Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keith Tyson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 38 év

Külső leírás: Igazi homokóra alkat, lapos mellkas, keskeny derék, izmos, már-már művészien kifaragott hasizmok. Alakját csak részben köszönheti a genetikának, ahogyan megkapó külsejét is, mert a munka nagy része mégis csak az övé. Hiszen ő az, aki lelkiismeretesen épít az izmaira, és aki ügyel mindennapi betevőjének milyenségére. Ettől persze nem válik hiúvá, viszont megvan az egészséges önbizalma, és ez kétségtelen. Koromfekete haja szálegyenes. Nincs olyan tincs, minek ne lenne fontos szerepe, a leheletfinom szálak pókfonál szerűen selymesek, tépett frizurája fiatalít vonásain, bőre ápolt, puha, tiszta, makulátlan. Határozott vonalú szemöldökei élénk, koromfekete tekintetet rejtenek, határozott, egyenes vonalú orra és markáns vonásait lágyító puha, telt ajkai vannak. Alakja magas, formás, karcsúan izmos. Öltözetei stílusosak, mégis érződnek rajta, hogy egyéni válogatásokat hord, olyanokat, amik az ő szemének nyújtanak kellemes látványt elsődlegesen, s csak aztán veszi figyelembe más ember véleményét.

Jellem: Hiú, aki szereti a szépet, hát még, ha az a szép pont őrajta van. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy sekélyes lenne, mert nem az. Kimondottan türelmes figura, olyan, aki háromszor ismétli önmagát nyugodt, békés hangon, s csak negyedszerre vonja fel negyed-ingerülten a szemöldökét. Arcmimikái gazdag terítéket adnak, amivel él is szívvel-lélekkel, ám, ha homlokráncolásával és szemöldökvonogatásaival már végképp nem megy semmire, nem rest hangoztatni mélyen búgó hangját. Bár a szavai közel sem okoznak olyan érzéki örömöket, mint a hangja, sőt, meglehetősen hideg zuhanyként hatnak. Nem cifráz túl semmit, és nem szívbajos annyira, hogy ne legyen képes akár népes tömeg előtt is zavarba hozni bárkit. Gyengédségre való hajlam csak nagyon halványan dereng benne, s legtöbbször azt is elnyomja magában. Van benne empátia, enyhe, kihűlőfélben ugyan, de jelen van. Munkája során nem arra épít, hogy pácienseit minél kényelmesebb, lagymatagabb állapotba sodorja, inkább híve az amolyan passzív-agresszív spártai terápiáknak. Példának okáért, ha klausztrofóbiásan fordulna hozzá bárki, biztos lehetne benne, hogy kezelésének első napján jó egy órát szekrénybe zárva töltene, hogy gondolkodjon el élete nagy dolgain. Hazudni nem szokott, és emellett mindig kitart. Ha valaki beáll és szemtől szembe kérdődevonja őt bármiről, biztos lehet benne, hogy őszinte feleletet fog tőle hallani.

Élettörténet: Mindenkinek vannak lelki problémái, ez azonban még nem minősíthető lelki betegségnek. Kései gyerekként látta meg a napvilágot egy olyan családban, ahol nem volt elhanyagolandó az öröklött, természetbeli temperamentum. Mondhatnám azt is, hogy a szülői házban vasszigor uralkodott, hogy a gyerekeknek csend volt a nevük, ám ezzel sem lehetne úgy igazán alátámasztani az egészet. Testvéreket nem kapott maga mellé, így ráhárult az a megtisztelő feladat, hogy megóvja családja jó hírnevét, és még véletlenül se legyen züllött fiatal, akárcsak unokatestvérei. Ebből persze az lett, hogy bőrkabátot húzott, bakancsot, és már-már védjegyévé vált, hogy haja fél hosszan meghagyva tépetten csüngött vállaiig. Óráiról rendszerint késett és nem amiatt tolongtak körülötte a lányok és fiúk egyaránt, hogy korrepetálást kérjenek, hanem, hogy legalább pár szócskát váltani tudjanak bálványukkal. Esze persze volt, mindössze nem arra használta, amire ténylegesen is kellett volna. S mikor vízválasztó elé ért, nem amiatt ment egyetemre, mert ő akarta volna, hanem, mert kiszemeltje is arra tartott. Egyik kapcsolata sem volt valami hosszú terjedelmű, s pontosan amiatt, mert ő nem magába az egyénbe volt szerelmes, hanem a szerelembe. Praktizálásának megkezdése könnyen ment, évei során ritkán hajigált olyan helyzeteket elé az élet, amin ne tudott volna átlépni. Szüleivel ritkán beszél, viszont gyakorta látogatja őket, lévén, hogy vidékiek, így neki könnyebb leutazni, mint az, hogy a csőcseléket telepítse be a nagyvárosi lakásába.

Hobby: -

Foglalkozás: Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus

Extrák: Nemzetközi EAP diplomával rendelkezik …. Magánrendelője van …. Nem kimondottan meleg, de mindenképp aktív szerepet tölt be …. Dohányos, aki már leszokófélben van. Fogjuk rá megy neki …. Legfeljebb annyi romantika szorult belé, mint anyai ösztön …. Az egyedüli alkohol, amit bír a gyomra, és amit napestig önthetne magában a jó minőségű vodka …. Munkáját tekintve alapos, és pontosan azért, mert maximalista ….

Képinfo: Nem saját. Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).