Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Scarlett Hale
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 21

Külső leírás: Igazán nagyon szép teremtése a földnek, akár egy szépségverseny győztese is lehetne. Habár ő nem így gondolja ezt. Arca jellegzetessége mogyoróbarna őzike szemei, amelyek nagyon sok titkot rejtenek. Ovális szépen ívelt, finom vonalú arcát édesanyjától örökölte. Ajkai teltek és csókra állóak. Enyhén szeplős, a szeplők meg hozzátesznek természetes szépségéhez. Hosszú világosbarna haja szépen keretezi arcát. Kreol bőre bársonyos és hibátlan. Karcsú, csinos és formás alkata van. Ruhatárában szinte csak sötét színek találhatóak, és régi módú stílusúak, amiért sokan csúfolják őt.

Jellem: Nagyon visszahúzódó senkivel sem társalog szinte. De nem is társalogna vele senki, hisz kemény vagyis inkább érzéketlen, és rideg magatartásával ki vívta ezt magának. Ránézésre egy aranyos, bájos lánynak látszik, legbelül a lelke legmélyén talán az is, vagy az volt valamikor, de az évek és a szenvedések megváltoztatták jellemét. Emiatt nincs is barátja és nem jár sehová sem bulizni, vagy egyáltalán csak sétálni. Ha megszólal is, nagyon szűkszavú és nem mond többet a kelleténél.

Élettörténet: Scarlett édesanyja 17 éves volt amikor megszülte első gyermekét Adelaide-t. Megszökött szüleitől mert úgy gondolta egyedül is boldogul. A gyermek apja nem sokkal később elhagyta őt. A nő ezután egy bárban dolgozott ahol beleszeretett egy fiatal ember és feleségül vette,bár a nő nem volt szerelmes belé, csak jobb életet szeretett volna. Ettől az úriembertől született meg 21 évesen második gyermeke Scarlett. Édesanyja sosem szerette őt igazán mivel attól lett akit szívből gyűlölt. Scarlett édesapja szeme fénye, a lány csak tőle remélhetett bármilyen kedvességet. Nagyon okos és intelligens, tanulékony kislány már gyerekkorától kezdve. Anyja csapongó életet élt és fűvel fával megcsalta férjét, aki folyamatosan megbocsátott neki. Ám csakhamar ráment az egészségére hőn szeretett felesége rossz viselkedése. Megbetegedett és pár napra rá meg is halt. Azonban mielőtt meghalt volna, végrendeletet íratott amiben pontosan leírta, hogy csak akkor maradhat a házban és költheti vagyonát az asszony, ha mindent úgy tesz (Scarlettel kapcsolatban is) ahogy ő leírja, mint például Scarletettet abba az iskolába járatja majd ahová ő szerette volna. Természetesen a legjobb iskolát rendelte el neki. A lány élete ezután pokollá vállt. Anyja még jobban gyűlölte őt és mindent elkövetett, hogy a lány rosszul érezze magát a bőrében és az életében is. Csakhamar egy új férfi került az anyja mellé és ez még rosszabbá tette a kislány életét. Folyamatosan molesztálta őt, és anyja sosem tett ellene semmit sem. A molesztálásnál ugyan több sosem történt, a kislányban mély nyomot hagytak ezek. Scarlett bentlakásos iskolába került apja végrendeletének megfelelően. Ennek nagyon örült végre elszabadult otthonról. De hétvégente mindig kirakták őket és akkor haza kellett mennie ahol folytatódott minden ahogy eddig. Így jutott el odáig, hogy 19 éves korára már háromszor próbált meg öngyilkos lenni. Szerencsére nem sikerült neki. Jelenleg egyetemen tanul és ritkán csak muszáj-ból jár haza.

Hobby: sötétben ülni az egyetem udvarán és nézni a csillagokat

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Tulajdonképpen semmi boldogsága sincs az életben. Soha nem volt még kapcsolata, ennél fogva szűz. Azt sem tudja mi az igazi szerelem és a szex. A fiúkat szereti, érzett már olyat, hogy megfogta egy fiú külseje, de fél tőlük mostohaapja viselkedése után, és inkább megtartja a két lépés távolságot tőlük.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2016. 11. 11.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:11:23
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).