Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Martin Gallagher
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 28

Külső leírás: Mandulavágású mogyoróbarna szeméből sugárzik határozott jelleme. Olyan tiszta tekintet ez, melynek nem szabadna kételyt ébreszteni bennünk gazdája kilétének mivoltja felől. Mégis, elég egy pillantást vetni a borostyánként csillogó íriszekre, elveszítjük minden józan eszünk, kicsúszik talpunk alól a talaj és mire észbe kapunk, már hosszú percek óta süllyedünk a mély érzelmekkel teli szempárban, s bár az út tartalmas, izgalmas és valahol kissé ijesztő is, mégsem leszünk okosabbak, sőt talán a megfejtés szigetének partjaitól még távolabb sodródunk. Vastag, ívelt szemöldöke hosszúkás arcának éles vonalaival, magas homlokával, hegyes állával, megnyúlt, széles orrnyergével karöltve festik borongóssá kinézetét. Csokoládé színű haját a mai divatnak megfelelően egyik oldalt rövidre nyírva, másik oldalt, illetve fejtetőn hosszúra hagyva hordja, ám csakis azért, hogy láthatóvá tegye méretes fülét, amit szexepilnek tart. Ruházatát, illetve kiegészítőit tekintve viszont abszolút nem a mai trendek feltűnő darabjait, hanem a minél kényelmesebb és szolidabb - ahogy ő hívja; csokító avagy "ronda és finom"- holmikat részesíti előnyben. Régi korok kedvencét idéző kerek formájú szemüveget visel, ám ez sem von le semmit a vonzófaktorból. Átlagos, szálkás testalkatának képét megtöri vállainak és hátának szélessége, melyet a mai napig tartó úszással töltött, hosszú óráknak köszönhet. Ilyen adottságokkal rendelkező, nem mellesleg piszkosul fiatal tanár minden diák álma, trendektől eltérő megjelenése csak még különlegesebbé, érdekesebbé teszik őt hallgatói számára.

Jellem: Dinamikus férfi, aki munkáját nagyon fontosnak tartja, s annak érdekében, hogy jól is végezze mindent megtesz. Kreatív, óráin élvezet ülni és hallgatni ahogy szonetteket szaval, vagy drámaian eltúlzott mozdulatokkal felelevenít egy prózát. Kritikus ember, véleményét kérve, kéretlenül is az ember tudtára hozza, mindezt teszi olyan kellemmel és fondorlattal, hogy hiába tapintatlan vagy nyers, ő mégis aranytálcán szolgálja fel, hogy köpni nyelni ne tudj a döbbenettől, de mégsem sértődhetsz meg rajta, mert a stílus felülírja a mondandót. Ezt nem szabad kertelésnek vagy kétszínűségnek venni, mert mindig megmondja a véleményét, csak egyszerűen okosabb annál, minthogy ezt alpári formában tegye meg. E tulajdonságát remek ám kissé piszkos humorának köszönhetjük. Nyilván őt is ki lehet hozni a sodrából, haragja hirtelen lobban lángra, de a nagy pusztítás után vulkánja nem fortyog soká. Magánéletben rendkívül érzéki, olyannyira, hogy gyakran elveszti a józan eszét ösztönei és meggondolatlansága miatt. Természetesen nem rossz értelemben, hiszen a szenvedély hevében kevesen gondolkodnak hideg fejjel. Sokoldalúsága révén elbűvölő. Nem érzéketlen, nyilván ő is ember, szükségletei vannak, testi és lelki is egyaránt. Abszolút képes kedveskedni, de humora, szókimondása akkor sem hagyja el. Párjába nagyon szerelmes, így vele gyakran figyelmes, ám ez nem megy át nyálas vagy csöpögős formába. Néha napján szüksége van magányra, hogy kiengedje a gőzt, érdekes, hogy ezt ugyanolyan hatásosan képes úszással, vagy akár otthona nyugalmában kedvenc könyve és bora társaságában elérni. Az utóbbit csendes pihenőnek nevezi. rengeteget ír, nevezhetnénk napló vezetésnek is, de az olyan csajos kifejezés, ő inkább "szösszeneteknek" hívja, élete számára fontos részleteinek megörökítése vénséges korában legyen min nevetnie vagy sírnia. Esetleg mindkettő egyszerre..

Élettörténet: Egy kellemes, csöndes, biztonságos és nyugodt környéken, kertvárosi, fehér kerítéses, verandás ház kertjében, a BÁZIS nevű bunkerben négy kisfiú, egy 11, két 9 éves - ikrek - és egy 7 éves, azon tanakodott, mivel bosszantsák fel a három kislányt, akik babáikat már századjára teáztatják meg a nap folyamán. Béka és hal az ágyba rejtve... megvolt. Liszt a hajukba.. megvolt. Új ruhák összesározása.. megvolt, Anyától kapott bünti mindezekért? Ezerszer megvolt... Martin és fivérei a legelvetemültebb kisfiúk voltak, mindent megtettek hogy kishúgaik agyára menjenek, gyakran levágták a babáik haját, addig amíg már egy hajszál, annyi sem maradt..a barbiek fején. Ez a kertvárosvégül addig nem volt nyugodt és csöndes míg a fiúk fel nem nőttek. A 7 gyermek közül Martin volt pont középen, a negyedik égedelem rosszaság. Az incselkedéseket leszámítva mind a lányok, mind a fiúk nagyon szerették egymást és barmikor segítettek a másiknak, ha annak szüksége volt rá. Legkisebb fiúként idővel magára maradt, a többiek kamaszodni kezdtek, így hogy le tudja vezetni felesleges energiáit - és ne a lányokon - anyja úszni kezdte el járatni, ami csakhamar a kedvenc időtöltésévé vált. Remek időket úszott, először kisebb helyezéseket ért el, majd egyre jobb és jobb lett, mígnem bajnok lehetett volna belőle.... Sajnos nem lett. Egyik este a házukban tűz ütött ki, szerencsére mindenkit sikerült kimenekíteni, de Martin túl sok füstöt lélegzett be. Sajnálatos módon, hiába élte túl, a tüdeje megsínylette a dolgot, így többé nem tudott versenyezni. Nem adta fel az úszást, azóta is, ha ki akar kapcsolódni eljár az uszodába, de mára már csak hobby a régi álom. Tanár lett végül belőle, irodalmat oktat főiskolásoknak és ért is hozzá, elég őrült ahhoz, hogy a diákjai imádják az óráit. 26 évesen ismerte meg párját és igen kitartóan ostromolta őt, hogy beadja a derekát, de végül ő esett bele a saját csapdájába, mert ma már nem tud élni nélküle, s nem is kell, mert közös lakásban élnek, ráadásul kedvese pont abba az iskolába kezdett el járni, ahol ő is tanít. Van idejük most már bőven egymásra.

Hobby: olvasás, "szösszenet írása" úszás és tanítás

Foglalkozás: irodalom tanár

Extrák: ~ Seme ~ kávé nélkül kába, egy bunkó élőholt ~ mindenkinek érdekes, vagy nem épp hízelgő beceneveket, illetve gúnyneveket ad ~ balesetben elveszíti emlékeit, így az amnézia befolyással lehet személyisége fejlődésére, jellemének változásaira ~ Foglalt linkának ~

Képinfo: alkotó: Leejun - forrás: deviantart (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 12.
2017. 04. 27.

Módosítva: 2017. 04. 11. 17:59:42
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).