Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Benen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 24

Külső leírás: Az első, amit az emberek észrevesznek rajta, az a ragyogó mosolya, mely mindig ott ül az arcán. Kisfiús kisugárzása ellenére a smaragdzöld, átható tekintete olyan szexiséget kölcsönöz neki, amivel bárkit rabul ejtene. Fitos kis orra és mandulavágású szemei mellett az arcán lévő szeplők igazán egyedivé teszik az amúgy sem mindennapi külsejét. Picit hosszabbra hagyott barna haja enyhén hullámos, a vége össze-vissza kunkorodik. Bársonyos bőrén az egyetlen, amit nem szeret, az az, hogy a pirulása mindig jól látszódik, ezért zavarát általában próbálja leplezni, elviccelni. Kedvenc kiegészítője a szürke sapkája, melyet odakint hűvös időben mindig magán hord. Általában a laza, sportos ruhákat szereti, de egy-egy kötelező eseményen hajlandó belebújni elegáns zakójába is.

Jellem: Nála vidámabb természettel nem igazán találkozni. Mindenkivel kedvesen bánik, a mosolya pedig levakarhatatlan. Szeret bolondozni, viccelődni másokkal, viszont szándékosan sosem bántana meg senkit. Türelme szinte megingathatatlan, de erre szüksége is van a munkája miatt. Minden gyereket próbál egyenlően kezelni, de persze neki is megvannak a szíve csücskei. Ha valakit nagyon megszeret, ragaszkodó típussá válik, de a második barátja óta ügyel arra, hogy ezt sose vigye túlzásba. A hétvégéi egy részét a testvéreivel tölti, mindegyikükkel egytől-egyig imád foglalkozni, ők pedig rajonganak bátyjukért. Kiskora óta fél a villámlástól és a mennydörgéstől, ezért nem szeret viharban egyedül lenni. Szinte bárhol bármikor képes elaludni, ha nem szólna az ébresztőórája, akkor simán elkésne mindenhonnan, pedig ez sosem célja.

Élettörténet: Szülei egy kis éttermet vezetnek, nem milliomosok, de nem is kell nélkülözniük. Daniel a legidősebb gyerek a családban, sokáig egyke volt, de amint az anyagi gondjaik rendeződtek és beindult az üzletük, csak úgy jöttek a testvérek. Hat évig volt édesanyja szeme fénye, utána megszületett húga, majd öccse, végül pedig az ikerhúgai, akik most lesznek kisiskolás elsősök. Szerető családban nőtt fel, minden támogatást megkapott, amire szüksége volt, mégsem lett egy pökhendi, másokat lenéző alak. Vidám természete mindenkire átragad, ezért rengeteg barátja van. A gyerekek imádják, mivel anyja és apja is az étteremben dolgozott – és még most is ezt teszik – , sokszor volt ő a bébicsősz, de minden percét élvezte. Testvérei miatt döntött úgy, hogy habár nem túl férfias szakma, óvóbácsinak tanul az egyetemen. Kitűnően teljesített, állást is rögtön kapott, így ugyan kiköltözött a szülői fészekből, gyakran hazalátogat. Remekül ért a gyerekek nyelvén, ráadásul jól is főz, hiszen kiskorában sokáig a szülei magukkal vitték az étterembe, ahol volt kitől tanulnia. Volt egy nehéz időszak az életében, amikor rájött, hogy a férfiakhoz vonzódik, és rettegett bevallani ezt a szüleinek. Amikor bátorságot vett magán és elmondta, szerencsére mindketten jól fogadták a hírt, hiszen az a legfontosabb a számukra, hogy a fiuk boldog legyen. Az első barátjával remekül kijöttek, nagyon hasonló volt az ízlésük, talán még túlságosan is. Barátságban váltak el egymástól, mivel mindketten érezték, hogy ellaposodott a kapcsolatuk, és mégsem illenek össze annyira, mint hitték. Mai napig tartják a kapcsolatot, neki köszönheti Dan, hogy felépült a második, katasztrofális együttéléséből. A volt barátja kedvesnek mutatta magát, de valójában csak ki akarta sajátítani a fiút, betegesen féltékeny volt, néhányszor meg is ütötte. Családja még most sem tud arról, hogy milyen körülmények között váltak el egymástól, a történtek óta próbál visszarázódni az életébe, és habár a kollégái ebből semmit sem vettek észre, a magánélete jelenleg romokban hever. Tart attól, hogy újra megbízzon bárkiben is, legalábbis romantikus értelemben.

Hobby: Éneklés és rajzolás a gyerekekkel, kreatív dolgok alkotása. Egyik kedvenc időtöltése a parkban való sétálás, imád fotózni.

Foglalkozás: óvóbácsi

Extrák: *** Kollégái Dannynek, a gyerekek Dan bácsinak szólítják. *** Uke *** Allergiás a mogyoróra. *** Imádja az édességeket, akár sütni is, ha nem gyerekekkel foglalkozna, valószínűleg cukrásznak állt volna. *** Titkon vágyik arra, hogy családja legyen, de tudja, ez sosem fog megvalósulni, ezért nem is próbál jobban belegondolni a témába.

Képinfo: A kép nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:28:21
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).