Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Suzushii Junryou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 18

Külső leírás: Külsejét tekintve egészen átlagosnak mondható, legalábbis ő így érzi. Nem egy égimeszelő, de nem is tartozik a legalacsonyabbak közé. Alakját tekintve szinte már betegesen vékony, habár még nem lépte át azt a biznyos határt, azért szépen feszegeti. Lágy arcvonásokkal rendelkezik, mely még kedvesebb kisugárzást kölcsönöz neki. Koromfekete haját, ha zavarban van, a szemébe fésüli, így próbál eltűnni a számára kellemetlen helyzetekből. Arcán szinte mindig kedves mosoly ül, de kékesszürke szemei szomorúságtól csillognak. Ruhatára elnyűtt darabokból áll, színükre a fekete jellemző. Elmaradhatatlan kiegészítője a fekete csuklópántja, melyet még sok-sok évvel ezelőtt kapott egy fiútól, aki a parkban megvédte három kamasztól, akik kinevették és megalázták rongyos ruhái miatt.

Jellem: Nagyon szerény és érzékeny lélek, szívesen segít bárkinek, aki bajban van, mégha az a saját rovására is megy. Nem szeret a középpontban lenni, inkább elvegyül a többiek között, jobban érzi magát, ha láthatatlan maradhat. A külvilág felé a mosolygós énjét mutatja, de valójában minden napért meg kell szenvednie a családjával együtt. Szegényes körülményeik miatt nem mindig kerül tápláló étel az asztalukra, és ha mégis, azt zokszó nélkül meghagyja ikerhúgainak, úgy gondolja, nekik nagyobb szükségük van rá. Imádja a könyvek illatát, ha akad egy kis szabadideje, akkor azt biztosan az iskolakönyvtárban tölti el. Mivel kiskorában sokszor megalázták külseje miatt, önbizalma valahol a béka feneke alatt van. A bántó szavak és tettek megtanították arra, hogy inkább tűrjön, mintsem ellenáljon ezeknek, mert így hamarabb véget érnek. Erősnek akarja mutatni magát, és habár nagyon könnyű őt megbántani, valójában ugyanilyen könnyen hajlandó is megbocsájtani mindenkinek. Nem szereti az erőszakot, soha egyetlenegy légynek sem tudna ártani. Mindenkiben a jót akarja csak meglátni, így próbál optimista maradni az élettel szemben.

Élettörténet: Családjával mélyszegénységben élnek, de annál nagyobb szeretetben. Rendkívül rossz körülményeik ellenére is vidámságot mutatnak egymás felé, feltétel nélkül kiállnak egymásért. Édesapja és édesanyja is szegény családból származik, ami miatt nem volt lehetőségük felsőbb képzésben tanulni. Apjának két állása is van, délelőttönként szemetet szed az utcán és a parkokban, majd pedig késő estig egy piactéren dolgozik rakodómunkásként. Anyja egész nap egy étteremben robotol, ahol a mosogatás és a takarítás a feladata. Ryou megérkezése mindkettejüket váratlanul érte, de nem voltak képesek lemondani róla, bármilyen rosszul is álltak anyagilag. Sok mindenben kellett hiányt szenvedniük az életben, de Jun sosem neheztelt rájuk, mindig is imádta a szüleit, hiszen érezte, hogy mennyire szeretik őt. Sosem mesélt nekik arról, hogy megalázzák az iskolában, nem akarta szomorúnak látni őket. Rendkívüli tehetséggel van megáldva a rajzolás és a festészet terén, leghőbb vágya, hogy művészeti egyetemre mehessen, de tudja, azt sosem tudnák finanszírozni, így nem is fájdítja a saját szívét ábrándozásokkal. Életükben még nagyobb meglepetés volt ikerhúgainak születése, hiszen senki sem számított rájuk. Ryou már tizennégy éves volt ekkor, így elég nagy a korkülönbség köztük, de ő ezt egy cseppet sem bánja, imádja testvéreit. Mindig is kitűnő tanuló volt, még annak ellenére is, hogy tizenhatéves kora óta heti három-négy alkalommal egy nagyobb áruházban dolgozik árufeltöltőként. Iskola után rögtön az óvódába megy húgaiért, hiszen szülei nem engedhetik meg maguknak azt, hogy hamarabb eljöjjenek a munkahelyükről. Vigyáz rájuk, míg anyja hazaérkezik, majd hajnalig tanul, pénteken és hétvégén pedig késő estig dolgozik. Sosem volt még senkivel kapcsolata, élete első csókján sem esett még túl, igazából ideje sincs ilyen dolgokon gondolkodni. Szexuális beállítottságával sincs tisztában, túlságosan lefoglalják a mindennapjai, hogy ezeken morfondírozzon.

Hobby: olvasás, rajzolás, festészet, húgaira vigyázás

Foglalkozás: Tanuló, árufeltöltő

Extrák: *** Balkezes. *** Uke *** Fél a nagy tömegtől, ezért nem rajong a metróval való utazásért. *** Van egy vázlatfüzete, amelyet mindig magánál hord. *** Rendkívül jó a kapcsolata húgaival, rájuk költi szinte minden megkeresett pénzét, hogy kiegészítse szülei fizetését, és testvérei ne szenvedjenek semmiben sem hiányt.

Képinfo: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:37:33
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).