Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Harley Quinn
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 26 éves

Külső leírás: 177 cm maga, karcsú nő. Testalkata atletikus, izomzata szálkás – látszik rajta, hogy edzett. A bőre hófehér, hibátlan, csupán néhány halovány szeplőcske bújik meg arcán. Ám időnként kék-zöld foltok is fel-feltűnnek bőrén, kisebb-nagyobb sebek, hegek kíséretében. Szerencsére különösebben maradandót mindeddig nem sikerült összeszednie. Arca ördögien bájos... vagy inkább bájosan ördögi?! Álla kissé hegyes, ajkai formásak és teltek. Aprónak tűnnek, ám mikor mosolyog vadítóan szélesre tudja húzni őket, láthatóvá téve arcának apró kis gödröcskéit. Orra pisze, orrcimpája kissé széles. Arcának egészét hatalmas kék szemei koronázzák. Sűrű sötét pillák és karakteres szemöldök keretezi az égszínű csodákat, melyeket gyakran feldob különböző extrém színű kontaktlencsékkel. Hajszíne eredetileg is igen világosszőke, így a platinaszőke hajfesték nem áll oly természetellenesen neki, mint ahogy azt az ember várná. Hátközépig érő, dús tincseinek végei és hajának hátulsó része jobboldalt rózsaszín, míg baloldalt kék színben pompázik. Haját általában két copfba fogva hordja. Testét sokhelyütt tarkítják tetoválások. Jobb orcáján egy szívecske, míg álla vonalán a 'Rotten' felirat látható. A bal alkarján egy piros-fekete rombuszokból álló, egész kezét átérő pánt húzódik, melynek elemei jobb combján is visszatérnek, szívecskék kíséretében. Bal combján a 'Puddin' felirat mellett egy jókora szív kapott helyet, nyíllal átlőve, benne a 'Mrs. J' felirattal. Hasa alján pedig a 'Lucky you' felirat látható, mellette egy delfinnel. Mindezeken kívül még van pár apró, de ezek a legjellegzetesebbek. Provokatív öltözködés jellemzi, ez azonban nem volt mindig így. Harleen Quinzel visszafogott, elegáns öltözködésű nő volt, akit a letisztultság jellemzett. Harly viszont más tészta, szereti, ha minden tekintet rá szegeződik. Ruhái jelentős hányada kék és piros színben pompázik. Nem veti meg a feltűnő, csillogó dolgokat sem, valamint imádja a látványos (főként aranyszínű) kiegészítőket. Általában kevés ruhát visel, nem zavarja hiányuk.

Jellem: Valaha egy eszes és ambiciózus fiatal nő volt, telis-tele komoly célokkal. Balszerencséjére azonban még mielőtt valóban önálló, erős, s kiforrott személyiséggé válhatott volna, az élet az útjába sodort valakit... Egy férfi volt az, ki már találkozásuk első pillanatától a dolgok mögé látott. Pontosan tudta, hogy a csendes, visszahúzódó Harleen mély sebeket hordoz lelkén, melyeket még kislánykorában szerzett. Ahhoz, hogy mindezen átlendüljön segítség kellett volna, segítségnyújtás helyett azonban kihasználta a nőt. Az első lépés a manipuláció volt. Az idegen eljátszotta, hogy osztoznak sanyarú sorsukon, hogy őt is hasonló traumák érték, így az ő elméjét is gyermekkora mocska terheli. Harleen pedig lassan belesétált a csapdába. A legrosszabb az volt, hogy ez valójában saját csapdája volt. A segítőkészsége és empátiája sodorta bajba. Nem akarta, hogy mások úgy szenvedjenek, ahogy ő szenvedett, s szenved titokban még most is. Joker pedig ezt kihasználva behálózta elméjét. Naiv és hiszékeny, könnyen manipulálható - ez mind-mind törékeny lelki alkatának köszönhető. Imád a figyelem középpontjában lenni, főleg ha férfiak figyelméről van szó. Sokszor kezd flörtölésbe akár idegenekkel is, ám ezeket a kis játszmákat cseppet sem gondolja komolyan. Diagnosztizálva mindezidáig nem volt, de viselkedése a hisztrionikus személyiségzavar tüneteit hordozza. Hajlamos a túlfűtött érzelmek közvetítésére, ahogy szociális kapcsolatai intimitásának túlértékelésére is - ezzel pedig gyakorta zavarba hozza a körülötte élőket.

