Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leslie Whitman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 16

Külső leírás: Betegesen vékony alkatú, melyen a hófehér bőre sem javít. Egészen kis termete van, de még reménykedik abban, hogy nő egy keveset, elvégre a fiúk későn érő típusok. Kócos tejfölszőke haja az egyik ismertetőjegye, mely szinte fehérnek hat a ragyogó napsütésben. Szeméről ő maga sem tudja eldönteni, hogy kék-e vagy zöld, ezért ha az szóba kerül, rábízza a beszélgetőpartnere véleményére. Jelenleg van az alkarján és a combján egy sebe, melyet az egyik járókelőnek köszönhet. Olyan erősen belérúgott a férfi, amikor alamizsnáért könyörgött, hogy elterült a járdán, és nagyon csúnyán felsértette magát. Próbál tiszta maradni, pár naponta fürdeni valahol, ha mást nem egy tóban, de még így sem szereti azt az illatot, amit magán érez. Koszos ruháit itt-ott foltozgatta valamivel, de így is siralmasan néz ki.

Jellem: A jóság fogalmát tökéletesen lehetne Leslie-vel jellemezni. Magára mindig utolsóként gondol, szívesen segít a társainak, és nem vár cserébe semmit. Túlságosan is befolyásolható típus, ezért sokszor kihasználták már jóhiszeműségét. Az idegenekkel kezdetben félénken viselkedik, de ha egy kicsit megismeri őket, rögtön nyitottabbá válik. Szomorú sora ellenére mindig vidámnak mutatja magát, még akkor is, ha éppen szenved valami miatt. Mosolygós természet, a helyzete ellenére is próbál optimista maradni. Ha csak egy kis szeretetet is kap valakitől, azt a személyt rögtön a szívébe fogadja. Amint biztonságban érzi magát, nagyon érdeklődő, kíváncsi természetté válik.

Élettörténet: Szüleit sosem ismerte, egy árvaház kapujában találtak rá. Kedvenc gondozója nevezte el őt különlegesen világos hajszínéről, egészen egyszerűen vezetékneve fehérhajút jelent. Gyönyörű csecsemő volt, először mindenki kislánynak hitte, ezért is kapta a Leslie megszólítást, mely mindkét nemre utalhat. Miután meghalt az idős asszony, aki szerette attól fogva, hogy megpillantotta, a sora rosszra fordult. Egy nagyon szigorú nőt neveztek ki az árvaház élére, aki a verésektől és büntetésektől sem riadt vissza. Nemcsak nevelői viselkedését kellett eltűrnie, az idősebb gyerekek is folyamatosan csúfolták nem mindennapi megjelenése miatt. Gyakran megalázták és megverték, de ő ezt csendben tűrte, mert tudta, hogy ha rajta levezetik a feszültségük nagy részét, a fiatalabbakat kevésbé gyötrik majd meg. Zokszó nélkül állta a folytonos ütlegeléseket, mindaddig, míg valami más irányba nem fordult az egész. Nem sokkal a tizenhatodik születésnapja után az idősebbek megpróbálták megerőszakolni, ő azonban annyira megijedt, hogy elfutott. Retteg visszatérni az árvaházba, közel fél éve menekül, de egyre jobban kétségbe van esve, mert jön a tél, és fogalma sincs arról, hogyan fogja azt túlélni.

Hobby: Menedékhely találása az eső és a rendőrök elől. Szereti a madarakat és a kacsákat etetni a parkban, még akkor is, ha így kevesebb jut neki.

Foglalkozás: Hajléktalan kiskorú, napjai általában alamizsnáért könyörgésből állnak.

Extrák: *** Utálja, hogy kéregetnie kell, de tudja, ha nem teszi, éhen veszne. *** Néha még mindig rémálmai vannak az árvaházas emlékek miatt *** Uke *** Fogalma sincs, hogy melyik nemhez vonzódik, eddig ez eszébe sem jutott. *** Amikor rátaláltak az árvaháznál, épp egy nyakláncot szorongatott a kezében. Ezt azóta is a nyakában hordja, ez az egyetlen tárgya a szüleitől. *** Mióta egyszer a teljes árvaházat elvitték egy hangversenyre, azóta vágyik arra, hogy megtanulhasson zongorázni vagy bármilyen másik hangszeren játszani.

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:34:46
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).