Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kaisa Westenra
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 27 éves

Külső leírás: Középmagas, vékony nő. Testalkata valaha szálkásabb, izmosabb volt, ám mostani pozíciójának hála megengedhetett magának némi "elpuhulást". Dereka karcsú, idomai arányosan teltek. Bőre fehér, de nem sápadt. Finom és hibátlan, akár az alabástrom, pusztán csak néhány anyajegy tarkítja, s pár régi sebhely. A legszembetűnőbbek ezek közül a jobb bordái alatt húzódó hegek, melyek lőtt sebekből maradtak. A három darab forradás párja hátán található. Arcszerkezete cseppet sem hétköznapi, nem lehet egykönnyen elfelejteni. Szív alakú arcának közepén komoly, mégis kíváncsiságtól csillogó, hatalmas szemek ragyognak a kék szín szebbnél szebb árnyalatait magukra öltve. Az azúr-, a kobalt-, és az égkék egyaránt fellelhető bennük, ahogy megannyi hűvösebb és lágyabb szín egyaránt. Ennek hála nézése egyszerre tud borzongatóan rideg, s perzselően mélyreható lenni. Sűrű, fekete szempillák erdeje és szépen ívelt barna szemöldök keretezi arcának kincseit. Orra apró, pisze, ami gyermeki bájjal telíti az összképet. Ajkai érzékien teltek, orcája kerekded. Állának jobb oldalán jellegzetes anyajegy díszeleg, még egyedibbé téve megjelenését. Mindez munkájának nem kedvez - legalábbis eleinte így gondolta. Mára már megtanulta kihasználni csillogó szemeit, érzéki ajkait. Hátközépig érő, hullámos haja csokoládébarna. Ápolt, dús és élettel teli. Ha munkája megkívánja feltűzi, de ha csak teheti kibontva hordja. Imádja ha belekap a szél. Öltözete mindig aktuális szerepének/feladatának megfelelő, de ha teheti az elegánsabb darabokat részesíti előnyben. A hétköznapokban is szeret csinosan öltözködni, ám magassarkú cipőt csak ritkán visel, munkájából kifolyólag. Ékszert munkájához nem visel, s nincs olyan darab, melyhez különösebben ragaszkodna. Van egy tetoválása a bal lapockáján, ami Banksy 'Butterfly Girl' néven elhíresült graffitijét ábrázolja.

Jellem: Maximalista. Lelkiismeretes főnök és szorgalmas beosztott aki nem ismer lehetetlent. Ha belevág valamibe akkor azt szívvel-lélekkel hajszolja. Embereivel figyelmes, empatikus. Szereti kézben tartani a dolgokat, de semmi esetre sem zsarnok. Hisz abban, hogy a közös munka és ötletelés előbbre visz bármi másnál, így ad beosztottjai véleményére. Jó emberismerő, hiszen nem kevés tapasztalata és elméleti tudása van mindezzel kapcsolatban. A manipuláció, átverés és szemfényvesztés mestere, akárcsak minden tisztességes kém. Számító, ha épp arra van szükség, de övéit sohasem szúrná hátba. Színészi képességei jók. Szemrebbenés nélkül bújik bárki bőrébe, ezekre a szerepekre pedig minden alkalommal alaposan felkészül. Mindig van B, C, D... és olykor E terve is, szeret minden eshetőséget számításba venni. Tervezésnél általában a legrosszabb eshetőségből indul ki, hiszen az a mottója, hogy mindent meg lehet oldani, semmi sem lehetetlen. Ha szorul a hurok sem esik kétségbe, nem okoz számára nehézséget hidegvérének megőrzése. Ám mindezek mellett hajlamos az ésszerű, realista ember álarca mögé rejtőzni, sőt sokszor tesz cinikus és pesszimista megjegyzésekkel is, holott megrögzött idealista. Olyan dolgokban hisz, amelyek gyakran összeegyeztethetetlenek munkájával. Számára az emberi élet a legnagyobb kincs, így nem szívesen öl - ezt jobb szereti elkerülni. Továbbá hisz a szavak erejében és az észérvek hatalmában, ám ezekben egyre gyakrabban kell csalódnia. Minden esetre jól forgatja a szavakat és humorérzéke is remek - amit nem lehet megoldani észérvekkel, arra ez utóbbit tökéletesnek tartja. Idealizmusát és elveit nem helyezi kötelességei fölé.... úgy véli meg lehet szokni, hogy az ember nem csupán önmagáért felel, ő pedig nem engedheti meg magának, hogy hibázzon. Akkor embereit is veszélybe sodorná. Pedig ő is ember. Van hogy összetörik, van hogy megzuhan. S hiába kedves és empatikus, magán jellegű dolgait, főleg problémáit jobb szereti megtartani magának. Ami bántja azt általában húgával és apjával beszéli meg, ha alkalma nyílik rá, nyilván kerülve a konkrétumokat. Alapvetően érzelmei vezérlik, bár általában megembereli magát és nem hagyja, hogy érzései elragadják. Hisz a megérzéseiben. Jó reflexekkel és reakcióidővel megáldott, de képességeinek ezen ága nem kiemelkedő. Egyensúlyérzéke azonban kiváló, még nehéz terepen is ügyesen mozog.