Élettörténet: Csonka családban született. Az édesanyja nevelte fel őt, és öccsét, Barry-t, apjukat nem ismerték. Bár Gotham City egyik legsötétebb kerületében cseperedtek fel, egy sötét kis lyukban, ám ők ebből keveset érzékeltek. Édesanyjuk minden nap keményen dolgozott, hogy megadhasson mindent gyermekeinek, ők pedig - hála Sharon odaadó fáradozásának - szinte semmit sem észleltek a nélkülözésből és a nyomorból. Ám alig hogy a kis Harleen befejezte az általános iskolát, megjelent életükben Nick Quinzel, az apa. A szélhámos, kinek legkedveltebb tevékenysége, hogy magányos, lehetőleg tehetős asszonyokat csábít el, s forgat ki vagyonukból. A csaló befúrta magán kis családjába, de nem az apai érzések, vagy a felelősségvállalás mozgatta. Csupán a haszonszerzés. Sohasem szerette gyermekei édesanyját. Ő is csak egy volt áldozatai közül és ezúttal is élősködni kívánt. Vagyon híján pedig a gyerekekből, kiváltképp a kis Harleen-ból óhajtott pénzt csinálni. Már akkor csinos leányzó volt, így Nick-nek nem volt nehéz dolga. Mikor pedig Sharon az útjába állt, nemes egyszerűséggel félholtra verte a nőt. Borzalmak kezdődtek el, s folytatódtak egészen addig, míg végül a hatóságok léptek közbe. Nick börtönbe, majd elmegyógyintézetbe, Sharon kórházba, a gyerekek pedig intézetbe kerültek. Innentől kezdve csakis egyetlen dolog járt Harleen fejében: Miért? Ez ösztönözte arra, hogy életcéljául az emberi elme rejtett zugainak megismerését tűzze ki. Hogy segíteni tudjon az apjához hasonló megbomlott elméken, s ezáltal jobbá tegye a világot. Tanult hát minden erejével, időt és verítéket nem kímélve. A befektetett munka pedig maximálisan megtérült. Rövidesen megkezdhette tanulmányait a helyi orvosi egyetemen, ahol az általános képzés elvégzése után pszichiátriai irányba szakosodott. Hamar kiderült az is, hogy istenadta tehetsége van a dologhoz. Évfolyamelsővé vált, tanárai kedvence lett a szorgalmas diáklány. Ám minden megváltozott, mikor az Arkham Elmegyógyintézetben került gyakorlatának elvégzése okán. Hogy valójában mi zajlott le ott, máig rejtély, de egy biztos: Harleen meghalt, a helyén pedig megszületett Harley Quinn.

Hobby: Elsősorban a körülötte lévők aktív és kíméletlen bosszantása

Foglalkozás: Bűnöző, az "alvilág királynője"

Extrák: Eredeti neve Harleen Frances Quinzel. *** A Harley Guinn név a harlequin jester szóból ered, ami az udvari bolondra utal. *** Rajong Joker-ért, őt, s ezáltal céljai megvalósítását tartja életének értelmének, de hogy ez szerelem-e...? *** Kiváló atléta, úgy mozog akár egy légtornász. Ez legfőképpen annak köszönhető, hogy iskolás évei alatt folyamatosan és versenyszerűen sportolt az atlétika csapat oszlopos tagjaként. *** Félelemérzete szinte egyenlő a nullával, sem a mélység, sem a magasság nem zavarja. Jól elboldogul mindenütt. *** Jártas a lő- és közelharci fegyverhasználatban. Kedvenc fegyvere egy kidekorált baseball ütő, de a test-test elleni küzdelem ellen sincsen kifogása. *** Öccsének, Barry-nek két gyermeke is született (Nicky és Jenny). Mindkét gyermek más nőtől, a nemtörődöm, tohonya férfi helyett pedig Harley igyekszik gondoskodni róluk - ha távolról is. *** OFC - kissé saját képre formálva: mind kinézetében, mind személyiségében, mind élettörténetében módosítva! *** A karakter a DC képregény-univerzum részét képezi.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 10. 29.

Módosítva: 2016. 10. 28. 22:53:28
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).