Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conor Young
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 30

Külső leírás: Magas, karcsú férfi; széles vállakkal és szálkás izomzattal. A reverenda alatt testalkata rendkívül vonzó és sportosan kidolgozott. Szereti feszültségét sportokban levezetni, mint a futás vagy az otthoni torna, fekvőtámaszok, stb. Mosolya végtelenül kedves. Tekintete acélosan szürke, és olyan hatást kelt, mintha belelátna mindenki lelkébe. Bőrén számos heg éktelenkedik melyek még gyerekkorából maradtak fent. Kényesen odafigyel megjelenésére és szinte már rögeszmésen igyekszik, hogy eltakarja forradásait. Ékszereket nem hord, kivéve a rózsafüzért, mely állandóan nála van. Mindig ápolt, frizurája kényelmes és divatos. Arcéle szögletes, szemöldökeit, mintha egy szobrász formázta volna meg. Ajkai halványak és teltek. Orra egyenes és keskeny. Szép, mint egy szobor. És bizonyos értelemben olyan is, mint egy szobor. Nem szereti kimutatni az érzelmeit, így akik nem ismerik igazán, csak udvarias mosolygást kapnak tőle.

Jellem:  Jó az Úr és boldogok az ő hívei. Conor áhítattal és alázattal hirdeti az igét. Gyámolítja az eltévelyedetteket és meghallgatja bűneiket. Segít a gyülekezet tagjainak megtalálni a helyes utat. Bárkinek a rendelkezésére áll még hajnali kettőkor is, ha az illetőnek valami mondanivalója van. Amikor a templomban van, mintha teljesen más ember lenne; olyankor nem létezik számára a külvilág. Mindig az egyház volt számára a menedék, így hát nagy odaadással végzi munkáját. Benne bárki megbízhat, hiszen köti a titoktartás. De ha ez nem elég, hát bátorító, nyájas mosolya mindenkit meggyőz arról, hogy Conorb megbízható. A misék és istentiszteletek alkalmával szenvedélyes beszédeket tart és éberen nyomon követi bárányainak minden lépését; s ha egyikük rossz útra téved, a lelkész kötelességének érzi, hogy visszaterelje őt a nyájba. Igen csak komolyan veszi a feladatát, mivel ennek köszönheti élete azon részét, amely nem bizonyult rémálomnak. Hányattatott gyermekkora miatt vannak bizonyos dühkezelés problémái. Ezen egyébként igyekszik dolgozni. Abban az esetben, ha valami nagyon felbőszíti, sajnos elveszíti a kontrollt. De általában mindig megbánja tettét; csak nagyon ritka esetekben nem kér bocsánatot. Udvarias és szenvedélyes egyszerre. Erős a hite Istenben, de a vallást csak amolyan útmutatónak tekinti. Nem veti meg a gyarló örömöket. Kedveli az alkoholt, de csak mértékkel, hiszen első kézből tapasztalta, hogy mivé válik az ember, ha nem tud mértékletességet gyakorolni. Volt már alkalma intim kapcsolatba kerülni nőkkel és férfiakkal is. Szereti a szépet, ezért nagy rajongója a képzőművészeteknek. Igyekszik a vallást rugalmasan kezelni, mindig úgy csavarni, hogy az neki legyen kedvező. De nem tudni, hogy ezt szándékosan teszi-e, az is lehet, hogy csupán sajátságosan értelmezi a Nagykönyvben leírtakat. Remek beszélgetőpartner, mert nyitott bármilyen témára és elég nagy lexikális tudása van ahhoz, hogy életben is tartsa a beszélgetést és ne hagyja lankadni a figyelmet. Fél közel engedni magához másokat, mert fél szeretni. Fél attól, hogy elhagyják, mint ahogy azt az apja is tette bizonyos értelemben. Sosem volt szerelmes, és meg van róla győződve, hogy nem is érdemli meg.

Élettörténet: Az apja egy lakókocsiban élt egy nagyon lepukkant környezetű részén a városnak. Alkoholistaként kisebb gondja is nagyobb volt, mint a gyereknevelés. Conor nem ismerte az anyját, mert a férfi családon belüli erőszak keretein belül öngyilkosságba hajszolta a nőt, mikor fiuk még épp csak elérte harmadik életévét. Conornak hamar meg kellett tanulnia egyedül vezetni a háztartást és leckét írni és kiszolgálni apja alkoholmámoros igényeit. A férfi gyakran megverte tulajdon fiát. Később, mikor látta, hogy a mihaszna gyerek egész csinos pofival rendelkezik, áthívta pár ivócimboráját, akiktől jó pénzeket szedett be; s a részeg vadállatok azt tehettek a fiúval, amit csak akartak. Conorban ekkor tört meg valami, s vált erőszakossá. A jegyei leromlottak, egyre többször került verekedésbe, s juttatott kórházba másokat. A benne tomboló tehetetlen dühvel és az apjától való félelemmel nem tudott megbírkózni. Egyre többször került apja öklének útjába is. Ezt pedig végre valahára felfedezték az iskolában is. Conort elvették az apja felügyelete alól, s élő rokon híján egy bentlakásos katolikus fiúgimnáziumba küldték. Itt aztán olyan közegbe került, ahol igyekeztek segíteni rajta. Volt egy idősebb férfi, egy pap, aki mellé szegődött és nem hagyta elkallódni. Látta Conorban a lehetőséget és segített neki megtalálni a hitét. A pap olyan nagy hatást gyakorolt rá, hogy később csakis ezért akart lelkésznek tanulni. Úgy karolta fel Conor darabokra tört lelkét, mint egy apafigura, és ő életében először megtapasztalhatta, milyen érzés az, ha valóban szeretik. Ez a pap volt apja helyett az apja, a példaképe, az őrangyala. Szentül hiszi, hogy ezt a férfit maga Isten küldte, hogy a fény felé terelje őt. Persze ez nem jelentette azt, hogy ne lettek volna kicsapongásai. Népszerű volt az iskola diákjai között, mert kimagasló tanulmányi eredményei voltak, és mert igazán jóképű fiatalember lett belőle. Nem zavartatta magát, ha bárki is közeledett felé, de komoly kapcsolata soha nem volt. Egyrészt a tanulmányai – később a munkája – miatt, másrészt pedig azért, mert legbelül retteg attól, hogy elköteleződjön. Nem volt előtte jó példa a szülei kapcsolata és azon kívül nem ismert egyetlen olyan követendő modellt, amelyből elsajátíthatta volna az egészséges kapcsolatok alapjait.

Hobby: Gyűjti a preparált lepkéket

Foglalkozás: Lelkész

Extrák: Domináns fél. * Biszexuális * Ha nincs a templom területén, néha rágyújt. * Gyakran kísértik rémálmok a gyerekkorából. * Foglalt

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2017. 02. 23.
2023. 07. 26.

Módosítva: 2023. 07. 26. 19:53:59
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).