Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Joy Houpes
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 18 éves

Külső leírás: 167 cm magas, vékony, enyhén fiús testalkatú lány. Arányai és formáit nézve egyedül csak kissé kerekded feneke és aprócska mellei árulkodnak neméről. Fizikuma nem túl fejlett, a testnevelésórákon kívül nem tartott kapcsolatot semmiféle sporttal. Bőre hófehér, ám hatalmas szerencséjére inkább a barnulós fajtából. Persze leégni is le tud csúnyán, de igyekszik ezt naptejjel megelőzni. Bőre szinte hibátlan, alig tarkítják néhol anyajegyek. Arca szép, szabályos. Rátekintve már nem kérdés, hogy lány-e. Álla kissé csúcsos, ajkai finoman teltek. Orra nem túl apró, de nem is túl nagy: épp megfelelő. Kissé pisze ugyan, de ettől csak fiatalkábbnak és bájosabbnak tűnik. Szemei szűköcskék, ködösen ragyogóak. Első ránézésre szürkésnek tűnnek, ám elmélyedve bennük egyből szembetűnik a varázslatos szín kavalkád, amivel a természet megajándékozta. Barna, kék, zöld és napsárga keveredik benne. Pupillája közelében, hol a meleg színek dominálnak, eléggé kivilágosodik, kifelé pedig kékeszöldre kopva fakul, sötétedik, s hosszú, fekete szempillák egész hadserege öleli körbe. Szemöldöke szép ívű, hangsúlyos. Sötétszőke, akárcsak a haja. Lapockájáig érő tincsei nem túl dúsak, helyette puhák és selymesek. Majdhogynem egyenes a haja. Sokszor viseli kibontva, ám a letisztultabb, vagy rafinált fonatok és copfok sem állnak messze ízlésétől. Ruhaválasztásban mindig az egyediségre törekszik. Saját stílussal bír és erre büszke is. Szereti a szakadt nadrágokat, főleg a farmereket és a laza nyári ruhákat. Gyakran készít, vagy fest magának saját darabokat, csípi ha dolgain látszik, hogy kézzel kézültek. Imádja a lila és a kék árnyalatait, a barackvirágszínt és minden pasztell színt. Ékszereit is előszeretettek készíti maga, ám ez kimerül a nyakláncokban, bokaláncokban és fülbevalókban. Karkötőt nem hord, nem is sminkeli magát, csakis a körmeit festi. Azt is csak azért, mert nagyon könnyen törik - tövig levágott körmökkel pedig nem lehet alkotni. Festve szebb is és erősebb is.

Jellem: Egy igazi művészlélek. Az életet mindennél jobban csodálja a maga összetettségében és kifürkészhetetlenségében. Előszeretettel mereng az élet nagy kérdésein. Szerinte a művészet célja nem a válaszadás, sokkal inkább az elgondolkodtatás. A meghökkentés, a tükörmutatás, a leleplezés és a megbotránkoztatás: minden, ami kimozdít saját kis zárt világunkból. Szeret új, elgondolkodtató, kizökkentő véleményekkel, alkotásokkal, gondolatokkal megismerkedni. Hisz abban, hogy mindezek őt is csak többé teszik. Nem hisz a 'jellemzőkben', szerinte egy ember nem állandó egység, sokkal inkább dinamikusan változó valami. Így önmagát nem igazán tudja tulajdonságokkal leírni. Olyan, akár egy patak, célja pedig az, hogy böszmenagy folyóvá válhasson és minél több tapasztalatot magába szívhasson. Olykor okos és bölcs, olykor pedig előbújik belőle a naiv, tüzes kölyök, akinek a szája gyorsabb eszénél. Egy pillanatba sem kerül, és képes óvodás szintre süllyedni, ám pár szempillantás múlva már úgy filozofál, hogy azt egy professzor megirigyelhetné. Képes, akar és szeret elveszni a részletekbe. Ami számára nem fontos, azt pedig könnyűszerrel elengedi a füle mellett, általában fel sem tűnik neki a dolog. Gyakran elbambul, ilyenkor általában elég nevetséges, kába képet vág, mint aki beszívott. Máskor meg dalolászni kezd, megfeledkezve arról, hogy kihallatszik. Itt fontos megemlíteni élvezhetetlen, nyekergő hangját, ami csak fokozza az "élményt". Nyugodt teremtés, ám ha valamin felbosszantja magát azt nem engedi el egykönnyen. Haragtartó, de nem bosszúálló. Közhelyesen szólva nem kíván egy szintre süllyedni azzal, aki megbántotta. Szereti a magányt, a csendet és a nyugalmat, de csak mértékkel. Mivel kedves és mosolygós, na meg nagyon is empatikus és nyitott könnyen barátkozik. Ezen kapcsolatai közül azonban csak kevés mélyült el az évek során, erről őszerinte leginkább eléggé sajátosnak mondható érdeklődési köre a felelős. Nem szeret a hétköznapok problémáin lovagolni, ha teheti figyelmen kívül hagyja őket. Izgulós, idegeskedős fajta, olyan aki tanulás közben is stresszel. Épp ezért hagy mindent az utolsó pillanatra: addig sem rágódik. Természetesen nem egy mintatanuló, ezt a világot nem neki, s gondolatainak találták ki. Sokkal inkább elvont és meg nem értett. Ennek ellenére megjelenését általában pozitív első benyomás kíséri, hiszen majdhogynem állandóan vigyor ül az arcán, ez pedig nagyon is megnyerő tud lenni. A vigyorhoz pedig törhetetlen optimizmus társul, olyannyira, hogy sokszor nem tudja mikor kell feladni.