Élettörténet: Finnország déli részén látta meg a napvilágot egy tengerparti városban, Espoo-ban. Édesapja finn származású immár nyugalmazott katonatiszt, édesanyja pedig egy orosz származású klinikai szakpszichológus, akinek a viselkedéselemzés a kutatási témája már időtlen idők óta. Egyetlen testvére született, egy kishúga, Peura. Tizenkét év van kettejük között. A szülők között azonban a második kislány születést követően megromlott a viszony, elváltak. A két lány édesanyjukkal maradt, ám apjukkal is napi kapcsolatban voltak. A férfi máig rajongásig szereti két lányát, s ha csak teheti velük tölti idejét. Azonban anyjuk más tészta volt. Ő inkább élt a munkájának, mint családjának. Mindig is ilyen volt, ám a válással ez csak fokozódott. Kaisa-t ez nagyon megviselte és arra sarkallta, hogy magára hívja anyja figyelmét. Lopkodni kezdett, először csak apróságokat, bízva abban, hogy úgyis lebukik... hiszen anyja bosszantása volt elsődleges célja, na meg hogy végre észrevegye, hogy vannak gyerekei is. Ám nem bukott le, sőt mi több egészen jól ment neki. Ő pedig egyre mohóbb lett, s nem csak a tárgy értékének értelmében. Kihívásra vágyott, egyre nagyobbra, s tudásra is, minél többre. Nem csak a különböző tolvajlási praktikáknak olvasott utána, anyja munkáit is segítségül hívta. Az emberi viselkedésből indult ki, így manipulálta környezetét célja elérése értelmében. S egyszer csak érdekes ajánlatot kapott. 16 éves volt, mikor az ENSZ egyik titkos, hírszerzési alegységétől megkeresték. Kiderült, hogy a szervezet már régóta figyelemmel kíséri a lány tevékenységét. Munkát ajánlottak neki, egy alkalmi kis melót. Kaisa eddig mindent beleadott. Egy évre rá már a szervezet titkos bázisán kezdhette meg az intenzív kiképzést. Azóta is nekik dolgozik, immár egy alegység parancsnokaként. Szülei persze mit sem tudnak az egészről. Úgy tudják lányuk egyetemi előkészítőbe nyert felvételt, ahonnan egyenes útja volt a diplomáig, s immár kutatóként dolgozik a biokémia területén.

Hobby: Úszás, túrázás, sziklamászás, olvasás.

Foglalkozás: Kém

Extrák: Eredeti vezetékneve Jokela volt, de mikor elkezdte munkáját szükségét érezte a megváltoztatásának. A Westenra vezetéknevet Bram Stoker Drakulájából kölcsönözte, immár ez a hivatalos. *** A finn és az orosz nyelvet egyaránt anyanyelve, ám előbbihez jobban kötődik, szívesebben beszéli. Kedvesebbnek és dallamosabbnak tartja. Ezeken kívül kiválóan beszél angolul és franciául, továbbá az arab, a kínai és a német nyelv sem idegen számára. A spanyolt nehézkesen, de alap szinten érti és beszéli. *** A sarki fény szerelmese. Kiskorában apja minden évben elvitte, hogy együtt csodálhassák meg. Ha teheti most is szakít időt kedvenc családi programjára. *** Szereti a jó borokat és a középkategóriás whisky-ket, főleg a Jack Daniel's-t . *** Családjával rendszeresen tartja a kapcsolatot, de csak ritkán van alkalma találkozni velük. *** Munkahelyén az Asya Petrov álnevet használja.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 10. 24.

Módosítva: 2016. 10. 22. 12:59:55
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).