Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vladimir Drake
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: több száz

Külső leírás: Ha valaki nem is ismerné, hibátlan, porcelánfehér bőre sejteti, hogy mely fajba tartozik. Jó ideje nem öregszik már, harmincév körülinek néz ki, pedig valójában több száz évet megélt. Közel 190cm magas, alakja tiszteletet parancsoló. Hosszú, koromfekete haja lágyan keretezi az amúgy szépen ívelt, de sokszor rideg arcát. Jégkék szemei szinte világítanak a sötétben, azonban, ha igazán dühös lesz, akkor azok vörössé változnak, ilyenkor jobb elkerülni őt. Vámpírfogai és karmai visszahúzhatóak, de mindkettő rendkívül éles. Karmaival akár az acélt is képes kettészelni, ha arra van szükség. Kézfején az ősi vámpírvérvonal jelképe látható, ez csak a főágba tartozó vámpírokon jelenik meg, általában mindenkin máshol. Öltözéke csak fekete és fehér ruhadarabokból áll, ha megy valamerre, akkor mindig öltönyt visel. Haját általában egy sötétkék selyemszalaggal köti össze, melyet még felesége kedvenc ruhájának felkötőjéből mentett meg. Jegygyűrűjét még mai napig hordja, de az idegenek számára ez láthatatlan.

Jellem: Kőkemény álarcot visel magán, melyet csak családja körében enged le. Hercegnek nevelték, és valamilyen szinten még most is akként viselkedik. Mivel valóban ő a vámpírgróf, a szörnyek egy része mély tisztelettel adózik felé ereje és rangja miatt. Eléggé önző, ritkán törődik azok érzéseivel, akik nem a közeli hozzátartozói. Lányáért és unokájáért viszont bármit megtenne, ha a közelükben van, akkor a szíve is ellágyul, és kenyérre kenhető lesz. Azonban ha valaki a családját fenyegeti, nem fél megmutatni kegyetlen oldalát sem. Ha szemei vérvörössé változnak, akkor jobban teszi mindenki, ha menekül, mert ereje és dühe után kő kövön nem marad. Bár próbálja nem mutatni, szívét még mindig mély fájdalom gyötri, nem tudta kiheverni imádott felesége elvesztését, saját magát hibáztatja a haláláért.

Élettörténet: Apja kegyetlen vámpír volt, édesanyját sosem ismerte. Nagyon szigorú neveltetésben részesült, apjától csak azt tanulta meg, hogyan alázzon meg másokat, hogyan legyen kegyetlen. Egy napon azonban találkozott egy nővel, akivel első látásra egymásba szerettek. Rögtön össze is házasodtak, és messze költöztek apja befolyása alól. Angie teljesen megváltoztatta Vladot, a férfi végre megismerhette, milyen az igazi szeretet. Boldogan éltek egy kastélyban, életük csak még jobb lett, amikor megszületett lányuk, Mavis, azonban nem élvezhették sokáig a békét. Az emberek rájöttek, hogy vámpírok, fellázadtak ellenük, Vlad hiába ment le megmagyarázni nekik, hogy nincsenek ártó szándékaik, közben betörtek a kastélyba, és meggyilkolták szeretett feleségét, majd felgyújtották a várat. A vámpír megígérte szerelmének, hogy bármi áron meg fogja védeni a lányukat, ezért egy elhagyatott helyen építtetett egy új, hatalmas kastélyt, mely menedéket nyújtott nemcsak gyermekének, hanem az üldözött szörnyeknek is. Az építményt több hektárnyi elátkozott erdő veszi körbe, a holtak temetőjén is keresztül kell mennie annak, aki be akar jutni, ráadásul az egész vár tele van titkos alagúttal. A kastély lassacskán hotellé alakult, ide jár mindenféle faj, ha el szeretne szakadni a problémáitól vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágyik. Több száz évig bujkáltak az emberek elől, ám amikor betévedt hozzájuk egy, akibe a lánya beleszeretett, az életükben ismét változás állt be. Rájöttek, hogy már nem üldözik őket, az emberek többsége elfogadta a fajtájuk létezését, ezért nincs is mitől tartaniuk. Most már emberek is járnak a szállodába, habár Vlad nem kedveli túlzottan őket, igazán sosem fog megbízni bennük felesége elvesztése miatt. Unokája születése óta többször is megmutatkozott a lágyabb oldala, viszont kezd visszatalálni régi ridegebb valójához, mióta Lucas felnőtt, és nincs már szüksége az ő segítségére. Lánya és unokája is kirepült a családi fészekből, mindketten a saját életüket élik. Ezután döntött úgy, hogy kicsit elege van a nyüzsgő tömegből, amely mindig körülvette. Felépíttetett egy tó közepére egy különleges kastélyt néhány kilométerre a szállodától, ahová egyre többször elvonult. Mára már szinte minden idejét itt tölti, csak akkor megy be a hotelbe, ha valami sürgős problémát kell megoldani, és más nem képes rá. Aligazgatónak nevezte ki veje egyik rokonát és vérfarkas barátját, akik szép harmóniában tudják irányítani az épület működését, és mind a szörny mind az emberi vendégek jól érzik magukat. Mostanában nem tud mit kezdeni az idejével, csak a családjáért él még, de mivel őket is ritkán látja, egyre magányosabbnak érzi magát.

Hobby: Olvasás, gitározás, festészet, felhők fölötti repkedés.

Foglalkozás: vámpírgróf és szállodaigazgató

Extrák: Közeli ismerősein kívül a többség még mai napig grófnak vagy felségnek szólítja. *** Bármikor fel tudja venni egy denevér alakját. Elképzelhetetlen mértékű varázsereje van, habár mostanság már nem igazán van szükség a használatára. Emberfeletti gyorsasággal, éles látással és hallással rendelkezik. Nem okoz neki gondot mások emlékezetét kitörölni, és emberi alakjában is képes repülni. *** Az emberek vére túlságosan szennyezett már a számukra, ezért sokszor vérpótlókat iszik, viszont előfordul, hogy különleges vérállatokat is megkóstol. *** Ha nem tud nappal elaludni, bemegy a titkos szobájába, és feleségével közös festményét bámulja.

Képinfo: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:38:31
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).