Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Vanessa Lara Lovell
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 25

Külső leírás: Korához képest nagyon fiatalnak látszik és nagyon gyönyörű lány is. Kerek formás arcának kiemelkedő elemei égszínkék nagy szemei. Dús, csókra álló ajkai minden férfit elcsábítanak. Hosszú mogyoróbarna haja a háta közepéig ér. Alakja nem épp az a vékony, deszka forma hanem a telt és formás. Szép kerekded idomai teszik még szebbé alakját. Nagyon szereti az ékszereket, legfőképp barátnőjével közös nyakékét. Szereti a csinos nőies ruhadarabokat.

Jellem: Határozott, céltudatos, nagyon tudja mit szeretne elérni az életben. Kedves és aranyos teremtés, de ha valaki megbántja vagy játszadozik vele azt nem szereti. Képes egy igazi vadmacskává válni ebben az esetben. Nagyon nehezen bocsát meg, sokat kell vezekelnie az illetőnek ha elakarja nyerni a bocsánatát. Legjobb barátnőjével mindent megosztanak egymással.

Élettörténet: Lara inkább így hívják őt ismerősei. Anyja olasz édesapja angol származású. Vanessa nevét édesanyjától örökölte. Gyerekkorától legjobb barátnője Jodie akivel mindent megosztanak egymással. Együtt tanultak és egy helyen is dolgoznak. Jelenleg pedig egy kétszobás lakást bérelnek közösen. 14 évesek voltak amikor vettek egymásnak egy-egy nyakéket és azt megfogadták, hogy majd átadják a legelső szerelmeiknek. Mindig a nyakukon hordják ezeket. Jodie egy napon szerelmes lett egy igencsak jóképű fiatalemberbe, neki adta a nyakéket. Pontosabban a fiatalember nagyon szerette őt, ám Jodie mindig is nagyon kicsapongó életet élt. Lara hiába is beszélt a fejével és próbálta rávezetni Jodiet, hogy a férfi tényleg és nagyon szereti őt, Jodie nem hallgatott rá. Lara nagyon sajnálta a fiatalembert és nem akarta, hogy szenvedjen, de mind hiába. Jodie csak nem tért észhez. Legközelebb hír meg már csak az volt, hogy a fiatalember öngyilkos lett. Egy buli alkalmával Lara Jodie-nak adta a saját nyakékét mert a lányt nagyon aggasztotta, hogy az övét odaadta annak a fiúnak.

Hobby: Szeret lovagolni és olvasni.

Foglalkozás: Egy cégnél dolgozik.

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 17.

Módosítva: 2016. 11. 15. 19:33:25
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).