Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Erwynn Murphy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 27

Külső leírás: Nagyon markáns, férfias vonásai vannak, de a kemény vonalak szelídebb belsőt rejtenek. Ha valaki belenéz a szemeibe, akkor majdnem olyan, mintha a tengerbe tekintene. Családjának ősi, egyedi vonása az a tengerkék szem, melyet ő is örökölt édesanyja vérvonalából. Válláig érő sötétbarna haját általában felkötve hordja, hogy ne zavarja a munkában. Szakállát mindig formára vágja, ő azt mondja, a tenger hullámait jelképezi. Izmos testét számos sebhely tarkítja, melyet az évek során gyűjtött magára cápavadászás közben. Egyetlen heg ered kiskorából, mégpedig az, amelyik a szemöldökét szeli keresztbe. Van egy olvasószemüvege, de csak ritkán használja, általában akkor, ha már túl sötét van, vagy túl fáradt. Legtöbbször kényelmes ruhákat hord, egyetlen kiegészítője, amit nem hajlandó sosem levenni magáról az a különleges karkötője, melyet még édesapja adott neki. Azt mondta, a ráfűzött apró tárgyat még egy számára nagyon kedves személytől kapta.

Jellem: Vakmerő és bátor, ha a munkájáról van szó, semmitől sem fél, a tenger szeszélyessége sem tudja megriasztani. Mindig úgy érezi, hogy nem érheti baj, ha a tengeren van. Szeret a társaival viccelődni, minden kis csínyben benne van, de ha kell, nagyon komolyan is tud viselkedni. Arcát sokszor először ridegnek tartják, de miután jobban megismerik, rájönnek, hogy a morcos ábrázat kedves belsőt takar. Wynn, bárkiről is legyen szó, azonnal az illető segítségére siet, ha bajba kerül. Lelkén több seb van, mint ahányat a testén meg lehet számolni, de ezt sosem mutatja ki mások előtt.

Élettörténet: Átlagos családban született, apja rokonait sosem ismerte, de édesanyja részéről imádta a nagyapját, hiszen mindig rengeteg mesével szórakoztatta. Különleges lényekről áradozott, és arról, hogy miként fogja őket felkutatni. Anyja volt a legszelídebb lélek, akit valaha ismert, családja mindig is imádta a tengert, ezért is kapott egy igazán különleges nevet. Az Erwynn azt jelenti, hogy „a tenger barátja”, ez a vezetéknevével, mely „a tenger harcosát/őrzőjét” jelenti, csodás párt alkot, még ha sokak számára túlságosan furcsa is ez a kettős. Bárki bármit mond, ő mindig is imádta azt, ahogyan elnevezték, hiszen tudta, hogy anyja kívánságára történt így. Apja rajongott az édesanyjáért, bármit megtett volna érte, ám amikor Wynn ötéves lett, egy szörnyűség beárnyékolta az életüket. Anyja rablógyilkosság áldozata lett, kiskorában nem értette, hogy hová lett az anyukája, és édesapja búskomorsága sem segített a helyzeten, ezért rengeteget sírt. Családjukban a nevetés helyét a mély szomorúság vette át. Apja nem tudott túllépni a felesége elvesztésén, ezért egy napon öngyilkos lett, ám az azt megelőző éjszaka bement Wynny szobájába, és megkérte fiát arra, hogy mindig vigyázzon a „csodakarkötőjére”, melyet egy kedves barátjától kapott. Miután az apukája sem tért vissza többet, a nagypapája vette a szárnyai alá a gyereket. Wynn az idős férfi mellett nőtt fel, aki mindig is csodálatos mesékkel traktálta a sellőkről. Régen minden szavát elhitte, de ahogy egyre nőtt, egyre kevésbé hatottak rá nagyapja szavai. A férfi megszállottan kutatta a csodás lényeket, élete utolsó perceiben is ezt tette. Wynn magántanulóként nőtt fel, szinte mindig a nagyapja hajóján volt, együtt keresték az ismeretlent. Remek tanuló volt, így hamarabb befejezte az iskoláit, és úgy döntött, az egyetemen tengerbiológus szakirányba megy, mert imádta a tengert, és nem szeretett volna elszakadni attól, de nem akarta nem létező lények kutatásával tölteni az idejét. Miután visszatért a szárazföldre, telefonon tartotta a kapcsolatot nagyapjával. Az élete már-már túlságosan is szépen ment, így természetes, hogy történnie kellett valaminek, ami felborítja ezt. Nem sokkal a diplomázása előtt kapott egy levelet, melyben közölték, hogy nagyapja a tengerbe veszett. Wynn akkor ott összetört, nem volt képes befejezni az egyetemet, nem tudta volna kutatóként élni az életét, de a tengert sem akarta elhagyni, így először halásznak állt, majd miután ez nem volt elég, átment a cápavadászokhoz. Így habár az év bizonyos szakaszait a tengeren tölti, azért akad olyan is, hogy hónapokig a szárazföldön vannak, hiszen minden a tenger szeszélyességétől függ. A munkája remek kondiba hozta, szépen megedződött, de sok sebhelyet is szerzett. Ha épp nem a vízen van, akkor rakodómunkásként dolgozik. Egy kisváros szélén lakik, nem messze a tengertől. Azért választotta ezt a különleges helyet, mert így nincsenek szomszédjai, és tökéletes nyugalomban tud pihenni egy-egy megerőltető útja után.

Hobby: Imád olvasni, motorozni és festeni. Minden vízhez kapcsolódó sportért rajong, úgymint például az úszásért, búvárkodásért és a szörfözésért.

Foglalkozás: cápavadász, ha pedig nincs a tengeren, akkor a kikötőben rakodómunkás

Extrák: Általában Wynn-nek vagy Wynnynek, de ritkán Murphynek is szokták szólítani. *** Másságát már egész fiatalon felfedezte, de sosem zavarta. *** Komoly kapcsolata még sosem volt, hiszen ezt a tengerész élet nem is tenné lehetővé. *** Seme *** A szemöldökén húzódó sebhelyet még egészen pici korában szerezte, amikor egyszer beleesett a hajóról a tengerbe, és egy szikla felsértette. Senki sem tudja, hogy hogyan élte túl az incidenst, mert a kisfiú utána csak a hatalmas zöld szemeket emlegette.

Képinfo: deviantart - zetsuai89 (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:31:08
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).