Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Chieko (kitalált karakter)
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 16 éves

Külső leírás: Alacsony, vékony, törékeny testalkatú lány. Bőre szeplőtlen, napbarnított, hisz amikor csak teheti a szabad levegőn lebzsel. Csupán néhány anyajegy tarkítja. Arca gyermekien bájos, ajkai mindig mosolyra állnak. Hatalmas, érzelemdús szemei égkéken ragyognak, kristálytiszta ablakot nyitva lelkébe. Ha más nem is, szemei mindig árulkodnak valós érzéseiről. Haja eredendően eperszőke, fenékig érő. Jelenleg a kék és a lila árnyalatai gazdagítják, bár szülei eleinte nagyon ellenezték a hajfestést. Dús és könnyedén kócolódó, így általában befonva hordja. Öltözködésben elsődleges szempontja a kényelem. Kedveli a bő pólókat és pulóvereket, a vidám, világos színeket és a szoknyákat sem veti meg. Kedvenc színe a citromsárga. Fülbevalót hord, de abból is csak aprót. Más ékszert igen ritkán visel csak. Nem szeret kiöltözni, feszélyezi és kényelmetlenül érzi magát az elegánsabb, nőiesebb darabokban. Magassarkú még nem volt a lábán.

Jellem: Első ízben kedves, bájos teremtés. Könnyedén barátkozik, ám valahogy ezen barátságok nagy része igen kezdetleges, felületes állapotban szokott maradni, főleg ha lányokról van szó. Ennek oka nagyrészt az, hogy nem kifejezetten azon dolgok érdeklik, mint kortársait. Nem érdekli sem a divat, sem a fiúzás. Nem stresszel sem a tanuláson, sem a lélekgyűjtögetésen. Nem érdeklik az osztályzatok, pedig jó tanuló. Ahhoz képest meg pláne, hogy mennyi energiát fektet a tanulás folyamatába. De hát másra is kell kapacitás: az ősi legendák tanulmányozására! Nem csoda hát, hogy sokan csodabogárnak tartják! Imádja a réges-régi meséket, a valaha volt nagy mestereket és híres démonfegyvereiket. Legfőbb vágya, hogy egyszer majd ő maga is közéjük tartozhasson. Hogy ő is hőssé válhasson. Ez élteti, ebből adódóan rengeteget gyakorol. A dolgok elméleti részét viszont hajlamos elhanyagolni. Megrögzött idealista. Hisz az emberi jóságban és a szavak erejében. Mondani sem kell, hogy ez (már csak korából kifolyólag is) egy jó adag naivitással párosul. Éretlen még, heves, néha picikét felelőtlen is. Nyelve gyorsabb eszénél, sokszor fogalmaz félreérthetően és mond meggondolatlanságokat. Veszélyesen optimista. Ebből adódóan még a legborzasztóbb helyzetben is képes megőrizni hidegvérét. Látszatra nem szorult belé túl sok erő, (s fizikai erejét nézve ezen látszat nem is megtévesztő) ám akaratereje hatalmas. Nem ismer lehetetlent. Tisztában van képességeivel és azok korlátaival is, így maradéktalanul bízik önmagában. Más emberekkel kapcsolatban azonban már bajosabb a történet, nem szívesen hagyatkozik másvalakire. Az együttműködéssel nincsenek gondjai, sem ellenérzései, a teljes bizalmat viszont nehezen szavazza meg, így a lélekhullámok összehangolása nagyon nem erőssége. Azzal azonban ő maga sincs tisztában, hogy mi is okozza ezt valójában.

Élettörténet: Édesanyja, édesapja, nagyszülei és felmenőinek nagy része egyaránt démonfegyver, nem csoda hát ha ő is örökölte ezt a csodálatos képességet. Ősei közül pedig sok nagy hős, híres és hírhedt fegyver került ki az idők folyamán. Ám szülei a hősködés helyett inkább nyugodt családi életre adták fejüket, békességben és szeretetben nevelve gyermekeiket. Chieko-nak egy bátyja és egy kishúga született, Jirou (19) és Akiko (8). Jirou immár démonfegyverként teljesít szolgálatot, csak ritkán van módja hazalátogatni rajongásig szeretett húgaihoz, ám amikor csak van megteszi. Akiko pedig lelkesen készül testvérei nyomdokaiba lépni és elkezdeni az akadémiát. Chieko-nak sem volt kérdés, hogy a Halálisten Fegyvermester Akadémia diákja lesz. Jól is ment minden, egészen addig, míg meg nem kapta első partnerét. Az elismerésre vágyó diák meglehetősen türelmetlen volt a lánnyal, nem törődött azzal, hogy Chieko-nak még időre lenne szüksége az összehangolódáshoz. Türelmetlensége pedig sikertelenséget és csalódottságot szült, rövidesen át is kérte magát új fegyver mellé. Ez után Chieko sokáig egyedül volt, de nem bánta. Partnere elpártolása sem viselte meg, úgy gondolta vár még őrá valaki... is így gondolja most is, a hetedik fegyvermestere után. Volt aki szerint túl gyenge a lány, volt, aki fegyver formáját kritizálta - senkinek sem volt megfelelő. A kudarcok pedig tetőzték bizalmatlanságát, így ahelyett, hogy idővel könnyebb lett volna, csak nehezebbé vált összehangolódása bárkivel is. De nem adta fel a reményt, hiszi, hogy valaki épp őrá vár.

Hobby: Úszás, kóricálás, éneklés, izgalmas történetek utáni kutatás

Foglalkozás: Tanuló, a Halálisten Fegyvermester Akadémia diákja

Extrák: Saját karakter, a Soul Eater japán mangasorozat alapján készült//Fegyver formája egy másfélkezes, keresztvas nélküli kard, egy letisztult stílusú, mindenféle cicoma nélküli fegyver//Nevének jelentése 'bátor gyermek'//Imád énekelni és gyakran teszi. Dalol ha boldog, ha ideges, szorong, vagy fél. Hangja nem épp a legtökéletesebb, de szódával elmegy//Rajon a víz minden formájáért. Gyakran kóricál esőben és ki nem hagy egyetlen tavi pancsolást sem, ha alkalma nyílik rá//

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 10. 27.

Módosítva: 2016. 10. 27. 19:24:36
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).