Élettörténet: Átlagosnak mondható családban nevelkedett, szinte minden tekintetben. Szinte. Édesapja, Ronald Houpes matematikatanárként dolgozik a város legelitebb gimnáziumában, édesanyja, Peggy pedig mozgásterapeuta. Egyetlen testvére született, egy három évvel ifjabb húga, Felicity. Az általános iskola után nem volt kérdés, hogy hová megy továbbtanulni. Joy művészeti iskolába akart felvételizni, de szülei biztos jövőt akartak gyermeküknek. Nem akarták kitenni a művészet kiszámíthatatlan és bizonytalan világának. Joy pontosan tudta, hogy csak féltik, hogy óvni akarják, de nagyon fájt neki a dolog. Csak tetőzte az egészet, hogy az elitiskolában, ahol apja is dolgozott nehézkesen állta meg helyét. Nem maradt le túlságosan, nem bukdácsolt, de ez sok erőfeszítésébe került. Osztálytársai nagy részével pedig nem igazán volt egy hullámhosszon. Keveset beszélt, sokat rajzolt. Az órákon folyamatosan firkálgatott, ami miatt számtalan beírást kapott. A "lányos dolgok", a divat, a fiúzás és a pletykák sohasem kötötték le, épp ezért leginkább fiúkkal barátkozott. A legjobb barátai Daire és Eddie, akiket már óvodás koruk óta ismer. Daire jelenleg is osztálytársa. Bár a fiú egy másik kisvárosból jár be igyekeznek minél több közös programot csinálni. Barátain kívül a rajzszakkörök és művészeti programok jelentenek a lány számára felüdülést a mindennapokban. Lassan közeledik az utolsó év vége, a diákok immár túl vannak vizsgáikon. Kezdődnek a felvételik, ám Joy nem tett le az álmáról, hogy színházi látványtervező lesz, bár apja egészen más irányba igyekszik terelgetni.

Hobby: Olvasás, festés, rajzolás

Foglalkozás: Középiskolai tanuló

Extrák: Nem járt még fiúval, a dolog ezen oldala mindeddig nem igazán érdekelte. Ellenben a szexet már kipróbálta. *** Van jogosítványa, ám gyűlöl vezetni - kivéve ha Eddie kocsijáról van szó. Barátja autóján kívül csak az apjáét van módja vezetni és az borzasztó. Maximalista apja mindig mellette ül és lesi a hibáit. *** Tud és szeret úszni. Apjával és húgával gyakran eljárnak a városi uszodába. *** Nem dohányzik, az alkohol ellen viszont semmi kifogása. *** Imád olvasni, mert a könyv által agyában megfogant képek nem kevés ihlettel töltik fel. Főleg a fantasy és a horrorirodalom érdekli. *** Nagyon szeret tussal rajzolni és akvarell festékkel festeni. Az olajfesték nem a kedvence, de boldogul vele. Imád gépen, digitálisan is alkotni, viszont műveit nem szívesen tölti fel sehová - nem arról van szó, hogy félti őket, csak szégyellős. *** Nem szeret fényképszerűen ábrázolni, sőt úgy önmagában nem szeret létező dolgokat, helyszíneket, embereket rajzolni.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).