szemeibe nem tudna nézni. Most viszont lépnie kell, hiszen apja végre a poklok mélyén tölti hosszú vakációját, neki pedig találkoznia kell a magára hagyott fiúval és helyre kell hoznia mindent..

Hobby: önmarcangolás, futás

Foglalkozás: pultos egy éjszakai bárban

Extrák: ~ Seme ~ Sokat iszik, gyakran dohányzik, de sosem nyúl drogokhoz, még a legnehezebb órákban sem ~ Foglalt Linkucimnak ~

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 26.

Módosítva: 2016. 11. 22. 21:46:41
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).